Makkelijk en snel: spaghetti met zongedroogde tomaatjes

img_1906

Vorige week kwam mijn zusje eten en ik maakte simpele, maar super lekkere spaghetti met rode saus en zongedroogde tomaten. Kijk je mee naar het recept? 

Wat heb je nodig voor 4 personen?
– 1 pak spaghetti (500 gram)
– 1 paprika
– 1 courgette
– 500 gram gehakt
– Pot zongedroogde tomaatjes
– Cherrytomaatjes
– 2 tomaten
– Geraspte kaas
– Rucola
– Een fles passata rustica (700 gram)
– Klein blikje tomatenpurree
– 2 uien, teentje knoflook

Eventueel voor erbij: 1 bol mozzarella, 2 tomaten, rucola, olijfolie, Italiaanse kruiden, zout en peper.

img_1896

img_1902

Eerst begin je met alle ingrediënten te snijden: ui, knoflook, tomaten en paprika. Bak vervolgens het gehakt en voeg later de ui, knoflook, tomaten en paprika toe. Bak het geheel en voeg vervolgens de pastasaus en de tomatenpurree toe. Ondertussen zet je water op om de spaghetti te koken. Laat de saus ondertussen lekker pruttelen en kook vervolgens de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven. Ondertussen kun je (als je het erbij serveert) de mozzarella en tomaat snijden en opdienen. Als de spaghetti klaar is, schep je de saus eroverheen. Garneer het geheel met cherrytomaten in kwartjes, zongedroogde tomaten, rucola en geraspte kaas.

Zoals gezegd: super simpel, maar heel erg lekker! Eet smakelijk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 7 oktober 2016 / 10:24

    Simpel, maar lekker! Ik heb ontzettend veel zin in mozzarella nu. Bedankt, hoor. :-P

    • Tedje
      Auteur
      8 oktober 2016 / 16:29

      Het is inderdaad heel simpel! :-) Haha, graag gedaan ;-)

  2. Jeanne
    8 oktober 2016 / 17:19

    Wanneer kunnen we komen?lekker

  3. Carolien
    8 oktober 2016 / 23:21

    Ziet er goed uit. En als ik de kaas weg laat, is het lactosevrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *