3 x voorjaarstrends van 2023

Ben je benieuwd welke trends dit voorjaar hot en happening zijn? Van denim in overvloed tot de cargobroek en statement pakken. Dit zijn de voorjaarstrends van 2023.

De cargobroek

Alle mode komt terug, en dat bewijst de cargobroek maar weer. Helemaal hot in de jaren ’90 en hij is weer terug! Ik heb laatst ook een legergroen exemplaar gekocht met van die zakken aan de zijkant. Helemaal leuk met een baggy trui, of juist een strakke top. Ik draag er dan graag mijn Dr. Martens onder of mijn Converse All Stars. Altijd goed!

Het leuke van deze trend vind ik dat je deze broek op allerlei manieren kunt dragen. Je kunt de edgy en stoere kant op, maar als je een satijnen exemplaar in een lichte stof draagt met een paar hakken, wordt je look meteen heel chic! Ook zorgt de cargobroek ervoor dat je outfit meteen on fleek is; de broek is vaak een echte blikvanger waardoor je de rest van je outfit vrij simpel kunt houden. Je kunt dus alle kanten op.

Denim trend

Dit voorjaar zul je heel veel denim zien, en I love it! Bij OTTO kun je je helemaal uitleven; daar vind je een heleboel leuke jurken en lange rokken van spijker. Helemaal leuk! Ik ben zelf nog op zoek naar een mooie jumpsuit van spijker, maar dat is met mijn lengte (1.79 m) nog best een uitdaging! De wide leg jeans was vorig jaar al populair en is ook zeker een blijvertje voor het voorjaar van 2023. Het tijdperk van de skinny jeans hebben we echt achter ons gelaten. Nu moet ik toegeven dat ik – zo millennial als ik ben – af en toe nog wel eens terug grijp naar mijn oude vertrouwde skinny jeans.

Het fijne aan deze denim op denim trend? De kans is groot dat je deze items gewoon al in je kast hebt liggen. Combineer je favoriete spijkerbroek met een oversized spijkerjack om er helemaal volgens de laatste trends bij te lopen.

Statement pakken

Je ziet ze dit voorjaar overal: statement pakken in allerlei kleuren. De nude en beige trend blijft zich voortzetten, maar we zien dit voorjaar ook hele gezellige lentekleuren terug, zoals roze, lila en oranje. Een aantal jaar geleden (ik heb het even opgezocht en het bleek 2017 te zijn, wat was ik een trendsetter!!) heb ik zelf al zo’n roze statement pak gehad. Inmiddels heb ik hem niet meer, maar het begint nu toch wel te kriebelen om weer zo’n gaaf pak aan te schaffen. Ik heb al wel een paar hele mooie oversized blazers in mijn kast, dus een begin is gemaakt.

Welke voorjaarstrend is jouw favoriet? 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *