3 x outfitinspiratie voor de herfst

5

Het liefst draag ik comfortabele kleding waar ik me fijn in voel. Simpel en casual, dat zijn woorden die mijn kledingstijl goed omschrijven. Dit zijn 3 outfits waar je me echt in kunt uittekenen! 

16

Black & Buckle Boots

Buckle boots zijn dé trend van dit moment: stoere laarsjes met meerdere gespen over de wreef en de schacht. Deze legergroene enkellaarsjes van Toral hebben een spitse neus. De schoen heeft 4 gespen met studs, waardoor het echte eyecatchers worden. Ik heb deze schoenen gecombineerd met mijn favoriete zwarte jeans van Levi’s, een legergroen shirt van Only, een vestje van Zara en een sjaal waar ik het merk niet van weet! Mijn nieuwe Longchamp tas mag natuurlijk niet ontbreken.

27

Hip queens wear blue jeans

Laarsjes, broek, jasje, dat zijn drie items waar je me in kunt uittekenen. Zo ook in deze outfit! Ik draag mijn favoriete blauwe jeans van Levi’s in combinatie met een wit t-shirt van Zara en een donkerblauw colbertje, ook van Zara. De zwarte Chelsea boots van Via Vai vind ik erg leuk, vooral door het zilveren detail aan de achterkant.

38

Biker boots

Ik draag niet vaak jurkjes of rokjes, maar voor mijn nieuwe jurkje van Zara (goh, valt het al op dat ik veel van Zara heb?) maak ik een uitzondering. Jurkjes in combinatie met hakken is natuurlijk super chic, maar gezien mijn lengte (1.78m) heb ik hakken niet echt nodig en bovendien zitten deze lakleren biker boots van Tommy Hilfiger gewoon veel lekkerder. Ik hou echt van deze stoere boots trend! Ik draag verder dus een jurkje van Zara, een jasje van Expresso en mijn nieuwe lievelingssjaal van Zusss. En natuurlijk mijn nieuwe liefde: mijn tas van Longchamp.

In Maastricht hebben ze helaas geen fysieke winkel van Omoda, daarom mocht ik de laarzen bestellen via internet. En ik had ze de volgende dag al in huis, ideaal!

Welke outfit is jouw favoriet? 

In samenwerking met Omoda.

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 3 november 2017 / 10:59

  Wat een leuke outfits allemaal Tedje! Staat je mooi <3

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:25

   Thanks, Marloes! Leuk om te horen!

 2. 3 november 2017 / 11:14

  Ik vind ze alle drie heeeel leuk maar nummer 3 is toch wel mijn favoriet. Vind je jurkje té leuk en zeker in combinatie met die bikerboots. Naast dat ik het voor mijn lengte ook niet nodig heb vind ik het ook gewoon heerlijk om lekker warme laarsjes te dragen!

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:26

   Dat is stiekem ook mijn favoriet, terwijl ik eigenlijk nooit rokjes en jurkjes draag! Note to self: vaker dragen :-)

 3. 3 november 2017 / 15:19

  Wat een leuke schoenen en outfits! In de herfst houd ik vooral van lekkere truien, sjaals en inderdaad leuke laarsjes.

 4. Tamara d
  3 november 2017 / 16:28

  Welke panty draag je? Ik zoek eentje die niet te licht is maar wil ook weer geen zwarte pieten benen haha dus hoeveel denniere is de panty op de foto?

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:26

   Hi Tamara, ik weet niet meer wat voor panty dit is! Het is wel echt een hele fijne. Ik heb hem een keer gekocht in een wat duurdere lingeriewinkel. Het was ook best een prijzige panty, maar absoluut het geld waard!!

 5. 3 november 2017 / 19:00

  Leuk om te zien! Ik vind echt bij elke outfit je schoenen heel leuk.

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:26

   Dankjewel Manon, leuk om te horen!

 6. 4 november 2017 / 13:02

  Je 3e outfit is echt mijn favoriet! Het rokje is zo uniek.

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:27

   Thanks Ine, ik vind hem ook erg geslaagd moet ik eerlijk zeggen!

 7. 4 november 2017 / 13:25

  Super leuke outfit foto’s! Vooral het jurkje vind ik echt super leuk.

 8. 4 november 2017 / 16:08

  Ik vind die eerste laarsjes erg leuk om te zien! Heb ook zoiets van de Primark. Vind het vooral stoer ook met al die studs erop.

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2017 / 14:27

   Leuk zijn die hè? Is eens een keer wat anders dan dat eeuwige zwart dat ik altijd draag!

 9. 4 november 2017 / 18:01

  Wat een toffe boots! Vooral het laatste paar spreekt me enorm aan. Toffe foto’s verder met hele leuke outfits :)

 10. Simone
  6 november 2017 / 16:05

  Hele leuke outfits, vooral de derde! Waarvan is de panty die je daarbij draagt? Vind hem de perfecte dikte :-)

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2017 / 17:22

   Ik weet niet meer waar de panty van is! Ik kocht hem een keer in een wat duurdere lingeriezaak! Sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *