2e Kerstdag: Foto’s

2e Kerstdag: Foto’s


2e Kerstdag vieren met de familie van mijn moederskant. Het is een traditie geworden: eerste of tweede kerstdag komt heel de familie eten. De tafel is dan mooi gedekt en deze keer hebben mijn moeder en mijn twee tantes heel de dag in de keuken gestaan om ’s avonds een heerlijk avondmaal op tafel te kunnen zetten.

Kleine nichtjes We begonnen met stokbroodjes met gepureerde erwten met knoflook en citroensap, mozzarella en kaas. Heerlijk! Een heerlijk glaasje wijn erbij. Ik samen met mijn lieve nichtje Op naar het tweede gerecht: rucola met olijven, entrecote en Parmezaanse kaasMijn vriendje met mama!Bouillon met verschillende soorten paddenstoelen 
Mijn vader aan het spelen met klein nichtjeBoontjes met sinaasappelboter en nootjes  Mijn vader snijdt de kalkoen! Kalkoen is een typisch kerstgerecht. Toetje: Meringues met aardbeien, frambozen en slagroomEn chocoladetaart!! Jummie!En peertjes in muskaatwijn met kaneelstokjes, steranijs en suiker. Mijn neefjes, oom en vader buiten bij het kampvuur!


Lekker kopje muntthee

Zo, dat waren de foto’s van 2e kerstdag! Eerste kerstdag heb ik trouwens bij mijn schoonfamilie gevierd!
Wat hebben jullie gedaan met kerstmis? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 28 december 2011 / 09:19

  Leuke foto’s, het eten ziet er heerlijk uit!

  Op tweede Kerstdag hebben wij ook gegeten met het hele gezin, altijd (leuk en) lekker!

 2. 28 december 2011 / 13:38

  Wauw, het eten ziet er echt heerlijk uit! jammer dat Kerst alweer voorbij is… haha

 3. 28 december 2011 / 16:01

  Wat ziet het er gezellig uit! Heel sfeervol :) En die muntthee lijkt me ook lekker, hoe maak je dat? Ik koop het altijd gewoon zo in ’n pakje, haha!

 4. 28 december 2011 / 16:03

  Leuke foto’s van familie, ziet er uit als een gezellige kerst :)
  En die foto’s van het eten, hmmmmmm!

 5. 28 december 2011 / 18:35

  Ziet er super gezellige uit! En wat een heerlijk eten allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *