18 leuke meidenfilms op Netflix

netflix meidenfilms

Ik hou van films kijken en als jullie mijn blog volgen, weten jullie dat waarschijnlijk wel. Ik kijk alle soorten films, maar meidenfilms blijven toch altijd wel héél erg fijn om te kijken. Verstand op nul en wegzwijmelen bij een heerlijke chickflick. Dit zijn 18 leuke meidenfilms op Netflix die je absoluut moet zien! 

Ik schreef al eens een artikel over leuke meidenfilms op Netflix, maar er zij nog zoveel meer leuke nieuwe films! Ik zet ze voor je op een rijtje.

It’s a Boy Girl Thing

Nieuw op Netflix: It’s a Boy Girl Thing. Verstand op nul en kijken maar. Je weet al precies hoe het gaat aflopen, maar vinden we dat juist niet herlijk?

Over Her Dead Body

Deze heb ik afgelopen week nog gezien en ik vond hem zo grappig! Er zitten echt hilarische scènes in, hardop lachen gegarandeerd!

Letters to Juliet

Deze film kennen we allemaal, maar hij blijft leuk. Het idyllische stadje van Shakespeare’s Romeo and Juliet inspireert Sophie zelfs zich aan te sluiten bij de vrijwilligers die terugschrijven op onbeantwoorde liefdesbrieven.

The Perfect Man

YAY! We love Hilary Duff! The Perfect Man is (voor mij in ieder geval) een heerlijke jeugdsentiment film, love it!

How to Lose a Guy in 10 Days

Deze film heb ik al wel een stuk of twintig keer gezien, maar hij blijft leuk. Kate Hudson is stiekem toch wel een van mijn favoriete actrices!

Baby Mama

Hoofdrolspeelsters Tina Fey en Amy Poehler (ja, die uit Mean Girls!) zijn het perfecte komische duo. Een bijzondere, maar toch ontzettend grappige film.

Failure to Launch

Deze film met Matthew McConaughey en Sarah Jessica Parker blijft ook érg leuk. McConaughey woont nog steeds bij zijn ouders en Parker moet dat probleem zien op te lossen…

The Big Wedding

In de hilarische film The Big Wedding maken we kennis met Don en Ellie Griffin, die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Heerlijke film!

50 First Dates

Deze film met Drew Barrymore blijft leuk! Ik heb hem nu al een tijdje niet meer gezien, maar daar gaat binnenkort zeker verandering in komen!

When Harry Met Sally

Ik zag deze film vorige maand pas voor het eerst, maar dit is zo’n gevalletje van: ken je klassiekers! Ik vond hem heel erg leuk!

Maid in Manhattan

Een film met Jennifer Lopez kan nooit heel veel soeps zijn zou je denken. Niets is minder waar! Ik vind Maid in Manhattan een heerlijke, ontspannende chickflick. Love it!

Voor ik doodga

Tissue alert! Voor deze film moet je absoluut in de mood zijn, want het is een echte tranentrekker. Maar het is wel een ongelooflijk mooie en ontroerende film die je gezien moet hebben.

Marley & Me

Alleen voor de schattige puppy’s moet je deze film al bekijken! Ik ben niet zo’n fan van Owen Wilson, maar het feit dat Jennifer Aniston in Marley & Me speelt, maakt alles alweer helemaal goed.

The Client List

Deze film zag ik ook laatst voor het eerst en ik vond hem super leuk! Na de film is er nog een serie van The Client List gemaakt en die wil ik eigenlijk ook nog wel zien. Het gaat in ieder geval over een moeder die in de prostitutie belandt omdat ze anders de rekeningen niet meer kan betalen.

Mean Girls

Tsja, wat moet ik hier nog over zeggen? Mean Girls hebben we natuurlijk allemaal wel gezien. En hij blijft leuk. Ook na de zeventiende keer. So fetch!

I Love You, Man

Deze film is heerlijk als je eens zin hebt in een leuke romantische komedie. Hardop lachen gegarandeerd! En ook best prima met je lover te kijken hoor.

Ghosts of Girlfriends Past

Jennifer Garner en Matthew McConaughey in één film? Dat is sowieso score! McConaughey wordt langs zijn mislukte relaties geloodst en dat zorgt voor hilarische taferelen.

Grease

It’s Greased Lightning! Wie kent hem niet? Deze klassieker blijft ook altijd leuk om te kijken, helemaal omdat je alle nummers mee kunt zingen! Van Sandra Dee naar Summer Nights.

Welk van deze meidenfilms staat nog op jouw to watch list van Netflix? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 10 mei 2016 / 21:07

  Er zitten echt hele leuke tussen! Maar ook veel kende ik nog niet! -x-

 2. 11 mei 2016 / 17:46

  Ja heel veel ken ik wel! Echt super fijne films. Alleen baby mama nog niet. Dus die gaan we lekker met het slechte weer in aantocht maar eens aanzetten ;)

  • Tedje
   Auteur
   13 mei 2016 / 15:42

   Goed idee, het wordt dit weekend inderdaad echt slecht weer! Perfect om een filmpje te kijken!

 3. Kim
  16 mei 2016 / 17:50

  Oeh the client list.. echt de serie gaan kijken! Die vond ik veel leuker!

  • Tedje
   Auteur
   17 mei 2016 / 16:49

   Ah, thanks voor de tip! Die ga ik zeker nog kijken!

 4. 14 juni 2016 / 18:16

  Voor ik dood ga.. prachtig! Al vind ik t boek miss nog wel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *