3 verzorgende producten van The Body Shop

IMG_0866

Ook al begint het steeds warmer te worden, ’s ochtends is het nog aardig koud! En mijn huid vindt dat koude weer maar niks en is ontzettend droog op dit moment. Mijn huid kan dus wel verzorging gebruiken en ik laat vandaag drie verzorgende producten van The Body Shop zien. 

IMG_0837

The Body Shop Hemp Hand Protector

De Hemp lijn van The Body Shop is een van de best verkopende lijnen. En dan in het bijzonder de Hemp Hand Protector. Iedere negen seconden gaat er een tube over de toonbank, bizar! Voor een limited edition variant van de handcrème hebben ze samengewerkt met street artist EINE en dat zorgt voor een super gave verpakking. Van iedere tube gaat er 1,50 euro naar The Body Shop Foundation en steun je het doel om geld op te halen om de planeet, de oceanen, de dieren en de mensen te beschermen. Daar staat The Body Shop natuurlijk voor.

De handcrème kost 13 euro en zit vol fijne ingrediënten zoals bijenwas, glycerine, hennepolie en vitamine E. Het is echt een boterachtige substantie, dus fijn voor de droge huidjes. Ik ben zelf niet zo’n fan van de hemp geur, maar ik lijk wel de enige te zijn, aangezien dit een van de bestverkochte producten is van The Body Shop, haha!

IMG_0845 IMG_0849

Hemp Rescue Balm

Dan is er nog een semi-nieuw product bij The Body Shop: Hemp Rescue Balm. Dit product zat al eerder in het assortiment, maar nu blijft hij erin! Dit is echt een rescue blikje, want de balm is geschikt voor de droge plekjes op bijvoorbeeld je ellebogen en knieën. Het product bevat 100ml en kost 18 euro. Ik vind het blikje echt méga schattig met het strikje en het is ook nog eens een ideaal formaat om mee te nemen in je tas. Hemp to the rescue! Wederom ben ik weer niet zo’n fan van de geur van Hemp (die ruikt niet naar wiet hoor, mocht je het jezelf afvragen), maar ik vind het product zelf wel heel lekker verzorgend. Een klein beetje is al genoeg om droge plekjes te verzorgen, dus je kunt lekker lang doen van dit blikje.

IMG_0842

IMG_0861

The Body Shop Oils of Life Sleeping Cream

Nieuw in de Oils of Life collectie van The Body Shop is de Intensely Revitalising Sleeping Cream. De cream is pas vanaf 5 april verkrijgbaar, maar ik kan alvast verklappen dat ‘ie heerlijk is! Het potje bevat 80 ml en gaat 35 euro kosten. Niet mis, maar ik vind hem echt heel fijn in gebruik. Deze verfrissende, zachte en ultravoedende crème trekt lekker snel in de huid. Masseer de crème met zachte, opwaartse bewegingen in het gezicht, hals en decolleté. Love it!

Welk product van The Body Shop lijkt jou fijn? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen van een bedrijf. 

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 22 maart 2016 / 07:09

  De Intensely Revitalising Sleeping Cream lijkt me een erg fijne crème.

 2. 22 maart 2016 / 09:08

  Ik moet nodig eens gaan shoppen bij The Body Shop! Ik heb nog niet veel geprobeerd en ben zo benieuwd!

 3. 22 maart 2016 / 09:16

  Ah ik moet ze echt proberen, ze liggen nog klaar!

 4. 22 maart 2016 / 10:32

  Woei, je hebt ons nu toch wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de Intensely Revitalising Sleeping Cream! Toch maar even langs The Body Shop misschien… :)

 5. 22 maart 2016 / 11:20

  Oeh, die sleeping cream lijkt me onwijs fijn! <3

 6. 22 maart 2016 / 17:52

  Ik ben zelf heel benieuwd naar de rescue balm

 7. 23 maart 2016 / 00:21

  Die Hemp rescue balm lijkt me echt fijn! Beetje jammer dat ie niet zo lekker ruikt! Een frisser geurtje was ddnk ik beter geweest haha :)

 8. 23 maart 2016 / 14:07

  De handcrème heb ik geroken in de winkel en was helaas niet helemaal mijn ding, maar naar de andere 2 producten ben ik wel erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *