11 Things to do when you’re bored

Schermafbeelding 2014-09-09 om 20.13.44

Tegenwoordig hebben we het allemaal zo druk dat we ons zelden vervelen. Mocht je toch nog even een half uurtje over hebben, kun je een van onderstaande dingen gaan doen.

1. Je nagels lakken. Als je een goede nagellak hebt die in een keer dekt en die snel droogt, ben je binnen een half uurtje klaar. Wel zorgen dat je daarna geen dingen met je handen moet doen, zoals een kastje van IKEA in elkaar zetten, want dan kun je wel fluiten naar je pas gemanicuurde nagels.

2. Je Instagram & Twitter opschonen. Doei accounts die al een half jaar niks meer hebben gepost! Zo’n klusje waarvan je denkt: dat moet ik maar eens een keer gaan doen, maar dat je vervolgens nooit doet.

3. Lees een paar hoofdstukken uit een boek! Als ik 10 minuten in de trein zit, pak ik mijn e-reader er al bij. Kan ik toch mooi een hoofdstukje lezen. Let op: lees een boek dat je weg kunt leggen. Het liefst iets luchtigs à la Shopaholic ofzo.

4. Nieuwe afspeellijsten op je Spotify aanmaken. Super leuk als je weer eens een nieuw lijstje met nummers hebt die je aan kunt zetten.

5. Blogs lezen, duhhh! Teddlicious bijvoorbeeld ;)

6. Je kamer opruimen. Niet mijn favoriete bezigheid, maar als ik ’s ochtends nog 5 minuten over heb voordat ik naar de trein moet lopen, kan ik net zo goed nog even die rommeltjes opruimen.

7. Om in het kader van opruimen te blijven: je telefoon opschonen! Lekker alle apps verwijderen die je toch niet gebruikt. En al die spelletjes die je toch niet speelt. Alleen maar geheugenvervuiling!

8. YouTube-filmpjes kijken. Ik kijk trouw iedere dag de vlogs van Mascha, maar ook filmpjes van Willemijn en Martine van LiveLiveGorgeous zijn favoriet!

9. Buikspieroefeningen! Niet het leukste dat er is, maar wel effectief natuurlijk. We willen allemaal wel superstrakke abs als Doutzen. Daar moet je wel wat voor doen dan! Filmpjes van Blogilates zijn aanraders!

10. Een foto supersonisch bewerken met de app Afterlight en vervolgens op Instagram zetten. Favoriete bezigheid.

11. Leg alvast de kleren klaar die je morgen aan wil doen. Scheelt je super veel tijd ’s ochtends! Ik heb wel eens dat ik een kwartier voor mijn kast kan staan, omdat ik niet weet wat ik aan moet. Hebben jullie dat ook?

Lots of love,

Tedje

 

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 12 september 2014 / 06:20

  Je kleren klaar leggen is echt een goede tip! Ik kom zo vaak te laat omdat ik ’s ochtends te lang zit te treuzelen. En inderdaad Social Media opschonen, dat moet ik ook maar eens gaan doen.

 2. 12 september 2014 / 08:33

  Aah superhandig en leuk lijstje! Ik word er heel blij van :D En goed idee om steeds een boek erbij te pakken, alle beetjes helpen als je niet kunt stoppen met lezen :D

 3. 12 september 2014 / 09:10

  Leuk artikel! Ik zorg ook dat ik altijd iets te lezen heb voor in de trein, gebruik ik mijn tijd toch nog een soort van ‘productief’ in plaats van dat ik voor me uit zit te staren :P

 4. 12 september 2014 / 09:26

  Nagels lakken staat ook op mijn lijstje, verveling komt meestal pas als ik door m’n hele bloglovin lijst heen ben. :P

 5. Jeanne
  12 september 2014 / 10:36

  Foto’s maken ook een leuke bezigheid , en kleren klaar doe ik ook altijd,
  Heb je van mij denk!,!

 6. 12 september 2014 / 10:38

  Ik móet mijn kleren wel de avond van te voren klaarleggen. ’s ochtends is het anders drie outfits passen en uitdoen en opnieuw passen welke ik het fijnst vind voor die dag, lol

 7. 12 september 2014 / 11:19

  Wat een handige tips! Vooral nummer 6 is handig, ik denk vaak ‘ach in dat kwartiertje kan ik toch niks doen, doe het vanavond als ik meer tijd heb wel’. Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen! Liefs

 8. 12 september 2014 / 14:23

  Handig artikel! Ik ben bezig met het opruimen van mijn kleerkast. Dat is ook zo’n typisch klusje dat ik doe wanneer ik mij verveel.

 9. 12 september 2014 / 15:01

  Super leuk lijstje! Mijn kleren leg ik ook vaak ’s avonds klaar, anders duurt het ’s ochtends soms veel te lang.

 10. 12 september 2014 / 16:44

  Heel herkenbaar hoor, niet weten wat je aan moet, maar dat heb ik ’s avonds ook en dan kan ik ’s morgens (onder druk) eigenlijk nog beter kiezen, anders ben ik er nóg langer mee bezig haha. Ik verveel me eigenlijk nooit, want ik vind het veel te fijn om soms gewoon even niets te doen – of eigenlijk mijn social media gewoon overmatig te checken (want ik heb nooit zin om aan iets anders te ‘beginnen’, teveel moeite haha). Zijn wel leuke dingen!

 11. 12 september 2014 / 19:40

  nagels lakken is mijn nummer 1 bezigheid als ik ff niks te doen heb :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *