33 leuke meidenfilms op Netflix

Leuke meidenfilms. Netflix staat er vol mee, maar welke moet je nu kijken? Om het je makkelijk te maken, zet ik de 33 leukste meidenfilms van Netflix voor je op een rijtje. Kun jij binnenkort weer een leuke movie night houden!

via GIPHY

1. She’s the Man

Ik wil stiekem niet weten hoe vaak ik She’s the Man al heb gezien. Dat is niet meer op twee handen te tellen, en misschien ook niet op drie… Deze film blijft hilarisch en kan ik van voor tot achter mee praten! En kijk eens hoe cute Channing Tatum hier is, wat een jonkie!

via GIPHY

2. The Choice

Een film van Nicholas Sparks, dat betekent weer eentje om bij weg te zwijmelen! *Come bother me baby. Bother me for the rest of my life!*

via GIPHY

3. No Strings Attached

Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

via GIPHY

4. The Theory of Everything

Deze film MOET je gezien hebben! Zo’n mooie film over het huwelijk van de onlangs overleden wetenschapper Stephen Hawking. Zijn rol wordt vertolkt door Eddie Redmayne en die doet dat echt mega goed.

via GIPHY

5. Mamma Mia!

Mamma Mia, wie kent hem niet? Een heerlijk avondje meezingen met alle hits van ABBA! Wist je trouwens dat er een deel 2 in de maak is? Mamma Mia: here we go again komt in de zomer van 2018 uit.

via GIPHY

6. Step up

Channing Tatum, sexy dancemoves en heerlijke muziek. Moet ik nog meer zeggen? Deze eerste film van Step Up blijft de állerleukste! Wist je trouwens dat Step Up alweer uit 2006 stamt? OMG! We’re getting old!

via GIPHY

7. It’s Complicated

Een fijne film met Meryl Streep in de hoofdrol. En Meryl Streep is altijd goed. Ideaal om met je moeder te kijken bijvoorbeeld!

via GIPHY

8. So Undercover

Nog zo’n guilty pleasure. Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Een film met Miley Cyrus? Ja! Ik dacht eerst ook dat ik het niks zou vinden, maar stiekem vond ik hem best leuk.

via GIPHY

9. The Holiday

Ook al is de winter voorbij, deze fijne klassieker met Cameron Diaz, Kate Winslet en Jude Law is altijd goed.

via GIPHY

10. LOL

Miley Cyrus, you hate her or you love her. Van haar acteerkunsten had ik nooit een hele hoge pet op, maar de film LOL heeft me toch positief verrast. Niet dat Cyrus de beste actrice is die er rondloopt, maar de film vond ik stiekem toch wel vermakelijk. Zelfs zo vermakelijk dat ik hem geloof ik al drie keer heb gekeken. De film kijkt lekker weg en er zit een leuk liedje in die nog dagen in je hoofd blijft hangen.

via GIPHY

11. Just My Luck

Mijn guilty pleasure onder de films is toch wel Just My Luck met, jawel, Lindsey Lohan. Het onderwerp van de film is leuk, de liedjes van McFly zijn leuk en Chris Pine is leuk! De film komt uit 2006 en heb ik inmiddels al zo vaak gezien dat het niet meer op twee handen te tellen valt.

via GIPHY

12. The Perfect Man

I love Hilary Duff! Sinds Lizzie McGuire vind ik haar echt te gek en heb ik alle films met haar zo ongeveer gezien. Dit is dus echt een stukje jeugdsentiment. Love it.

via GIPHY

13. The Best of Me

De schrijver Nicholas Sparks heeft onder meer ook The Notebook en Dear John geschreven. Een must see als je deze films ook mooi vond! Houd zakdoekjes bij de hand, ik kon het niet drooghouden!

via GIPHY

14. The Bounty Hunter

Jennifer Aniston en Gerard Butler zijn een super leuk stel in deze film. Al hoewel, ze in de film een hekel aan elkaar hebben!

via GIPHY

15. Clueless

Nog zo’n klassieke high school-film die echt in dit rijtje thuishoort! Heb je genoten van Mean Girls? Dan moet je Clueless ook zeker gaan kijken! Het is een iets oudere film, maar daardoor niet minder leuk!

via GIPHY

16. P.S. I love you

De zieligste film ooit, hier moet je echt voor in de stemming zijn. Als ik deze film ga kijken, zit ik de hele film te janken. Een heel pak tissues naast je is aan te raden dus! Wel een práchtige film die je gezien moet hebben!

via GIPHY

17. How to lose a guy in 10 days

Deze film heb ik al wel een stuk of vijftien keer gezien, maar hij blijft zó leuk. Kate Hudson is stiekem toch wel een van mijn favoriete actrices!

via GIPHY

18. Easy A

Mijn favoriete film met Emma Stone, deze kan ik ook blijven kijken! I got a pocket full of sushine, I got a, I got a…

via GIPHY

19. Grease

It’s Greased Lightning! Wie kent hem niet? Deze klassieker blijft ook altijd leuk om te kijken, helemaal omdat je alle nummers mee kunt zingen! Van Sandra Dee naar Summer Nights.

via GIPHY

20. It’s a Boy Girl Thing

Films waarin personages van lichamen wisselen, kom maar door! Ik hou ervan! Zo ook van deze film. Heerlijk voorspelbaar, maar houden we daar niet stiekem allemaal van?

via GIPHY

21. The Accidental Husband

Wat nu als je getrouwd blijkt te zijn op papier, maar daar helemaal niks vanaf te weten? Het overkomt dokter Emma Lloyd. Deze film is leuk! Vooral omdat ik de acteur Jeffrey Dean Morgan heel leuk vind, haha! En Colin Firth zit ook in deze film.

via GIPHY

22. What happens in Vegas

Deze film blijft leuk! De combinatie Cameron Diaz en Ashton Kutcher is gewoon heel erg grappig!

via GIPHY

23. Definitely Maybe

Deze film keek ik laatst voor de derde of de vierde keer, maar ik vergeet steeds hoe hij afloopt! Des te leuker dus om hem te kijken, want het is echt een hele leuk film. Love it!

via GIPHY

24. The Break-Up

Met in de hoofdrollen Vince Vaughn en Jennifer Aniston. Een heerlijke, vermakelijke film als je het mij vraagt!

via GIPHY

25. Irreplaceable You

Een Netflix Original met onze ‘eigen’ Michiel Huisman! Die moest ik zien. Vol hoge verwachtingen begon ik aan Irreplaceable You. Abbie en Sam kennen elkaar sinds kleins af aan en ze zijn voorbestemd om voor altijd samen te blijven. Het tragische liefdesverhaal van regisseur Stephanie Laing gaat over een vrouw die kort na haar verloving ontdekt dat ze kanker heeft. Helaas vond ik hem iet wat tegenvallen (ik werd niet echt geraakt door de film, ondanks het zware onderwerp), maar hij hoort wel in dit lijstje thuis! En omdat ik nog geen gifje kon vinden van deze film, heb ik er maar eentje uit het archief gebruikt van de film The Age of Adaline. Vervelend allemaal.

via GIPHY

26. Blind Dating

Deze film met Chris Pine is zó aandoenlijk! Je verwacht een goedkope B-film, maar eigenlijk is ‘ie best leuk en goed.

via GIPHY

27. My Big Fat Greek Wedding

De Griekse Toula is 30, ongetrouwd en werkt in het restaurant van haar ouders. Dan ontmoet ze de niet-Griekse Ian…. Dit is ook zo’n heerlijke klassieker, waar inmiddels ook een tweede deel van is. Die is overigens ook op Netflix te bewonderen.

via GIPHY

28. Bridesmaids

Mijn favoriete film of all time staat op Netflix: Bridesmaids! Deze film heb ik al 15 keer gezien en hij blijft leuk. Best. Movie. Ever! En ik kon niet kiezen tussen alle leuke gifjes die er zijn van Bridesmaids, maar ik moest er toch één kiezen. #toughlife

via GIPHY

29. Mean Girls

Tsja, wat moet ik hier nog over zeggen? Mean Girls hebben we natuurlijk allemaal wel gezien. En hij blijft leuk. Ook na de zeventiende keer. So fetch!

via GIPHY

30. When We First Met

Als Noah in een fotohokje wenst om die specifieke avond over te doen, krijgt hij zijn zin. YES! Ik hou van films waarin gespeeld wordt met de tijd. Noah doet er natuurlijk alles aan om Avery verliefd op hem te laten worden. Deze film is leuk! (Dit gifje is niet van de film, die zijn er nog niet!)

via GIPHY

31. Bad Moms

Helemaal Amerikaans over de top, dat is Bad Moms. Onrealistisch? Ja. Maar toch leuk? Zeker!

via GIPHY

32. Mother’s Day

Mother’s Day! Met Jeniffer Aniston, Julia Roberts, Shay Mitchell, do I need to say more? Zo’n heerlijke film die niet in dit lijstje kan ontbreken.

33. #Realityhigh

Dit is een Netflix Original en ik had helemaal niks van deze film verwacht, maar ik vond hem verrassend leuk! Echt zo’n typische highschool film, ik hou ervan!

via GIPHY

34. Down with love

Gotta love Renée Zellweger! In deze film uit 2003 is erg vermakelijk en hoort ook zeker in dit lijstje thuis.

Hoeveel van deze films heb jij al gezien? 

Let op: dit artikel is geschreven op 22 maart. Als je dit artikel later leest, kan het zijn dat niet alle films meer op Netflix staan.

Films en seriesFilms en series

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 22 maart 2018 / 12:52

  Leuk lijstje! Ik ga ze even opslaan en wanneer ik er tijd voor heb even allemaal bekijken :)

  • Tedje
   Auteur
   23 maart 2018 / 11:33

   Yeah! Super leuk en alvast veel kijkplezier!

 2. 22 maart 2018 / 14:08

  Oooh, She’s the man heb ik ook zo vaak gezien, haha. Is ook één van de weinige films die ik nog op dvd heb!

 3. 22 maart 2018 / 19:50

  Oeh daar zitten inderdaad echt superleuke meidenfilms tussen. Sommige heb ik al een paar x gezien, haha!

 4. 22 maart 2018 / 19:53

  Wow, deze lijst is echt een geschenk uit de hemel :’) Thanks! Hopelijk zitten er ook wat films in het Latijns-Amerikaanse aanbod waar ik mee moet dealen, haha.

  • Tedje
   Auteur
   23 maart 2018 / 11:34

   Oh, ik hoop het ook voor je Elo! Verschilt dat aanbod trouwens heel erg? Je zou zeggen dat er meer titels op staan dan in NL!

 5. 23 maart 2018 / 23:35

  LOVE dit lijstje! She’s the man, Mamma Mia, The holiday, Just my luck, The perfect man, Clueless, How to lose a guy in 10 days, Easy A, Grease, Mean girls, What happens in Vegas en Bridesmaids heb ik volgens mij ook al zo’n 10 keer gezien en ze blijven zó leuk! :) The Theory of Everything vond ik ook een erg goede film! Ik kende ze nog niet allemaal trouwens, dus ga zeker nog eens op Netflix kijken naar deze leukerds! ;)

  • Tedje
   Auteur
   26 maart 2018 / 08:55

   Ah, leuk om te horen Lianne! Veel kijkplezier :-)

 6. 10 april 2018 / 11:40

  Er staan een paar tussen die ik al zoooooooooo vaak heb gezien maar nog steeds super mooi en leuk zijn! De rest moet ik nog kijken, dus thanks voor de tips! :)

  • Tedje
   Auteur
   16 april 2018 / 11:01

   Ah, leuk dat je er nog een paar niet hebt gezien! Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *