3 x lekkere lente parfums

parfum-lente

De lente is begonnen! Mijn zware parfums verdwijnen van mijn kastje en ik maak plaats voor nieuwe, frisse voorjaarsgeuren. In deze blogposts laat ik 3 nieuwe, heerlijke lente parfums zien! 

ck-one-summer-2017

Calvin Klein CK One Summer 2017

Net als ieder jaar lanceert Calvin Klein deze zomer weer een nieuwe CK One Summer geur. Het bijzondere aan deze limited edition geur is, is dat het een unisex geur is. Ik vind hem erg lekker, maar mijn vriend ook! In het hart van het parfum vinden we verschillende pepers en de basis bestaat uit musk, hout en saffraan. De topnoten bevatten limoen, citroen en komkommer en daardoor maakt het dat CK One Summer een frisse geur is met een houtige ondertoon. Dit parfum is vanaf eind maart verkrijgbaar en kost €38,84 (100ml).

jill-sander-sunpop

Jill Sander SUNPOP Green Fusion

Deze zomer brengt Jill Sander drie limited editions uit: Arty Pink, Coral Pop en Green Fusion. Dit is Green Fusion en is floraal & houtachtig. Heerlijk! Het valt me op dat bijna alle parfums die ik lekker vind sporen van hout bevatten. In deze limited geur vinden we een houtige bloemengeur met topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel. Het vijgenblad ruik je sterker terug en dat vind ik echt heerlijk! In het hart zijn jasmijn en zout water (ja, echt!) terug te vinden. De basis bestaat uit houtnoten en musk. Dit gaat een favoriet worden aankomende zomer! Alleen de flacon vind ik al geweldig, maar de geur is ook nog eens lekker fris. Eind maart is deze geur verkrijgbaar (dat is al bijna!) en de limited editions gaan 35 euro kosten.

ambercrombie-fitch-first-instinct

Abercrombie & Fitch First Instinct For Women

In 2016 werd het mannenparfum First Instinct gelanceerd, maar nu is het ook tijd voor de vrouwelijke variant! Dit is de flacon van 30ml en ik vind hem er zó cute uitzien! Dit wordt mijn geurtje als ik ergens naartoe ga, want de flacon is super makkelijk mee te nemen. In de basis vinden we de noten amber, tonkabonen en musk. In het hart staan de noten oranjebloesem, vlinderorchidee en waterlelie centraal. De topnoten magnoliabloemen, grapefruit en passiefruit maken de geur af. Het parfum is dus bloemig, maar ook sensueel. Dit is een hele andere geur dan de bovenste twee parfums. De geur is vrouwelijker en verleidelijker, waar de andere twee wat meer fris zijn. Ik vind hem érg lekker! First Instinct for Women van Abercrombie en Fitch is exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. De flacon van 30ml kost 45 euro.

Kortom: ik vind alle drie de geuren echt super lekker en ik weet zeker dat ik deze drie veel ga afwisselen de komende tijd.

Naar welke geur ben jij benieuwd? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een merk/bedrijf. 

 

 

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   28 maart 2017 / 13:58

   Oh, super leuk! Ik vind ze echt heerlijk!

 1. 28 maart 2017 / 09:29

  Misschien moet ik ook maar ‘ns een fleurig lentegeurtje in huis halen. Ik heb enkel Smugglers Soul van Lush! Oh well, zo heb ik tenminste geen keuzeprobleem ’s ochtends, haha! :’D

  • Tedje
   Auteur
   28 maart 2017 / 13:59

   Haha, dat is inderdaad wel makkelijk! Maar het is wel heel leuk om af en toe eens af te wisselen :-)

 2. 28 maart 2017 / 10:28

  Ik ben zó benieuwd naar Jil Sander! Binnenkort maar eens op zoek om hem zelf te gaan ruiken, ik vind ze vrijwel altijd heel lekker :)

  • Tedje
   Auteur
   28 maart 2017 / 13:59

   Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! Ik vind de groene variant in ieder geval erg lekker! Ik draag hem nu vandaag toevallig!

 3. 28 maart 2017 / 22:00

  CK lijkt me het lekkerst. Ik ken alle geuren nog niet, er valt dus weer een hoop te ruiken als ik de volgende keer in de parfumerie kom.

 4. 29 maart 2017 / 13:54

  Ken ze alle drie nog niet maar lijken me wel lekker. Jill Sander heeft vaak erg lekkere parfums :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *