3 ooglooks met The Body Shop Color Crush oogschaduws

3 ooglooks met The Body Shop Color Crush oogschaduws

Photobucket

Laatst liet ik jullie vier prachtige, gepigmenteerde oogschaduws zien van The Body Shop: de nieuwe Color Crush oogschaduws. Het leek me leuk om drie looks hiermee te maken en die aan jullie te laten zien. Kijk je mee hoe ik dat heb gedaan? 

Photobucket

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met deze vier kleuren: 415 Midnight Flirt (paars), 605 Sweet Pea (groen) en 505 Boyfriend Jeans (lichtblauw) en 310 Berry Cheeky (roze).

Photobucket

Een look maken met Berry Cheeky (de knalroze kleur) was voor mij een hele uitdaging. Ik werk normaal nooit met felle kleuren, maar ik vind deze look wel heel erg gaaf geworden! Ik heb Berry Cheeky nat aangebracht over mijn gehele bewegende ooglid. Daarna ben ik met een droge kwast in de roze kleur gegaan en heb nog een beetje geblend (vervaagd) in mijn crease (arcadeboog). Ik heb Midnight Flirt, de paarse kleur, aangebracht onder mijn onderste wimperrand tot aan de binnenste ooghoek. Zwart oogpotlood op de waterlijn, vloeibare eyeliner en mascara aangebracht en klaar is de look!

Photobucket

Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van Midnight Flirt en Boyfriend Jeans. De blauwe kleur Boyfriend Jeans heb ik nat aangebracht over het gehele bewegende ooglid. De paarse kleur Midnight Flirt met een droge kwast in de arcadeboog aangebracht en onder de onderste wimperrand. Wederom zwart oogpotlood, eyeliner en mascara aangebracht.

Photobucket

Hier ben ik aan de slag gegaan met de groene kleur Sweet Pea en een heel klein beetje Midnight Flirt. De groene kleur heb ik weer nat aangebracht op het bewegende ooglid. Daarna ben ik gaan blenden met een fluffy blendingkwast met de groene kleur. Voor een heel klein beetje schaduw heb ik de paarse kleur Midnight Flirt aangebracht in de crease. Wederom oogpotlood op de waterlijn, eyeliner en mascara.

Ik ben ontzettend tevreden over deze oogschaduws. Ze zijn heel erg gepigmenteerd en ze zijn zowel nat als droog prachtig. Ze zijn er in 30 kleuren, en niet alleen in felle kleuren. Hou jij dus meer van aardetinten? Dan kun je ook terecht bij The Body Shop. Ze kosten tien euro, dat is niet weinig maar je krijgt er wel een geweldige oogschaduw voor terug: super van kwaliteit!

Wat vind jij van deze looks die ik gemaakt heb? 

Liefs van Tedje

Volg:

24 Reacties

 1. 11 februari 2013 / 07:12

  Aaaaah, je ooglooks zijn echt heel mooi! Ik vind die roze kleur gaaf, haha. Mooie kleuren zijn dit. :)

 2. 11 februari 2013 / 08:09

  Wat een prachtig pigment hebben de oogschaduws! De looks zien er goed uit!

 3. 11 februari 2013 / 08:55

  oeh gaaf die eerste look, die springt er echt uit :D

 4. 11 februari 2013 / 09:32

  Wauw dit pigment is echt mindblowing! Wat een mooie looks :D

 5. 11 februari 2013 / 09:39

  Wauw prachtige ooglooks! Wat hebben de oogschaduws een goed pigment! Je eerste ooglook vind ik persoonlijk het mooiste.

 6. 11 februari 2013 / 11:41

  Prachtige ooglooks heb je ermee gemaakt :D x

 7. 11 februari 2013 / 13:04

  Oh heel tof! En wat een mooie kleuren joh :o!

 8. 11 februari 2013 / 13:23

  Ik vind vooral die laatste look mooi, en die eennalaatste ook! Bij die roze zou ik eigenlijk nog wel een full face foto willen zien, maar misschien had je maar één oog gedaan.

 9. 11 februari 2013 / 13:43

  ik vind de groene ooglook erg mooi!

 10. 11 februari 2013 / 13:48

  Hele mooie looks vind vooral die met het roze erg mooi.

 11. 11 februari 2013 / 14:32

  wow super mooie kleuren zeg! toch een keertje kijken als ik weer eens in de buurt ben! :)

 12. 11 februari 2013 / 14:40

  Erg leuke looks heb je gemaakt! Grappige is dat ik op Bloglovin dit artikel zag en direct jouw ogen herkende zonder te kijken dat het jouw site was haha! Vast een compliment :)

 13. 11 februari 2013 / 15:12

  Damn, wat zijn die oogschaduws toch onzettend goed gepigmenteerd van TheBodyShop! Ik vind de kleuren prachtig, ook leuk gecombineerd, is weer eens wat anders. En helluuuuu, gorgeous felle tinten!

 14. 11 februari 2013 / 15:16

  Echt leuk gedaan! En die oogschaduws zien er heel goed uit :D

 15. 11 februari 2013 / 16:49

  Wauw, wat een mooie kleuren en mooie looks!

 16. moeders
  11 februari 2013 / 18:24

  Echt super mooi!

 17. 11 februari 2013 / 23:22

  Ziet er mooi uit, maar het zijn niet echt mijn kleurtjes hihi

 18. 12 februari 2013 / 23:39

  Mooie kleuren, prachtig pigment. Leuke looks ermee gemaakt.
  Love,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *