11 Things to do when you’re bored #2

Tegenwoordig hebben we het allemaal zo druk dat we ons zelden vervelen. Mocht je toch nog even een half uurtje over hebben, kun je een van onderstaande dingen gaan doen. Een tijdje geleden stond deel 1 online, vandaag deel 2! 1. Maak even tijd voor jezelf vrij en zet de nieuwste aflevering van je favoriete serie aan. Kop thee erbij en je bent helemaal klaar om te ontspannen.

2. Geen leuke klus om te doen (vind ik dan), maar ruim je kast op en zet al de kleding die je nooit meer draagt op Marktplaats. En ook die dingen die je eigenlijk niet weg wil doen ‘omdat je ze misschien ooit nog gaat dragen’. Dat roep je namelijk al vijf jaar. En heb je ze gedragen? Nee. Precies.

3. Maak een wandeling! In de herfst is de natuur prachtig met al die gekleurde bladeren. Jas aan, sjaal om en even een half uurtje wandelen. Heerlijk!

4. In plaats van de hele zondagmiddag series kijken of YouTube-filmpjes kijken (waar niks mis mee is hoor, haha), kun je ook een taart gaan bakken! Hebben jullie mijn Nutella cheesecake wel eens gezien? Of mijn heerlijke en super makkelijke peanuts butter cups?

5. Maak een lijstje met dingen die je nog moet doen. Dat is leuker dan de dingen daadwerkelijk doen.

6. Europese hoofdsteden leren. Ik kwam er laatst achter dat mijn topografie niet meer is zoals ‘ie is geweest. Vooral de hoofdsteden van de landen Oost-Europa ben ik allemaal vergeten. Tsja, niet de leukste bezigheid (al kun je er wel een leuk spel van maken), maar wie weet komt het ooit nog van pas bij een quiz ofzo en dan voel je je dom als je het niet weet. Tenminste, dat heb ik.

7. Ga erop uit! Ontdek dingen in je eigen stad waar je nog nooit bent geweest of maak een stadswandeling :) Neem je camera mee en schiet mooie plaatjes, altijd leuk om terug te kijken.

8. In het verlengde van ‘schiet mooie plaatjes’: neem je vriendinnen mee naar een mooie locatie in de bossen of ergens bij een weiland, of juist in de drukke stad en maak foto’s van elkaar! Leuk voor een nieuwe profielfoto voor Facebook, maar ook als aandenken aan jullie vriendschap.

9. Lezen! Ik hoor veel vriendinnen altijd klagen over dat ze nooit tijd hebben om te lezen. Daar moet je ook tijd voor maken, maar als je even niks te doen hebt, kun je altijd gaan lezen. Ik lees altijd in de trein, dan kun je ook niet veel anders doen, behalve muziek luisteren of werken op je laptop.

10. Was je kwasten. Geen leuk klusje en ik doe het ook veel te weinig. Eigenlijk is het zo gebeurd en is het helemaal niet veel werk.

11. Stap uit je comfortzone en maak eens een make-up look die je nog nooit hebt gemaakt of doe eens wat anders met je haar en doe inspiratie op op YouTube met tutorials.

Wat doe jij altijd als je even niks te doen hebt? 

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 21 oktober 2014 / 07:52

  Vervelen is vanaf nu echt verleden tijd :D Heerlijke tips!

 2. 21 oktober 2014 / 09:24

  wat een heerlijke tips, vaak toch dingen waar je helemaal niet aan denkt als je je een beetje verveeld…

 3. 21 oktober 2014 / 10:11

  Vervelen doe ik eigenlijk nooit. Als ik even niks te doen heb ga ik lezen, make-up looks uit proberen of dingen bakken. Wat ook een leuke tip is: probeer iets nieuws uit met je haar. zet krullen of maak een mooie vlecht. Als je veel oefent kun je het in de ochtend met gemak maken als je naar school of naar je werk gaat. Xx Laura

 4. 21 oktober 2014 / 10:57

  Ik vind mijn kast opruimen wel altijd leuk! Zeker als het weer helemaal netjes is.

 5. 21 oktober 2014 / 12:00

  Als ik me verveel, ga ik altijd bloggen of andere blogs bekijken haha. Maar ik heb sowieso weinig tijd over

 6. 21 oktober 2014 / 12:56

  Zeker leuke tips nu ik dit zo lees …ik moet eigenlijk echt mijn kwasten wassen x

 7. 21 oktober 2014 / 13:15

  Ik blijf bij nummer 5. Geweldig.

  Kast opruimen en project Marktplaats is zoveel werk…nadenken en twijfelen over wat wel en niet weg moet. Foto’s maken en op MP zetten… Pffff duurt lang ;-)
  Ik wil een Personal Assistent dan verveel ik mij nooit meer.

 8. 21 oktober 2014 / 15:51

  Leuk om te lezen! Die kwasten wassen, dat is een ding wat ik echt weer eens moet doen! xx

 9. 21 oktober 2014 / 16:04

  Nutella cheesecake!! Die wil ik misschien morgen wel gaan maken! (nog steeds geen tas en ook geen reactie meer btw :( )

 10. 21 oktober 2014 / 22:14

  Leuke dingen! Vooral 6 vind ik een goede, haha. Mijn topografie is ook zó erg weggezakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *