10 dingen die je nog niet over me wist

 photo Schermafbeelding2014-01-06om202129a.jpg

10 dingen die je nog niet over mij wist. Ik stelde al eens eerder een lijstje op. Dit is een vervolg!

1. Langzaam lopen is niet aan mij besteed. Iedereen in de stad slentert door de winkelstraten, ik krijg er de kriebels van. Ik loop het liefst al snelwandelend iedereen voorbij. Gelukkig loopt mijn vriend ook snel, anders was het minder gezellig geweest in de stad.

2. Ik heb hoogtevrees. Niet extreem, maar gek op hoogtes ben ik niet. Een ritje in het reuzenrad? Ik pis bijna in mijn broek. Een achtbaan vind ik daarentegen dan weer erg leuk, dan zit je goed en stevig vast. Ik vind het akelig om langs de rand van een brug te lopen, laat staan om over een randje te gluren waar je recht de afgrond in kijkt. Nog akeliger vind ik als iemand (expres) langs een randje gaat lopen en doen alsof hij/zij valt. Bah, daar word ik echt niet goed van.

3. Ik ben verslaafd aan het kijken van series, en niet zo’n beetje ook. De series die ik op dit moment volg: The Vampire Diaries, The Carrie Diaries, Once Upon a Time, Pretty Little Liars, Ravenswood, Glee, Hart of Dixie, Switched at Birth. Niet echt een serie, maar wel een programma: Wie is de Mol. Verder wacht ik op het nieuwe seizoen van Orange is the New Black. Dat zijn er nogal wat he! Gelukkig draaien deze series niet allemaal tegelijkertijd, alhoewel er nu een heleboel series weer beginnen met nieuwe afleveringen.

4. Ik kan soms uit het niets heel erg nerveus worden. Gelukkig heb ik dit nu niet zo heel vaak, maar tot twee jaar geleden was ik altijd erg zenuwachtig voor een tentamen. Geen idee waarom, want ik had toch gewoon goed geleerd? Als ik nu een presentatie moet geven over iets waar ik niet zo heel veel vanaf weet, word ik ook nerveus. Als ik iets moet vertellen waar ik veel over weet, dan zijn de zenuwen een stuk minder.

5. Het verste land waar ik ooit op vakantie ben geweest is de Dominicaanse Republiek. Wat een prachtig land is dat. Ik wil daar beslist nog eens naartoe.

6. Het liefst zou ik super healthy eten en iedere dag sporten. Wie wil er nu geen Victoria’s Secret lijf. Dat is echter niet de realiteit en kijk ik de Victoria’s Secret show onder het genot van een schaaltje chips. Het verschil moet er zijn toch? Nee, ik moet echt weer meer gaan sporten, go Ted go!

7. Als je een paparazzi zou zijn, zou je weten dat ik (als ik terug loop van de bus naar huis), met oortjes kei hard mee playback met Beyoncé. Ik kijk altijd wel even goed of er niemand voor of achter me loopt, of aan de andere kant van de straat. Soms ga ik zo in de muziek op dat ik denk dat ik Beyoncé ben.

8. Ik ben echt anti-roken. Ik vind het zo vies! Het stinkt en het is zo ontzettend slecht voor je. Als ik ’s ochtends in de bus zit en er komt iemand naast me zitten die net een sigaret heeft opgegeten en zich met as heeft ingesmeerd (zo lijkt het in ieder geval), ga ik bijna over mijn nek. Bah!

9. Ik vind het altijd erg vervelend als ik niet weet hoe ik iemand moet begroeten als je iemand drie zoenen geeft. Met hand? Zonder hand? Als daar nu gewoon eens een vaste regel voor was. Zou een heleboel awkward situaties besparen.

10. Ik heb er een hekel aan als er in mijn mail inbox (5) staat. Daar moet (0) staan! Een beetje autistisch is het wel, maar aan de andere kant: ik ben wel geordend wat mijn mail betreft. Ik vind het altijd zo raar als mensen (1648) ongelezen e-mails hebben. HOW’S THAT POSSIBLE? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

35 Reacties

 1. 8 januari 2014 / 06:23

  Hihi wat een leuke, herkenbare dingen! Ik kan ook niet tegen slenteren, snap ook niet dat mensen zoveel mails niet kunnen lezen

 2. 8 januari 2014 / 08:50

  Leuk om te lezen! Dat laatste heb ik ook echt heel erg, alles moet proper en opgeruimd zijn in mijn mailbox :D

 3. 8 januari 2014 / 09:29

  Heel leuk om te lezen, nu leer je weer wat nieuwe dingen kennen. Ik ben ook heel erg verslaafd aan series kijken. Meestal als ik begin wil ik echt niet meer stoppen. Dus voor mij is het beter om het alleen te doen als ik verder geen andere taken heb of alleen series die 1 keer in de week te zien zijn en niet te downloaden!

 4. 8 januari 2014 / 09:29

  Leuk om te lezen! Vooral punt 10 is inderdaad heel vervelend!

 5. 8 januari 2014 / 09:45

  Leuk om te lezen ik herken veel dingen! haha En die mailbox snap ik ook niet. Hij moet op 0 staan en alles moet beantwoord zijn (indien nodig)

 6. 8 januari 2014 / 10:52

  Aah wat een leuke weetjes, inderdaad deze kanten kende ik nog niet van je. Leuk om zo meer te weten te komen <3

 7. 8 januari 2014 / 11:06

  Grappig om te lezen, ik ben zo’n persoon die 1648 ongelezen emails heeft haha.xx

 8. 8 januari 2014 / 11:12

  Ik Ben het helemaal met je laatste punt eens. Zelfs ALS ik mailboxen zie die dat hebben wil ik dat veranderen. Al die boxen vol met spammail. ik wil ook echt nul :)

 9. 8 januari 2014 / 12:03

  Leuk om te lezen! Ik heb dat ook met mijn mailbox! X

 10. 8 januari 2014 / 14:39

  Haha! Leuk om te lezen! Helemaal met nummer 9 eens! Ik ga vanavond naar een feestje met veel onbekenden en mensen die ik niet heel goed ken dus het zal mij vanavond weer vaak overkomen! :)

 11. silke
  8 januari 2014 / 14:55

  ik heb dat ook met die mail! maar ook met andere dingen zoals met bloglovin’ dan open ik eerst al die nieuwe pagina’s ookal heb ik geen tijd om die te lezen maar dan laat ik die gewoon open staan want ik wil ze echt lezen! maar ik kan er niet tegen als er geen (0) staat ;) Leuk artikel trouwens! x

 12. 8 januari 2014 / 15:25

  Leuke weetjes, Tedje! En dat met die e-mail heb ik ook. Ik moet ze tenminste allemaal gelezen hebben, beantwoorden hoeft niet eens. Als er zo´n nummer blijft staan word ik helemaal gek en probeer ik zo snel mogelijk weer op nul te komen ;)

  • Tedje
   Auteur
   8 januari 2014 / 22:12

   Haha, ik heb echt precies hetzelfde!

 13. 8 januari 2014 / 16:29

  Leuk om te lezen! Haha dat laatste punt, mijn blog email is altijd perfect bijgewerkt, maar op een ander emailadress komt zoveel spam van twitter en facebook binnen dat ik niet eens meer durf te kijken.

 14. 8 januari 2014 / 17:00

  “Als je een paparazzi zou zijn, zou je weten dat ik (als ik terug loop van de bus naar huis), met oortjes kei hard mee playback met Beyoncé” DIT!!! Oke, ik luister niet zoveel Beyonce, maar als ik fiets of loop met niemand in de buurt loop ik echt te dansen en te playbacken. Haha! Best droog eigenlijk, maar we don’t care :) Ooh, en ik heb het ook niet op reuzenraden! Ik heb niet echt hoogtevrees maar ik vind die toch echt eng, vooral als je helemaal niet vast zit… Brrr :P

  • Tedje
   Auteur
   8 januari 2014 / 22:12

   Nee, dat ding waar je in zit wiebelt altijd zo erg! Doodeng!

 15. 8 januari 2014 / 18:11

  Herkenbare dingen, vooral dat over het drie zoenen. Dat heb ik toevallig ook genoemd in het lijstje dat morgen online komt op mijn blog, haha!

 16. 8 januari 2014 / 19:41

  1.6.8.9 beaam ik zeer zeker ook voor mijzelf! Leuk om te weten

 17. 8 januari 2014 / 20:08

  Leuk om te lezen! Ik vind roken ook echt heel vies, heb ook het idee dat ik een extreem gevoelige neus heb daarvoor, ik ruik het altijd veel sneller als ergens gerookt is dan mijn vriend haha.

 18. 8 januari 2014 / 21:38

  Dat laatste ben ik helemaal met je eens! En ik ga ook over mijn nek als mensen net hebben gerookt. Nog erger is als verpleegkundigen of artsen net hebben gerookt en je dan gaan behandelen, bah

  • Tedje
   Auteur
   8 januari 2014 / 22:12

   Oh dat is inderdaad echt verschrikkelijk. Kan echt niet!

 19. 8 januari 2014 / 23:15

  Haha leuke dingen! Ik herken er wel een aantal zoals niet langzaam kunnen lopen, 0 ongeopende mails en vooral die chips bij Victoria Secret Show!!!

 20. 9 januari 2014 / 20:08

  leuk om te lezen.! ik heb ook hoogtevrees xx

 21. 10 januari 2014 / 19:51

  Leuke weetjes! Ik heb ook lichtelijk hoogtevrees hoor, was erg leuk in bergachtig Oostenrijk, ahum ;-) Ik ga ook zo’n soort lijstje bloggen met weetjes, tof idee!

 22. 7 mei 2015 / 20:38

  Haha leuk! Deze ga ik misschien vanavond ook wel even invullen. Altijd leuk zoiets :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *