12 leuke mobiele achtergronden voor de zomer

achtergrond-telefoon-zomer

Ik maakte al een keer een artikel over 12 leuke achtergronden voor je telefoon, maar de zomer komt eraan, dus het is weer tijd voor een frisse en nieuwe achtergrond! Op Pinterest maakte ik een board met allerlei leuke achtergronden, maar ik deel ze nu ook op mijn blog! 

Mocht je de afbeeldingen willen downloaden voor je eigen smartphone, check dan mijn Pinterest-pagina. Vanuit hier kun je ze gemakkelijk opslaan! Voor iOS en Android: druk iets langer op de foto en sla de afbeelding op op je telefoon.

achtergrondne-telefoon-zomer-1
1. Roze aardbeien zijn altijd goed! Dit was mijn favoriete achtergrond van vorig jaar (samen met achtergrond 9). Hier word je toch vrolijk van? 2. You are better than unicorns and sparkles combined. Dit zou je lijfspreuk moeten zijn, vinden jullie niet? 3. FLA to the MINGO! Nog zo’n typische zomerse achtergrond waardoor je meteen zin hebt om je koffers te pakken en naar een tropisch oord te vliegen.

achtergrondne-telefoon-zomer-2

4. Ben je niet zo van het roze? No problem! Dit zijn drie groene achtergronden waar je ook heel vrolijk van wordt! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze groene dots? 5. Pineapples everywhere! Misschien een beetje 2015, maar ik vind ze nog steeds erg leuk en vrolijk. 6. Tsja, de trend voor 2016 is toch: bladeren! Van palmbladeren tot allerlei andere bladeren van planten waar ik de namen niet van weet. Maakt ook niet uit, want ik vind het prachtig!

achtergrondne-telefoon-zomer-3

7. I li-la-love you! Perfect als achtergrond tijdens Valentijn, maar ook gewoon tijdens de zomer. En eigenlijk het hele jaar door. 8. Grapefruit-lover? Dan is deze achtergrond echt iets voor jou! Lekker contrasterend met dat blauw en oranje/roze. Gotta love it! 9. I’ve been drinking watermelon. Ja, aan deze quote uit Drunk in Love van Beyoncé moet ik direct denken bij het zien van deze kleurrijke achtergrond!

achtergrondne-telefoon-zomer-4

10. Hou je van witte achtergronden en ananassen? Dan is dit de perfecte combinatie! 11. Oef, hier kan ik minutenlang naar turen! Prachtig toch, al die kleuren in marble-overgang? 12. Misschien is dit wel mijn favoriet van allemaal! Iet wat aan de drukke kant, maar wel héél erg vrolijk!

Welke achtergrond vind jij het leukst? 

Volg:
Delen:

21 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   31 mei 2016 / 21:12

   Dat vind ik nu ook, Mariëlle! Welke heb je uitgezocht?

 1. 31 mei 2016 / 13:10

  11 is zooo mooi! Hallo nieuwe achtergrond!

  • Tedje
   Auteur
   31 mei 2016 / 21:12

   Wat leuk dat je meteen een nieuwe achtergrond hebt geïnstalleerd, Irma!

 2. 31 mei 2016 / 14:16

  Super leuk! Ik ga je site op mijn telefoon openen en er eentje uitkiezen!

  • Tedje
   Auteur
   31 mei 2016 / 21:13

   Leuk, Eva! Ik ben benieuwd welke van de 12 het is geworden!

 3. Carolien
  26 september 2016 / 03:47

  De ananassen zijn erg leuk! Komen er ook achtergronden voor de winter?

 4. Hailey janssen
  17 oktober 2016 / 10:58

  Die met die Flamingo’s is echt super leuk!

 5. Lotte
  25 november 2016 / 19:09

  Waar heb je die kleuren in overgang gevonden?
  Ik kan hem niet op internet vinden en als ik hem nu screenshot vergroot hij heel erg

  • Line
   12 januari 2017 / 09:24

   Ik hou van flamingo s het is mijn lievelings dier emln die is echt super om als achtergrond te hebben

 6. Maura
  3 oktober 2017 / 21:21

  Hoi Tedje, ik vind 1 en 12 het allerleukste van alles.
  Het fleurt me helemaal op.
  Had je al meerdere gemaakt, ik heb namelijk een hele leuke achtergrond van een zwarte beer met een kopje op z’n kop waar een soort balletjes uitkomen.
  Please reageer even!!😊😊
  En dit is voor iedereen volg mij op:
  Musical.ly: @mauragirlpower
  YouTube: Maura’s Blog
  Thanks 😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *