10 leuke zomer nagellakjes

 photo IMG_1752a.jpg

Het weer wordt steeds beter en dat betekent dat ik zin heb in vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Weg met de donkere grijs- en roodtinten, hallo roze, mintgroen en lila! Vandaag deel ik mijn 10 favoriete zomer nagellakjes met jullie.

 photo IMG_1758a.jpg

Oh you beautiful coral

Koraalkleuren mogen niet ontbreken deze zomer! Dit zijn Barry M Hi Shine Nail Paint in de kleur Papaya & Oriflame Giordani Gold in Delicate Coral.

De perfecte koraalkleur! Dekt in twee laagjes en blijft ongeveer een week muurvast op je nagels zitten. Ook geeft Papaya van Barr M een prachtige glans aan je nagels.

Delicate Coral van Oriflame is een mooie koraalkleur. Hij neigt naar het roze en dat vind ik pretty! Ook deze lak heeft twee lagen nodig om volledig te dekken. Ook deze lak blijft een week goed op je nagels zitten.

 photo IMG_1759a.jpg

On Wednesdays, we wear pink

Roze is altijd goed, of het nu in de zomer of in de winter is, toch? Dit zijn de kleuren Flormar 442 & Essie Bachelorette Bash. Van de Flormar nagellak heb ik geen fatsoenlijke swatch foto, sorry! Deze nagellak kreeg ik in de tijd dat ik nog heel erg aan het ontdekken was hoe ik het beste mijn nagels op de foto kon zetten ;)

Deze kleur heb ik al zo vaak gedragen de laatste tijd! Ik ben er echt verliefd op. Ook zit hij op dit moment op mijn teennagels: perfect!

 photo IMG_1761a.jpg

50 shades of lilac

Lila en blauw zien we ook veel deze zomer. Eigenlijk kun je gewoon alle kleurtjes dragen die je leuk vindt. Dit zijn mijn favoriete blauw- en lilatinten: Kiko 337 en O.P.I. You’re Such a BudaPest.

Pretty pretty! That’s all I can say!

Kiko 337 is het perfecte blauwe kleurtje voor de zomer. Over deze nagellak heb ik al zoveel complimenten gekregen! Nagellak van Kiko is sowieso erg fijn. Ik kan niet wachten tot het merk naar Nederland komt ooit, dat zou leuk zijn!

 photo IMG_1764a.jpg

Blue blue, I love you!

Ik kan geen genoeg krijgen van blauw! Het fleurt meteen je hele outfit op vind ik. Dit zijn Miss Sporty 4050 en Collistar 620 Acquamarina Strass. Deze twee kleuren combineer ik heel vaak met elkaar (klik)! Dan breng ik Acquamarina Strass enkel op mijn middelvinger aan. Zo mooi!

De lak van Miss Sporty is een felle en heldere kleur blauw. Hij lakt erg fijn en dekt in twee laagjes.

Ooh die glitters! Als ik blauwe nagellak draag, ben ik al gauw geneigd om de Collistar glitters er overheen te doen.

 photo IMG_1767a.jpg

Minty green meets silver

Mintgroen is ook weer helemaal hot deze zomer. Zo’n lakje kan dus echt niet in je stash ontbreken! Hier zie je Mint Green van Barry M. Ik vind het altijd leuk om een accentnagel (ringvinger) te lakken en dat doe ik vaak met Catrice Makes me smile, een zilveren kleur. Dat geeft echt een chique effect!

Het perfecte mintgroene kleurtje. Dekt in twee laagjes en geeft een prachtige glans!

Kijk hoe chique het effect meteen is als je een zilveren lak aanbrengt op één nagel. :)

Zo, dat waren mijn 10 favoriete zomer nagellakken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. 

Wat is jouw favoriete zomer nagellakje?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 28 juni 2014 / 06:55

  Dat zijn nog eens leuke lakjes! De lichte koraakleur vind ik erg mooi en de glitterlak van Collistar is ook echt prachtig. Zelf draag ik nu het liefste pasteltintjes zoals heel lichtroze en lichtblauw :).

 2. 28 juni 2014 / 08:35

  Wat een onwijs leuk en handig artikel! Ik vind alle kleurtjes ontzettend mooi bij je staan <3

 3. 28 juni 2014 / 09:00

  Lieve en mooie kleurtjes! Veel zijn ook echt apart en zie je niet vaak ergens anders

 4. 28 juni 2014 / 09:30

  50 Shades of Lilac vind ik echt een prachtig, lief kleurtje! En uiteraard alle koraallakjes vind ik prachtig :-)

 5. 28 juni 2014 / 09:32

  Tjonge wat een mooi tinten heb je bij elkaar gevonden, mijn voorkeur gaat uit naar de Lila tint van Opi, die vind ik wel heel erg mooi….

 6. 28 juni 2014 / 09:40

  Mooie lakjes! Op dit moment draag ik de nagellak van OPI die je laat zien, zo’n mooie kleur!

  • Tedje
   Auteur
   28 juni 2014 / 13:35

   Die is inderdaad echt prachtig. Ben er ook zo blij mee!!

 7. 28 juni 2014 / 10:06

  Bachelorette Bash is echt een perfect roze-rood kleurtje! Nice!

 8. 28 juni 2014 / 10:14

  Leuk artikel en mooie swatches. Er zitten echt hele leuke zomerse kleurtjes bij!

 9. 28 juni 2014 / 10:27

  Super lakjes Ted, maar ik mis er één!! Green Berry hahaha ;)

  • Tedje
   Auteur
   28 juni 2014 / 13:35

   Haha ja inderdaad! Die is ook mooi :)

 10. 28 juni 2014 / 21:18

  Ik vind ze echt stuk voor stuk mooi! Allemaal heerlijk fris en super leuk voor in de zomer inderdaad.

 11. 1 juli 2014 / 12:30

  Mijn lievelings kleur is 50 shades of lilac , prachtig gelakte nagels ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *