3 x leuke cadeaus voor de feestdagen van Radbag

tips-cadeaus-sinterklaas-kerst

Het lijkt nog heel lang te duren, maar stiekem is het alweer bijna zover: de feestmaand december komt eraan! Je hebt misschien al lootjes getrokken voor gedichten, surprises en cadeaus met familie, vrienden of collega’s. Heb jij al cadeau-ideeën? Ik zet vandaag drie leuke cadeaus op een rijtje waar jij misschien wel inspiratie uit kunt opdoen voor de feestdagen! 

persoonlijke-posters

1. Voor een vrouw

Posters en kaarten zijn helemaal hot. Ik vind ze zelf ook echt super leuk! Alleen is er soms één nadeel: je moet ze kopen met de tekst die erop staat en daar kun je niks aan aanpassen. Dat is anders bij deze personaliseerbare poster van Radbag.nl! Heb jij samen met je beste vriendin, je zusje of je moeder een bepaalde song die bepaalde herinneringen oproepen? Dan is dit cadeau echt perfect. Je kunt zelf de tekst toevoegen waardoor je echt een super persoonlijk cadeau krijgt.

led-clock

2. Voor een man 

Waar kun je mannen blij mee maken? Ik vind het altijd maar lastig. Maar ik denk dat deze klok een heleboel mannen wel gaaf zullen vinden. Deze klok geeft de tijd niet aan met wijzers, maar met letters! De klok kun je tegen de muur hangen, maar je kunt hem ook neerzetten. Een perfecte gadget en ook nog eens super stijlvol en chique! En stiekem ook heel erg leuk als je een vrouw bent, hoor! :)

wereldkaart

3. Voor jezelf 

Jezelf een cadeautje geven mag best met Sinterklaas of Kerstmis, toch? Sinds kort heb ik hem zelf ook: de wereldkaart die je zelf kunt openkrassen! Deze stond al heel lang op mijn wishlist en eindelijk kan ik hem ophangen! Deze wereldkaart is niet zomaar een wereldkaart. Met deze wereldkaart heb je in één overzicht duidelijk waar je ter wereld allemaal al bent geweest. Alle bezochte steden, landen en continenten waar je bent geweest kun je openkrassen met een munt. Het overblijfsel: een geweldig overzicht van al je reizen. Super leuk om in te lijsten of om aan je muur te hangen. Het perfecte cadeau voor de reiziger!

Weet jij al wat voor cadeautje je moet kopen?  

Sponsored Story 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 30 oktober 2015 / 09:58

  Gelukkig dat die klok ook mag als je een vrouw bent, hihi ;-) Ik vind die klok namelijk heel gaaf!

 2. 30 oktober 2015 / 11:20

  Die wereldkaart is zo tof! Ik wil hem ook heel graag voor op mijn studentenkamer.

 3. 30 oktober 2015 / 11:25

  Dat idee met de landkaart is echt super leuk!

 4. 30 oktober 2015 / 18:53

  Hahaha, die klok is echt te leuk! Ik was pas bij mensen die gewoon drie stadskaarten van vorige woonplaatsen aan de muur hadden hangen (Utrecht, Amsterdam en Rotterdam) en dat vond ik eigenlijk ook wel een heel tof idee, is weer net wat anders dan een landkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *