3 x lekkere parfum voor de zomer

parfum-zomer-2017-1

YAY! De zomer komt eraan en dat vraagt om vrolijke en zomerse parfum. Ik liet jullie al eerder 3 lente parfums zien en nu is het tijd voor het zomer artikel. Side note: je kunt de parfum natuurlijk in alle jaargetijden door blijven dragen! 

zomer-parfum-escada-2017

Escada Fiesta Carioca Eau de Toilette

Ieder jaar brengt Escada een zoete, zomerse geur uit. Dit jaar is een bijzonder jaar, want in 2017 maakt Escada 25 jaar lang zomerparfums! De jubileumeditie van 2017 is Escada Fiesta Carioca met passievrucht, framboos, oranjebloesem, muskus en cederhout. Ik heb gemerkt dat de laatste twee ingrediënten vaak in parfums zitten die ik lekker vind. De zoetigheid van de framboos en passievrucht maken dit parfum tot een echte zomerse, fruitige geur. Ik word er vrolijk van! En niet alleen van de geur zelf, maar ook van de fleurige en kleurrijke flacon. Fiesta Carioca van Escada is verkrijgbaar vanaf 40 euro (30ml). Er zijn ook flacons van 50ml (€57) en 100ml (€73).

parfum-zomer-2

Guess 1981 Eau de Toilette

Poederig, lieflijk en zacht, dat is het nieuwe parfum van Guess. Het parfum bevat musk, viool, ambrette, jasmijnblaadjes, peer en sandelhout. Hey, hier hebben we weer musk en sandelhout en het zal je niet verbazen: ook deze geur vind ik erg lekker. 1981 van Guess is zoet, maar niet te zoet en dat komt door de fijne afwisseling met de warme geuren. Door het kleine formaat van dit parfum is hij ook ideaal mee te nemen op vakantie! De prijzen zijn als volgt: 30ml (€33), 50ml (€43) en 100ml (€53).

parfum-davidoff-2017-cool-water

Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition

Van deze flacon krijg je toch direct zin om op vakantie te gaan? Denk: helder, azuurblauw water, zon en strand. Wat wil je nog meer? De Pacific Summer Edition van Davidof Cool Water is fris, fruitig en ook nog een beetje bloemig. De ingrediënten: meloen, ananas, mint, lelietjes-van-dalen en iriswortel. Ik vind het heel moeilijk om deze geur goed te omschrijven op papier (of eigenlijk, op scherm). Dus als je benieuwd bent geworden, moet je de geur zeker eens gaan ruiken in de parfumerie! De flacon is sierlijk en druppelvormig en dat zorgt voor een elegant effect. De Eau de Toilette van 100ml kost €40,62.

parfum-zomer

Naar welk parfum ben jij benieuwd? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een merk/bedrijf. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 9 juni 2017 / 07:50

  Oeh ik ben benieuwd naar die van Escada omdat dat de enige is die ik zelf niet heb, haha! Die van Guess en DAVIDOFF Cool Water vind ik erg lekker!

 2. 9 juni 2017 / 10:12

  Ahh, musk en cederhout! ♥ Doe er nog wat amber doorheen en ik ben helemaal verkocht!

 3. 10 juni 2017 / 12:46

  De Guess parfum is mijn favoriet. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar het Escada parfum

 4. 10 juni 2017 / 12:53

  Cool Water was vroeger een van mijn favoriete geuren, heerlijk vond ik hem :)

 5. 11 juni 2017 / 07:29

  DAVIDOFF COOL WATER PACIFIC SUMMER EDITION vind ik heerlijk en gebruik ik ook regelmatig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *