11 fijne producten voor de droge huid

 photo IMG_4391a.jpg

Heel koud is het nog niet echt, de winter laat nog even op zich wachten denk ik. Maar toch is mijn huid weer droger dan normaal. Van mezelf heb ik al een erg droge huid (ik heb ook eczeem), dus met wat extra verzorging is niks mis. Vandaag laat ik 11 fijne producten zien die ik graag gebruik voor mijn droge en gevoelige huid. 

 photo IMG_4393a.jpg

Om mijn huid lekker soepel en vettig te houden, gebruik ik graag body butter. De Wild Argan Oil body butter van The Body Shop vind ik echt heerlijk. Dat is samen met Shea en Brazil Nut mijn favoriete body butter van The Body Shop. Oké, Glazed Apple en Mango vind ik ook heerlijk. Eigenlijk kan ik niet kiezen. De Dermolin bodycrème bevat geen parfum, dat is natuurlijk ideaal voor de droge huidjes. Ook is dit een lekkere grote pot, daar kun je wel even mee vooruit!

 photo IMG_4395a.jpg

Als mensen aan droge huidjes denken, denken ze vaak niet aan een droge hoofdhuid. Nou, ik kan je vertellen: die kan wel degelijk droog zijn! Rond deze tijd van het jaar is het altijd prijs bij mij. Het klinkt niet zo smakelijk (sorry, maar ik denk dat meer mensen hier last van hebben), maar ik heb vaak last van schilfertjes op mijn hoofdhuid. Super vervelend natuurlijk. Ik gebruik daarom het liefst shampoo en conditioner van Neutral. Hier zitten geen kleurstoffen, parabenen, alcohol of parfum in. Zoals de naam van het merk zegt: lekker neutraal. Niet alleen mijn hoofdhuid is droog als het wat kouder wordt, ook mijn haarpunten kunnen wel wat verzorging gebruiken. Daarvoor gebruik ik altijd Biosilk Silk Therapy. Beste serum ooit!

 photo IMG_4399a.jpg

Dan heb ik nog een aantal producten voor mijn gezicht die ik graag gebruik. De Vitamin Complex spray van hannah (dit is al mijn derde flesje geloof ik!), een heerlijke spray die ik op mijn gezicht spray als ik mijn gezicht net heb gereinigd. Lekker verfrissend! Het kalmerend masker en de face wash van Dermolin zijn allebei ook erg fijn. Ook in deze twee producten zit geen parfum. De Face Cream van Neutral is niet aan te slepen! Die gebruik ik echt iedere dag: ’s ochtends en ’s avonds. De Face Wash van Neutral wissel ik af met die van Dermolin. Om mijn ogen te reinigen gebruik ik altijd de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Removervan the Body Shop, terwijl ik nooit waterproof mascara draag, haha. Die hebben jullie misschien al vaker voorbij zien komen in opgemaakt artikelen.

Dit zijn mijn favoriete producten voor mijn droge huid (en haar!) van de laatste tijd. Heb jij nog producten die je vaak gebruikt om je lichaam mee te verzorgen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 26 december 2014 / 07:00

  Die body butter van TBS heb ik ook, echt heerlijk voor op de droge huid. :)

 2. 26 december 2014 / 08:59

  Bij stress hen ik last van een droge hoofdhuid. Daarom vind ik het leuk dat je daar ook aandacht aan besteed

 3. 26 december 2014 / 09:13

  Neutral is een heel fijn merk. De body butter Wild Argan Oil van The Body Shop is hemels! Ik had laatst een testertje en die was binnen ‘no time’ op. Ik wil nu graag een full size pot gaan kopen.

 4. 26 december 2014 / 14:05

  Leuk artikel! Ik heb ook een droge huid die snel uit balans is, waardoor ik puistjes krijg… neutral is inderdaad fijn en dermolin wil ik nog eens proberen!

 5. 26 december 2014 / 14:35

  Leuk om te zien, sommige merken kende ik nog niet

 6. 26 december 2014 / 16:49

  Ahhh die argan oil body butter is ZO lekker! <3

 7. 27 december 2014 / 17:51

  Handig artikel!
  Ik heb zelf echt een zeer droge, rode gevoelige huid, dus dit lijken me zeer fijne producten om uit te proberen!

  x

 8. Martine
  27 december 2014 / 17:57

  Na het lezen van dit artikel heb ik de face cream maar eens gekocht. Ik ben benieuwd!
  Tip: Bij de etos kreeg ik 50% korting!

 9. Carola
  20 januari 2016 / 20:01

  Dermolin is heerlijk!
  Ga neutral ook eens proberen thanks voor de tip :)

 10. 20 februari 2016 / 09:46

  Heel handig, ik heb snel last van een droge huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *