25 dingen die je nog niet van me wist

IMG_0076

Bij Denise zag ik dit leuke vragenlijstje voorbij komen en het was alweer een eeuwigheid geleden dat ik een tag in had gevuld. Terwijl ik vroeger toch echt wel de queen of the tags was, haha! Tijd voor weer een vragenlijstje dus waarbij ik vragen beantwoord die jullie misschien nog niet van mij weten… 

Welk woord gebruik je eigenlijk echt té vaak?
Oef, geen idee eigenlijk! Volgens mijn vriend zeg ik heel vaak: weet ik niet, haha!

Wat is je favoriete film?
Daar hoef ik niet lang over te twijfelen, ook al kijk ik zo’n 125 films per jaar: The Notebook. Deze film kan ik blijven kijken en ik heb hem dan ook al een stuk of 25 keer gezien.

Naar wie was je laatste appje?
Naar de groepschat van Adorable Books! Voor de mensen die het nog niet wisten: naast Teddlicious blog ik nog samen met drie andere meiden op Adorable Books, een boekenblog en een filmblog!

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Droge witte wijn!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Die heb ik toevallig laatst aangepast! Kerst staat voor de deur en ik heb leuke gouden kerstboompjes op de achtergrond. Ik schreef laatst een artikel over de leukste kerstachtergronden voor je smartphone en daar staat hij tussen!

Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?
Glee! Ik moet nog een paar afleveringen kijken van het allerlaatste seizoen. Ik heb deze serie helemaal vanaf het begin af aan gevolgd en ik ben eigenlijk nooit gestopt met kijken. Het blijft zo vrolijk altijd!

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Sorry van Justin Bieber, die kwam net op de radio toen ik in de auto zat. Love that song!

Wat was je eerste e-mailadres?
Het e-mailadres dat ik nu nog steeds voor privé dingen gebruik!

Wat is je meest awkward moment ooit?
Goh, dat is wel een moeilijke vraag. Ik heb zoveel awkward momenten meegemaakt, maar ik vind het altijd erg vervelend als ik iemand niet goed kan verstaan en dat ik tot vijf keer toe moet vragen of hij/zij het wil herhalen. Of dat je denkt dat je een bekende tegenkomt en uitbundig zwaait, maar dat het toch iemand anders blijkt te zijn…

Wat is je favoriete emoji?
De emoji die moet huilen van het lachen en de Spaanse danseres. Olé!

Utrecht of Amsterdam?
Utrecht! Ik heb daar een paar maanden gewoond tijdens mijn stage en ik heb het daar erg naar mijn zin gehad! Bovendien is Utrecht niet zo massaal druk als Amsterdam. Al vind ik het ook altijd erg leuk om in Amsterdam te zijn, maar dat komt denk ik omdat ik daar dan altijd ben voor een event, haha!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik denk mijn verjaardag! Ik vind het altijd super leuk om taart te eten, bezoek te ontvangen en natuurlijk om cadeautjes te krijgen. En we eten altijd heel erg lekker. Al vind ik de feestdagen die er nu aan zitten te komen ook altijd heel erg leuk.

Koffie of thee?
Geen twijfel over mogelijk: thee. Ik drink liters thee per dag, lekker!

Serie of film?
Ah, moet ik hier nu tussen kiezen!? Ik kijk heel veel films en series, maar ik kan echt niet kiezen wat ik nu leuker vind. Dus dat doe ik dan ook lekker niet, haha!

Vlees of vis?
Ai, een lastige keuze! Ik vind het allebei heel lekker, maar als ik dan moest kiezen, zou ik toch voor vlees gaan. Dat doe ik ook vaak op mijn brood. Maar… De sushi dan?! Nee, dan ga ik toch voor vis, haha!

Drank of drugs?
Tsja, dat is een makkelijk antwoord: drank! Ik drink niet heel veel, maar als ik drink, drink ik een wijntje!

IMG_0428

Katten of honden?
Absoluut katten! Ik wil later een Britse Korthaar. Helemaal nu ik die cuties van Milou heb gezien. Mauw!

Engeland of Amerika?
Ik ben nog nooit in Amerika geweest (behalve Midden-Amerika), maar dan zeg ik toch Amerika. Ik heb zo het voorgevoel dat ik het daar heel leuk vind.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Spice Girls! Daar was ik vroeger fan van.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Hastalapasta, dit is de villa natuurlijk! Al vond ik Sesamstraat ook altijd heel leuk.

Bert of Ernie?
Ernie, die is het schattigst.

Buurman of Buurman?
Hajeto!

Meest random feitje over jezelf?
Ik heb al vaker random feitjes over mezelf gedeeld, maar als ik ga slapen moeten mijn kastdeuren dicht zijn.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Blijf altijd jezelf, dat is het belangrijkste dat er is.

Wil jij de tag overnemen? Leuk! Laat me weten als je dat hebt gedaan, dan kom ik een kijkje nemen naar jouw antwoorden.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 24 december 2015 / 06:32

  Leuke tag is dit he. Als ik slaap moeten mijn kastdeuren ook dicht zijn. Geen idee waarom, maar anders slaap ik niet. Iets met tussen je oren ;-)?!

  • Tedje
   Auteur
   25 december 2015 / 12:21

   Haha, dat zou zo maar kunnen….. Ik weet het ook niet!!

 2. Moeders
  24 december 2015 / 10:44

  Je was vroeger super fan van Sesamstraat ! Ernie toe = naar huis😂

 3. 24 december 2015 / 12:28

  Zóveel liefde voor de Notebook! Leuke tag dit, leuk ook om te lezen!

  • Tedje
   Auteur
   27 december 2015 / 12:29

   Leuk, ben benieuwd naar jouw antwoorden!!

 4. 19 juni 2018 / 17:09

  Leuk!
  Je hebt me met je eerste paar vragen geïnspireerd voor mijn tag ik doe een your… tag met vragen waar je je achter kan zetten zoals je… laatste appje dat je stuurde

 5. 19 juni 2018 / 17:11

  Je hebt me geeinspireerd Tedje ik ga een your… tag doen vragen waar je je voor kan zetten zoals: je laatste gestuurden appje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *