☀ De zomertag

 photo zomertag-blog.jpg

Ik vulde al de I ♥ Summer Tag in, maar nu werd ik door Yara ook getagd voor de zomertag. Nou, ik ben altijd in voor een tag en aangezien het mooi weer is, is het de perfecte timing om een zomertag in te vullen. 

1. Wat is het ultieme zomergevoel?
Op het strand een boek lezen onder de parasol met een lekker koud blikje drinken. Uitkijkend op de zee!

2. Van welke zomerse temperaturen hou je?
Van mij hoeft het geen 35 graden te zijn. Ik vind het al heerlijk als het rond de 25 graden is. In Nederland wordt het boven die temperatuur alleen maar vies en plakkerig. In het buitenland is dat een ander verhaal.

3. Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Vroeger gingen we altijd naar Zeeland op vakantie en daar kom ik nog steeds heel graag. Als ik daar ben, krijg ik het ultieme vakantiegevoel. Ook al is het maar een uurtje rijden, ik heb meteen een vakantiegevoel.

4. Thuis blijven of op vakantie gaan?
Op vakantie gaan! Ik ga dit jaar pas in september op vakantie, en ik moet zeggen dat ik daar wel heel veel zin in heb en dat de zomer wel lang duurt zo, terwijl iedereen op vakantie is! 

5. Waar denk je aan bij het woord ‘zomer’?
Heb je even? Vakantie, zon, zee, strand, lezen, lekker eten, warme zomeravonden, spelletjes, gezelligheid, kamperen, cocktails, relaxen.

6. In de zomer maak je mij gelukkig met …?
Een fijn boek, zon, strand en lekker eten.

7. Favoriete zomerse uitstapjes?
Naar het strand! En lekker op het terras zitten.

8. In de zomer kan ik niet zonder …?
Mijn zonnebril! Zodra de zon al een beetje tevoorschijn komt, haal ik mijn zonnebril al uit mijn tas. Deze periode is zo ongeveer de enige periode dat je je zonnebril op kunt zetten :)

9. Beste zomerbestemming?
Zuid-Frankrijk! Daar ga ik samen met mijn ouders al jaren naartoe en als ik daar ben, heb ik echt een heerlijk vakantiegevoel. Net als in Zeeland trouwens.

10. Het lekkerste zomerse gerecht?
Een salade met allerlei lekkere dingen erin, en natuurlijk barbecue! Stokbroodjes met kruidenboter, watermeloen, ja hoor, ik krijg er al zin in!

11. Wat zijn je zomer plannen?
Ik ga dus begin september naar Kreta samen met mijn vriend! Ik heb al wel een beetje zomer gevierd de laatste tijd, want ik ben naar Scheveningen geweest met Joni en afgelopen weekend naar Zeeland een dag samen met mijn zusje.

Ik tag Lizzy, Marloes, Kelly en Denise! Als je de tag wil overnemen, mag dat natuurlijk, alleen maar leuk en daar is hij voor bedoeld!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 11 augustus 2015 / 06:40

  Nu wil ik keihard op vakantie. Naar Zuid-Frankrijk en Zeeland.

 2. 11 augustus 2015 / 06:57

  Leuke tag is dit he! Boven de 25 graden hoeft het van mij in Nederland ook niet persé te worden hoor, i.v.m. dat klamme, benauwde klimaat dan! Watermeloen en stokbrood met zeezoutboter vind ik heerlijk (altijd, maar vooral in de zomer, haha)!

  • Tedje
   Auteur
   11 augustus 2015 / 10:59

   Ooh nu heb ik zin in stokbrood met zoute boter. OMG!

  • Tedje
   Auteur
   11 augustus 2015 / 13:44

   Leuk, ik ben benieuwd naar je antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *