19 meidenfilms op Netflix om in de kerstvakantie te kijken

leuke-films-1

Het filmaanbod op Netflix wordt regelmatig vernieuwd. Iedere dag komen er films bij, maar gaan er ook films af. Hoog tijd om weer een heleboel leuke meidenfilms van Netflix op een rijtje te zetten, die je lekker kunt kijken in de kerstvakantie! 

Stuck in Love

Deze film heb ik pas voor het eerst gezien, maar ik vond hem erg leuk! De film staat in het teken van het schrijven van boeken, en als boekfanaat vind ik dat natuurlijk super leuk! Dit is geen standaard romantische film. Stuck in Love heeft een diepgaande laag wat de film net even wat meer bijzonder maakt.

Fifty Shades of Grey

Tsja, je moet er van houden, maar na de hele hype rondom de boeken zat ik vorig jaar in de bioscoop om Fifty Shades of Grey te zien. Voor de volgende film heb ik ook al kaartjes, ik ben stiekem toch heel benieuwd hoe het verder gaat. Ondanks dat ik de boeken al heb gelezen.

P.S. I Love You

Deze film blijft mooi en zo ontroerend. Als je besluit om deze te gaan kijken, haal je make-up er maar gerust af, want als je niet moet huilen bij deze film, ben je echt een tough cookie. Ik moet al bijna huilen als ik dit gifje zie.

Crazy Stupid Love

Emma Stone en Ryan Gosling in één film? Yes please! Dit is echt een heerlijke film en als je hem nog nooit hebt gezien: ga hem zeker kijken, het is echt een aanrader!

Safe Haven

Met een Nicholas Sparks film zit je altijd goed! Een heerlijke romantische film die zich afspeelt in North Carolina. En van Josh Duhamel word je altijd vrolijk, toch?

Julie & Julia

Oh yeah! Alleen na het zien van dit gifje krijg ik al zin om deze film te kijken! Als je een food liefhebber bent, zit je met deze film helemaal goed. Meryl Streep speelt deze rol weer hilarisch!

New Year’s Eve

Ook al is oudejaarsavond al geweest, het blijft leuk om de film New Year’s Eve te kijken! Een sterrencast waar je u tegen zegt: Katherine Heigl, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Sofia Vergara, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Lea Michele en dan heb je nog een hele waslijst.

The Family Stone

Deze film met Sarah Jessica Parker en Rachal McAdams is al wat ouder (uit 2005), maar daarom niet minder leuk! Een heerlijke film om te kijken als het buiten koud en druilerig weer is…

Two Weeks Notice

Hugh Grant en Sandra Bullock in één film? Dat kan alleen maar goed gaan, toch? En dat is bij Two Weeks Notice ook het geval. Sandra Bullock speelt altijd hilarische rollen. Ook deze film is al wat ouder (uit 2002), dus daar zijn Bullock en Grant nog heel wat jaartjes jonger. Leuk om te zien!

The Proposal

Dit is een van mijn favoriete films, deze kan ik blijven kijken! Vooral het stuk ’to the window, to the wall’ is echt hilarisch. Wederom met Sandra Bullock natuurlijk! En Ryan Reynolds, ook niet verkeerd al zeg ik het zelf!

Just Married

Heb je deze film nog nooit gezien? Shame on you! Deze klassieker moet je gezien hebben. Hardop lachen gegarandeerd! Ashton Kutcher en Brittany Murphy spelen wat mij betreft hun beste rollen. Ik moet nu alweer lachen als ik aan de film denk, haha!

New In Town

Heel grappig om ‘Bridget Jones’ a.k.a. Renée Zellweger in een andere rol te zien. New In Town is grappig en je gaat je zeker vermaken als je deze film gaat kijken deze kerstvakantie!

He’s Just Not That Into You

Dit is ook zo’n heerlijke meidenfilm over liefde en vriendschap! Echt een aanrader als je hem nog nooit hebt gezien.

You’ve Got Mail

Deze klassieker met Tom Hanks en Meg Ryan moet je gezien hebben! Kathleen Kelly (Ryan) heeft een eigen boekhandeltje en is niet blij als er een mega warenhuis geopend wordt op de hoek van de straat door Joe Fox.

Just My Luck

Mijn guilty pleasure onder de films is toch wel Just My Luck met, jawel, Lindsey Lohan. Het onderwerp van de film is leuk, de liedjes van McFly zijn leuk en Chris Pine is leuk! De film komt uit 2006 en heb ik inmiddels al zo vaak gezien dat het niet meer op twee handen te tellen valt.

17 Again

Oh, hi Zac Efron! Ineens is hij weer 17 en dat bevalt hem eigenlijk maar al te goed. Ik hou van films waar mensen ineens weer jong worden, of juist oud zoals in 13 going on 30. Heerlijk, ik hou ervan!

Bachelorette

Bachelorette kan niet tippen aan mijn favoriete film Brides Maids, maar toch is hij erg leuk om te kijken! Hardop lachen gegarandeerd! Een ideale film om samen met je zus te kijken of met een stel vriendinnen.

Up in the air

Tegen George Clooney zeggen we natuurlijk nooit nee! Up in the air uit 2009 is ook zo’n film die je eigenlijk gezien moet hebben! Ryan (Clooney) wordt ingehuurd om mensen te ontslaan. Hij brengt het grootste gedeelte van zijn leven door in het vliegtuig en in hotels. Dan ontmoet hij Alex, die hetzelfde leven heeft als hij.

(500) Days of Summer

Oh, how I love this movie! Een film met een lach en een traan. In (500) Days of Summer zien we de 500 dagen dat Summer en Tom bij elkaar zijn. Aanrader!

Welke films uit dit lijstje heb jij nog niet gezien? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 09:47

  Two weeks notice blijft één van mijn favoriete films. Hugh Grant is al sinds jaren één van mijn favoriete acteurs en deze film vind ik fantastisch. Elke keer weer genieten!

 2. 3 januari 2017 / 10:17

  Er zijn er toch een aantal die ik nog niet kende en zeker (snel) ga kijken!

 3. 3 januari 2017 / 15:57

  The Proposal blijft één van mijn favoriete romantische comedies. Net als Grease, MeanGirls en The Sweetest Thing.

  • Tedje
   Auteur
   3 januari 2017 / 16:50

   Aah die drie die je noemt zijn ook echt super leuk! :-)

 4. 3 januari 2017 / 16:34

  Safe haven vind ik echt heel erg mooi net zoals 17 again maar die is gewoon geniaal!

 5. 7 januari 2017 / 19:57

  Oeh leuk! Gelukkig is de kerstvakantie nog niet voorbij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *