De 10 best gelezen artikelen op Teddlicious.nl in 2015

IMG_65711-1024x683

Eind december staat in het teken van overzichten. Waarom doen we dat eigenlijk? Ik weet het wel! Het is ontzettend leuk om stil te staan bij dingen die je afgelopen jaar hebt gedaan. Jullie konden eerder deze mijn Take a look at my 2015 (deel 1 en 2) al zien en vandaag is het tijd voor de 10 best gelezen artikelen van 2015 op Teddlicious. 

1. Take a look at my life: Mei #1
Met stip op nummer één: de eerste Take a look at my life van mei dit jaar. Niet gek ook, want in deze blogpost kondigde ik aan dat ik wat bijzonders te vieren had. Ik had een fulltime baan op zak!

2. Personal update: everything is changing
Niet veel later schreef ik een update over wat er allemaal ging veranderen in mijn leven! Ik ging afstuderen, maar ik had al een fulltime baan aangeboden gekregen! OMG!

3. Something about food tag
In het begin van dit jaar verzon ik de Something about food tag die door een heleboel bloggers is overgenomen. Super leuk om te zien!

4. 7 dingen die alleen mijn vriend van me weet
Ik augustus maakte ik een lijstje met 7 dingen die alleen mijn vriend van me wist (daarna niet meer, want ik gooide alles open en bloot op internet, haha!), omdat we 7 jaar samen waren!

5. Plogs Boekarest
In mei ging ik 4 dagen naar destination unknown samen met Lizzy. Op het vliegveld hoorden we dat we naar Boekarest gingen en we hebben echt vier super leuke dagen gehad!

6. New in: look-a-like Triangl bikini van H&M
Deze staat in de top 10 door Google! Ik kocht een look-a-like bikini van Triangl bij de H&M en hij is echt super leuk! Later kreeg ik trouwens ook nog een echte Triangl bikini.

7. 12 x leuke kerstachtergronden voor je smartphone
In het begin van deze maand maakte ik voor het eerst een artikel met achtergronden voor je telefoon en deze is heel goed in de smaak gevallen. Leuk! Zoiets ga ik vaker doen.

8. 9 dingen die je herkent als je een bijzondere naam hebt
In maart schreef ik een artikel over dingen die je herkent als je een bijzondere naam hebt. Wat grappig dat deze zo goed is opgepakt door jullie!

9. Leuke tags voor je blog
Ook deze komt hoog in de lijst door Google! Als je een leuke tag voor je blog zoekt, zoek je nu eenmaal naar leuke tags voor je blog, haha! Als jij nog een leuke tag wil doen voor op je eigen blog, neem dan zeker een kijkje in dit lijstje!

10. Plog 28 mei
Er staat ook een plog in de top 10! Dit was een plog die ik maakte de dag voordat ik naar Boekarest vertrok en samen met een vriendin nacho’s ging eten in Breda.

Ben je benieuwd naar de 10 best gelezen artikelen van 2014? Klik dan hier!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 31 december 2015 / 06:30

  Wat grappig om te zien dat er plogs tussen je best gelezen artikelen zitten. Je zou verwachten met al die plogs dat er andere artikelen in je top 10 zitten. Toch snap ik dit zeker, je plogs zijn altijd erg leuk om te lezen met leuke foto’s :-)! Fijne jaarwisseling!

 2. 31 december 2015 / 10:28

  Leuke artikelen chickie! Uiteraard heb ik ze gewoon allemaal gelezen :-)

 3. 31 december 2015 / 11:38

  Wat leuk om te zien! Ik vond je personal updates over je nieuwe baan en wat er toen allemaal ging veranderen in je leven erg interessant om te lezen :)

 4. 31 december 2015 / 17:10

  Leuk dit overzicht! Alvast de beste wensen voor 2016!

 5. 31 december 2015 / 17:54

  Leuk overzicht, ik wil je alvast een fijne jaarwisseling wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *