17 leuke meidenfilms op Netflix

bride-wars-14

Ik hou van films kijken en als jullie mijn blog volgen, weten jullie dat waarschijnlijk wel. Ik kijk alle soorten films, maar meidenfilms blijven toch altijd wel héél erg fijn om te kijken. Verstand op nul en wegzwijmelen bij een heerlijke chickflick. Dit zijn 17 leuke meidenfilms op Netflix die je absoluut moet zien! 

27 Dresses

Een heerlijke film voor vrijdagavond om op de bank te kijken met popcorn en cola en met al je vriendinnen. Ik hou van de Benny & the Jets en de monster bride scène van Tess (Malin Akerman). En Katherine Heigl speelt haar rol weer geweldig!

 

Friends with Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter (Mila Kunis) en haar nieuwste klant (Justin Timberlake) om seksmaatjes te worden. Deze film blijft leuk!

Runaway Bride

Ike, een columnist, hoort het verhaal van Maggie Carpenter, een vrouw die altijd op het laatste moment haar bruidegommen in de steek laat. Ike schrijft een kwetsend stukje over de vrouw zonder goed research te doen. Een film met Julia Roberts? Altijd een aanrader!

Water for Elephants

Ik heb heel lang gewacht om deze film te kijken (vraag me niet waarom), maar toen ik hem dan uiteindelijk toch ging kijken, vond ik het een prachtige film! Reese Witherspoon en Robert Pattinson zijn geweldig samen. En tsja, Robert Pattinson is natuurlijk nooit verkeerd om naar te kijken. Toch?

Bride Wars

Tsja, wat doe je als je beste vriendin op dezelfde dag gaat trouwen? Dan ga je haar het leven zo zuur mogelijk maken… Tenminste, zo denken Liv (Kate Hudson) en Emma (Anne Hathaway). Deze film is hi-la-risch!

13 Going on 30

Wat mij betreft de leukste film waar Jennifer Garner in speelt. Deze film blijft zó leuk! Jenna (Garner) wenst op haar dertiende dat ze dertig is, en haar droom komt uit. Maar in haar gedachten is ze nog steeds dertien. Geweldig!

The Duff

The Duff is een heerlijke film om in je eentje of met een paar vriendinnen te kijken. Knappe jongen? Check. Hardop lachen? Check. Een super vermakelijke film met een origineel verhaal.

So Undercover

Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Een film met Miley Cyrus? Ja! Ik dacht eerst ook dat ik het niks zou vinden, maar stiekem vond ik hem best leuk.

The Last Song

Weer een film met Miley Cyrus, maar deze film is écht heel mooi. Ik kan het niet drooghouden bij deze film! En héél fijn: Liam Hemsworth met ontbloot bovenlijf. Wat kan ik nog meer zeggen?

The Proposal

To the window, to the window, to the wall, to the wall… Voor de mensen die deze film al hebben gezien hoef ik niet te zeggen hoe hilarisch Sandra Bullock in The Proposal is. Deze film blijft zo grappig en ik kan hier naar blijven kijken. En ik kan ook blijven kijken naar Ryan Reynolds…

Clueless

Het is niet makkelijk om het meest populaire meisje van Beverly Hills te zijn. En daar weet Cher alles van. Clueless is zo’n oude klassieker die je gezien moet hebben! Een soort Mean Girls, maar dan uit 1995.

P.S. I Love You

Warning: tissue alert! Kijk deze film niet als je niet in de mood bent om flink te huilen. Ik krijg het iedere keer weer voor elkaar om een heel pakje zakdoeken te gebruiken als ik deze film kijk. Can’t. Stop. Crying. Als ik deze gif zie moet ik alweer bijna huilen.

A Lot Like Love

Ashton Kutcher en Amanda Peet zijn echt zo leuk samen in deze film! Ze ontmoeten elkaar in een vliegtuig en blijven elkaar steeds tegenkomen. Dit is echt een must watch!

LOL

Ja, weer een film met Miley Cyrus. Moet ik dan stiekem toch toegeven dat films met haar erin toch best leuk zijn? Een typische highschool film met struggles in de liefde.

10 Things I Hate About You

Cameron (Joseph Gordon Levitt) wordt verliefd op Bianca (Larisa Oleynik), maar Bianca mag pas daten als haar zus Kat (Julia Stiles) ook door een jongen is uitgevraagd. Cameron probeert de mysterieuze kwajongen Patrick (Heath Ledger) te strikken als date voor Kat. Een echte must watch uit de jaren ’90. Deze film blijft zo leuk!

When Harry Met Sally

Deze klassieker heb ik onlangs pas gekeken. Dit is zo’n leuke film! When Harry met Sally is een film uit 1989, maar blijft nog steeds leuk. Geweldig ook om de mode uit die tijd terug te zien!

Naomi and Ely’s No Kiss List

Zo’n typische film waar je niet snel op komt, maar omdat hij op Netflix staat, waag je toch een gokje. En soms kan dat heel goed uitvallen! Net als met deze film: Naomi and Ely’s No Kiss List. Erg vermakelijk!

Welk van deze meidenfilms wil jij nog graag zien? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 07:12

  Ik kan de films die ik niet ken/ niet gezien heb maar op 1 hand tellen haha. Deze lijst pak ik er zeker eens bij als ik op zoek ben naar een meidenfilm.

 2. 29 maart 2016 / 07:54

  Heb hier maar weinig van gezien dus heb weer wat films om te kijken!

 3. 29 maart 2016 / 08:51

  Ik hou van dit soort films haha, heb de meesten dan ook al gezien. Soms is het echt fijn om zo’n simpele film te kijken :D.

 4. 29 maart 2016 / 10:46

  My hair its BLUE ITS BLUE haha geweldig stuk was dat en gisteren was Water for Elephants op Rtl8, echt een prachtige film.. een van mijn favoriete!

 5. 29 maart 2016 / 10:49

  Wat een leuke films! Wij volgen vooral series op Netflix.. ;-)

 6. 29 maart 2016 / 13:33

  Leuk lijstje! Meeste ken ik al wel maar dat zijn inderdaad wel aanraders!

 7. 29 maart 2016 / 14:50

  Vanavond ben ik alleen thuis, dus ga ik zeker een van deze films kijken. Ik denk Bride Wars! En Water For Elephants is echt mijn favo film. Zo mooi!

 8. 29 maart 2016 / 14:54

  Toffe lijst!! Ik ken ze nog niet allemaal dus hier heb ik echt wat aan. Toevallig vorige week Bride Wrs gekeken, erg leuk :D IK vind ook Katherine Heighl altijd geweldig trouwens! Films met haar kijk ik heel graag :)

 9. 29 maart 2016 / 15:26

  Water for Elephants is ook écht goed, de meeste zijn gewoon, mweh, oké om op te zettend tijdens een meidenavond, maar echt goed.. Noo.

 10. 31 maart 2016 / 10:40

  Handig om hier een keer te kijken als ik niet weet welke film ik moet kijken, alleen merendeel heb ik wel al gezien ;)

 11. Indy
  23 juli 2016 / 14:58

  Dat moment dat je op het trieste punt in je leven zit dat je zo’n beetje alle meiden films op netflix gezien hebt… Ik keek naar dit lijstje en ik ben geen één film tegen gekomen die ik nog niet gezien had! Best ernstig hahah. Maar deze films zijn zeker aanraders ik ben het met je eens.

 12. 8 december 2016 / 20:49

  De film full out en mean girls 1 en 2 moet je ook zien!!!!!

 13. Iris Van Cromviort
  5 januari 2019 / 09:26

  Wel jammer dat: to al the boys i’ve loved before, SPF-18 en Kiss en cry er niet bij staan mooien films

  • Tedje
   Auteur
   7 januari 2019 / 09:03

   Dit artikel schreef ik in 2016 en toen bestonden deze films nog niet :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *