30 leuke meidenfilms op Netflix

netflix-1

Het is zomervakantie! Maar ben jij niet op vakantie en is het slecht weer in Nederland (grote kans)? Dan heb ik hier een lijst voor je met 30 leuke meidenfilms op Netflix. Dus hup, pak die reep Tony’s Chocolonely uit de kast, zet een grote pot thee, nodig je vriendinnen uit (of kijk alleen, ook fijn!) en houd een heerlijke girls night. 

via GIPHY

The Best of Me

YAY! Sinds begin augustus staat The Best of Me op Netflix, een van de Nicholas Sparks-films. De schrijver Nicholas Sparks heeft onder meer ook The Notebook en Dear John geschreven. Een must see als je deze films ook mooi vond!

via GIPHY

The Parent Trap

This movie brings back memories! Ik heb deze film vroeger zó vaak gekeken, super leuk dat ‘ie sinds kort ook op Netflix staat. Leuk feitje: dit is de eerste film van Lindsey Lohan!

via GIPHY

She’s the Man

Ik wil stiekem niet weten hoe vaak ik She’s the Man al heb gezien. Dat is niet meer op twee handen te tellen, en misschien ook niet op drie… Deze film blijft hilarisch en kan ik van voor tot achter mee praten!

via GIPHY

Safe Haven

Weer een Nicholas Sparks film, en wederom een hele mooie en bijzondere! En niet verkeerd voor het oog: Josh Dunhamel speelt in deze film.

via GIPHY

Dear John

Ik had het hierboven al even over Dear John, waarschijnlijk hem je hem al gezien (of heel vaak gezien, net als ik). Maar dat betekent niet dat je hem niet nóg een keer mag kijken. Ik hoef maar twee woorden te zeggen en je bent waarschijnlijk om: Channing Tatum.

via GIPHY

Love and Honor

Een film in hetzelfde genre als Dear John is Love and Honor. Love and Honor vertelt het verhaal van een jonge soldaat die zijn beste vriend helpt om het hart van zijn vriendin terug te winnen. Hij moet hiervoor van het oorlogsfront in Vietnam terug naar huis en komt terecht in een sociale revolutie vol protesten. Een iets minder aangrijpend verhaal (vind ik), maar wel leuk om een keer gezien te hebben! Vooral omdat Liam Hemsworth erin speelt. Oeps, valt het al op dat ik een heleboel films met knappe mannen op een rijtje heb gezet?

via GIPHY

The Proposal

Dit blijft een van mijn favoriete films met Sandra Bullock. Deze film moet je echt gezien hebben, hij is echt súper leuk! Vooral het stukje in het bos met ’to the windows, to the walls’. Lachen, gieren, brullen! Leuk bijkomend voordeel: Ryan Reynolds speelt erin!

via GIPHY

What Happens in Vegas

Het is lang geleden dat ik deze film heb gezien, maar hij blijft leuk! Deze ga ik binnenkort sowieso nog een keer kijken. De combinatie Cameron Diaz en Ashton Kutcher is gewoon heel erg grappig!

via GIPHY

Water for Elephants

Een verfilming naar het gelijknamige boek over een jonge diergeneeskundestudent in de jaren ’30 van de vorige eeuw die bij een circus terechtkomt. Een magisch mooie film om met vriendinnen te kijken, maar je vriend zal deze stiekem ook leuk vinden!

via GIPHY

The Princess Diaries 1 & 2

Moet ik hier nog meer over zeggen? Een stukje jeugdsentiment staat op Netflix! Anne Hathaway, aka Mia Thermopolis, wordt in The Princess Diaries ineens een prinses. En de make-over blijft natuurlijk het leukste stukje.

via GIPHY

Freaky Friday

Weer een stukje jeugdsentiment op Netflix met Lindsey Lohan in Freaky Friday. Ik keek onlangs nog deze film, zo leuk om hem weer te zien! In deze film gaat het over het verwisselen van lichamen, en laat ik nou altijd dol zijn op dit soort films!

via GIPHY

Begin Again

Op zoek naar een muzikale film à la Music and Lyrics (met Hugh Grant en Drew Barrymore)? Dan is Begin Again misschien wat voor jou. In de hoofdrollen Keira Knightley en Mark Ruffalo. Ik vond hem erg leuk!

via GIPHY

The Last Song

Het leven van de 17 oude Veronica ‘Ronnie’ Miller (Miley Cyrus) wordt totaal anders als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuist van New York naar Tybee Island. Daar ontmoet ze Will (Liam Hemsworth). Als je denkt dat dit een slechte film is met Miley Cyrus in de hoofdrol: you’ve got it wrong! Ik was echt verrast door deze film. Zakdoekjes bij de hand!

via GIPHY

P.S. I Love You

De zieligste film ooit, hier moet je echt voor in de stemming zijn. Als ik deze film ga kijken, zit ik de hele film te janken. Een heel pak tissues naast je is aan te raden dus! Wel een práchtige film die je gezien moet hebben!

via GIPHY

The Ugly Truth

Weer een film met Gerard Butler (die zit ook in P.S. I Love You), samen met een van mijn favoriete actrices: Katherine Heigl. Alle films met haar zijn leuk! Zo ook deze.

via GIPHY

Clueless

Nog zo’n klassieke high school-film die echt in dit rijtje thuishoort! Heb je genoten van Mean Girls? Dan moet je Clueless ook zeker gaan kijken! Het is een iets oudere film, maar daardoor niet minder leuk!

via GIPHY

Just Married

Deze film heb ik al zo vaak gezien dat ik de tel ben kwijt geraakt. Sowieso (samen met Bridesmaids) de favoriete film van mij en mijn zusje! Zó grappig, ik moet nu alweer lachen als ik het GIF’je zie. Met Ashton Kutcher en Brittany Murphy.

via GIPHY

The Age of Adaline

In deze film worden de hoofdrollen vertolkt door mijn lievelingsacteurs, namelijk Blake Lively (girl crush alert!) en Michiel Huisman (hot man alert!). Ik deed dan ook een vreugdedansje toen ik zag dat The Age of Adaline op Netflix stond! Ik vind het een prachtig en bijzonder verhaal over een vrouw die nooit ouder wordt. Aanrader!

Andere leuke meidenfilms op Netflix

Brasserie Valentijn
Date Night
Soof
Under the Tuscan Sun
Made of Honor
Hartenstraat
Blue Lagoon: The Awakening
(500) Days of Summer
Toscaanse Bruiloft
Just my Luck
Pretty Woman
Mannenharten 1 & 2

Welke meidenfilm ga jij kijken op Netflix? 

Liefs,
Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 6 september 2017 / 08:19

  Clueless, zo leuk! Ik heb ze bijna allemaal gezien :)

 2. 6 september 2017 / 08:25

  Hier zitten zoveel van mijn favoriete films tussen, ik ben echt dol op meidenfilms! Legally Blonde hoort ook zeker in dit rijtje thuis.

 3. 6 september 2017 / 09:19

  Wat een heeerlijk lijstje, heel veel films die ik vroeger keek op filmavondjes en die ik al heel lang niet heb gezien. Tijd voor weer een meidenavondje denk ik!

 4. 6 september 2017 / 12:47

  Jaaa, The Parent Trap! Ik heb laatst Dear John gekeken met vriendinnen en dat was ook weer heerlijk.

 5. 7 september 2017 / 13:07

  The age of Adeline en The princess diaries zijn echt mijn lievelings films. Hele leuke lijst.

 6. 7 september 2017 / 16:28

  Heerlijke lijst met films inderdaad, de meeste heb ik wel gezien, zitten een paar tussen die ik nog niet ken. Damn tijdens PS I Love You heb ik volgens mij alleen maar gehuild :o

 7. 8 september 2017 / 21:15

  Ik heb zooo hard gehuild om The best of me! Zeer zeker een aanraden voor iedereen die dit leest! Ik ga deze lijst nog eens teruglezen als ik even niet weet wat ik moet kijken. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *