3 x Sally Hansen Color Therapy

sally1

Een tijdje geleden vielen er een aantal mooie nagellakjes van het merk Sally Hansen in mijn brievenbus. Een merk waar ik eigenlijk nog helemaal geen kennis mee had gemaakt, dus dat werd hoog tijd! Ik laat vandaag drie lakjes zien uit de color therapy lijn van Sally Hansen. 

sally2

De color therapy-lijn van Sally Hansen bestaat uit 38 tinten in uiteenlopende kleuren. Ik mag er vandaag drie aan jullie laten zien! Een klassiekrode kleur: 350 Haute Springs, lief roze 240 Primrose and Proper en een nudetint 210 Re-nude. De nagellakken uit deze collectie hebben geen basecoat nodig, maar de lijn heeft wel een speciale topcoat en een nail & cuticle oil. Mijn eerste indruk van de lakjes? Stijlvolle flesjes, mooie kleuren en de kwastjes lakken erg fijn.

De producten bevatten een combinatie van arganolie, acai-olie en teunisbloemolie. Dit zorgt ervoor dat de nagels worden verzorgd en gehydrateerd.

sally3

sally6sally8

Sally Hansen 350 Haute Springs

Op zoek naar een klassiek rode kleur? Dan zit je met Haute Springs van Sally Hansen wel goed. De lak brengt soepel aan, droogt snel en glanst mooi. Perfecte combinatie dus! Deze lak dekt in een laagje, maar voor de extra glans bracht ik op bovenstaande foto twee laagjes aan.

sally4sally9

Sally Hansen 240 Primrose and Proper

Oef, wat een lieve, zoete roze kleur is dit! Deze nagellak dekt in twee laagjes en door deze kleur krijg ik zoveel zin in de zomer! Ik heb deze kleur met carnaval gedragen en hij heeft het goed doorstaan. De nagellak heeft er minstens 7 dagen perfect opgezeten. Op dag 8 en 9 begon hij hier en daar wat te chippen, een topresultaat dus! De lak belooft 10 dagen te blijven zitten, dus ik ben onder de indruk.

sally5sally7

Sally Hansen 210 Re-nude

Een nude kleur kan niet ontbreken in je nagellakcollectie. Mijn handen zijn nog een beetje te wit voor deze kleur nu, maar ik weet zeker dat ik deze kleur in de zomer heel veel ga dragen! De lak valt niet op, maar je nagels zien er toch verzorgd uit.

Ik kende het merk Sally Hansen wel, maar had nog nooit nagellakjes geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik aardig onder de indruk ben. De roze kleur bleef 7 dagen perfect op mijn nagels zitten, daarna begon hij wat te slijten en te chippen. De nagellakken, de topcoat en nagelriemolie zijn verkrijgbaar voor €10,99 per flesje.

Heb jij al wel eens nagellak van Sally Hansen geprobeerd? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. 

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 08:08

  Hele mooie flesjes inderdaad. Ik heb zelf ook een aantal lakjes van Sally (niet van de nieuwe collectie) en ik vind ze fijn!

 2. 2 maart 2017 / 09:13

  Wat heb je weer waanzinnig mooie foto’s gemaakt Tedje!

 3. 2 maart 2017 / 09:19

  De laatste twee kleuren vind ik echt heel erg pretty

 4. 2 maart 2017 / 09:40

  Wauw, wat ziet het er prachtig uit! Heel erg mooi!

 5. 2 maart 2017 / 10:54

  Wauw, 7 dagen, dat is echt lang! Hele mooie kleurtjes zijn het ook. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *