12 x Kerstachtergronden voor je smartphone

kerstachtergrond-telefoon

Vorig jaar zette ik al 12 leuke kerstachtergronden voor je smartphone op een rijtje, maar dit jaar doe ik dat gewoon nog een keer! De herfstbladeren op mijn telefoon moeten nu echt vervangen worden door een ander plaatje. Ik heb de leukste achtergronden voor je smartphone op Pinterest verzameld! 

Op Pinterest heb ik een bord gemaakt met allemaal kerstachtergronden voor je smartphone. Ik vind het zo leuk om af en toe van achtergrond te wisselen, ik heb dan het idee dat ik een compleet nieuwe telefoon heb!

kerstachtergronden-smartphone

1. It’s the most….. | 2. HO HO HO! | 3. Most wonderful time | 4. Christmas trees
5. Wonderful time | 6. Mistletoe | 7. Colorful Christmas trees | 8. Merry and bright
9. Zig zag | 10. Golden dots | 11. Christmas tree black | 12. Merry + bright

En, ga jij je smartphone omtoveren met een kerst achtige achtergrond? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 15 december 2016 / 15:45

  Heel tof! Ik had al een kerstige achtergrond, maar inmiddels ook alweer een tijdje dus het wordt wel weer tijd voor ’n nieuwe! Ik heb gekozen voor nummer 11 :)

  • Tedje
   Auteur
   16 december 2016 / 09:37

   Haha, ja dat is nog een moeilijke opgave. Wat ik doe: om de twee dagen een andere achtergrond!

 2. Lynet
  15 december 2016 / 23:05

  Jaaa geweldig!! Mijn vaste moment wanneer ik van achtergrond verwissel is wanneer jij weer zo’n leuk artikel hebt geplaatst met achtergronden! Er zit er altijd wel eentje tussen voor mij, voor nu heb ik de witte met goude ‘iTS the most wonderful time of the year’ gekozen! Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *