10 dingen die je nog niet over me wist

 photo IMG_4385.jpg

Jullie weten misschien al het een en het ander over mij, maar vandaag vertel ik jullie tien dingen die jullie nog niet over mij wisten. 

1. De hele dag ben ik bezig met eten. Oké, dat wisten jullie misschien al wel van me, vanwege alle food foto’s die jullie altijd in de Take a look at my lifes zien. Het zal bij mij nooit gebeuren dat ik vergeet te eten omdat ik het zo druk heb. Nee. Ik máák tijd om te eten, omdat ik anders van mijn stokje ga en omdat ik het zo lekker vind allemaal.

2. Ik heb soms neurotische/autistische trekken. Klapperende deuren? Die moeten meteen dicht, anders zit ik me er de hele tijd aan te irriteren. Tikkende klokken in de kamer waar ik moet slapen? Hup, batterij eruit anders word ik gillend gek. Iemand die steeds zit te tikken met zijn vingers, handen, voeten, noem het maar op: PLEASE, STOP IT!

Met Yara en Joyce bij Fuse Communication

3. Vroeger heb ik op tennis gezeten. Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en het was altijd erg gezellig met de meiden waarmee ik tenniste. Nu ik over tennis schrijf, heb ik weer zin om te gaan tennissen eigenlijk. Ik heb al veel te lang geen racket meer aangeraakt! Of ja, pas nog trouwens, bij Fuse Communications. Daar moesten we een balletje hooghouden. Easy peasy voor mij natuurlijk.

4. Ik speelde vroeger altijd met de Barbies. Geweldig vond ik dat. Samen met vriendinnen of met mijn zusje kleedde ik eerst de Barbies mooi aan en daarna gingen we een verhaal maken. We hadden op zolder een mega poppenhuis staan waar je om heen kon lopen met allerlei verschillende kamers en meerdere verdiepingen. Mag ik nog een keer met de Barbies spelen, please?

5. Ik kan mijn nagels niet aanzien zonder nagellak. Ik ben zo gewend dat er een kleurtje op mijn nagels zit! Je bent beautyblogger of je bent het niet natuurlijk ;)

6. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, is dat raar?

7. Ik word heel erg blij als ik een nieuwe pot met Nutella mag openmaken. Dat geluid als je de dop opendraait en dan de kers op de taart: het gouden laagje verwijderen. Joepie!

8. Ik vind het heel leuk om pakketjes in te pakken, bijvoorbeeld voor een winactie. Een leuk briefje schrijven, adres erop, vast tapen. Misschien is een webshop wel iets voor mij.

9. Nu het weer kouder begint te worden, drink ik heel veel thee. Liters. Wij hebben een heleboel Blond Amsterdam theemokken waar 300ml in kan. Als mijn thee op is, vul ik hem meteen weer bij. Favoriete thee? Groene thee, maar ik vind sterrenmunt, caramelised pear en rooibos ook altijd erg lekker.

10. Ik kan mijn kamer niet netjes houden. Op mijn computer zijn alle bestanden geordend in mapjes enzo, dus daar ben ik heel netjes. Maar mijn kamer? Nee. Mijn bureau is a mess, maar ik heb ook gewoon alles nodig wat op mijn bureau ligt.

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

31 Reacties

 1. 15 november 2013 / 07:38

  Heel erg leuk om te lezen, ik herken mezelf in het openmaken van een nieuwe pot nutella!

 2. 15 november 2013 / 07:51

  Super leuk om te lezen en ik herken er toch ook wel heel veel in! Grappig is dat. Vooral de trekjes,, ik kan er ook slecht tegen haha.

 3. 15 november 2013 / 08:08

  Haha, dat van die nagels herken ik! Leuk stukje!

 4. 15 november 2013 / 08:26

  Leuk artikel! Ik herken mezelf wel een beetje met klappende deuren en tikkende klokken haha. Ik haal ook altijd de batterij eruit;)

 5. 15 november 2013 / 08:29

  Wat een onwijs leuke post!! Ik wist inderdaad niet alles van je, maar we zijn zo te lezen echte theelovers :) En houden je haarkleurtje hoor, staat je prachtig!

 6. 15 november 2013 / 08:39

  Leuk om te lezen! Ik speelde ook tot groep 8 nog met de barbies, was zooo leuk altijd! Ik heb zelfs alle barbies nog eens gefotografeerd en op mijn blog gezet hahaha.

 7. 15 november 2013 / 09:09

  Super leuk om te lezen over je! :-)

 8. 15 november 2013 / 09:20

  Wat een leuk artikel! Ik vind veel dingen erg herkenbaar! Vind het helemaal niet raar dat je je haar nog nooit geverfd hebt, dat heb ik namelijk ook nog nooit gedaan ;) Thee drink ik ook echt supergraag!

 9. 15 november 2013 / 09:41

  Punt, 2, 5 en 8 zijn echt precies mij haha! Hoe toevallig! Was gisteren nog ergens op gesprek met 3 anderen, gingen
  ze elke keer slurpen aan de koffie op het moment dat ik wou praten, werd gek! Oh zo irri! En ook bijv. mensen die gaat klikken op een pen als je ff nadenkt.. grr haha.

  Liefs,
  Kim

 10. 15 november 2013 / 10:02

  Leuk om te lezen! Die theesmaakjes vind ik ook echt heerlijk nu het weer kouder wordt :D

 11. 15 november 2013 / 11:23

  Leuk om te lezen. Ik heb precies hetzelfde met de nutella en de eerste hap is ook altijd het lekkerst.

 12. 15 november 2013 / 11:57

  ontzettend leuk om te lezen, je leert op deze manier net wat meer kennen en dat vind ik altijd wel erg leuk

 13. 15 november 2013 / 12:06

  Leuk lijstje. En je hebt een heel mooie haarkleur, die zou ik ook niet verven! Geniet van je weekend!

 14. 15 november 2013 / 12:39

  1, 2, 6, 7 en 9 komen mij héél bekend voor! Erg leuk artikel :D

 15. 15 november 2013 / 16:08

  Leuk om te lezen! Die tik met deuren, tikken, klokken etc heb ik ook hahaha.

 16. 15 november 2013 / 16:47

  Leuk om te lezen! Die nagellaktik heb ik ook!

 17. 15 november 2013 / 20:31

  Super leuk om te lezen, ik ben ook echt een theeleut, maar wij hebben niet van zulke grote mokken helaas (ga ik toch eens aanschaffen)

 18. 16 november 2013 / 01:02

  Hihi leuk om te lezen ^^
  En ik kan ook niet tegen een tikkende klok, iemand die het licht aan laat staan en het dan boven mijn deur doorschijnt (omgosh voel me dan net een autist, loop gerust 100x mijn bed uit om het licht gewoon weer uit te doen), mensen die hele tijd met hun voet wiebelen in mijn ‘zicht’ haha.

 19. 16 november 2013 / 16:33

  Wat super leuk om te lezen! Ik kan er ook niet goed tegen als ik iets hoor klepperen. Of schoenen met gespjes die je continu hoort als iemand loopt grrrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *