4 dingen waar ik blij van word

Soms is het goed om even stil te staan bij het leven en te beseffen waar je gelukkig van word. Vandaag is he tijd voor een lijstje!

Roadtrip Amerika

Nog anderhalve week en dan is het zover: dan gaat onze roadtrip in Amerika van start! Ik heb er zoveel zin in! De voorbereidingen zijn getroffen, er moeten alleen nog wat kleine dingetjes worden gekocht. Verder wil ik nog wat dingen uitzoeken qua restaurants in de steden. En natuurlijk: onze koffers inpakken! We moeten best een hoop meenemen voor 3 weken, zeker ook omdat de temperaturen enorm gaan verschillen op de plekken waar we naartoe gaan. Hoe leuk ik mijn werk ook vind, ik kijk er enorm naar uit om 3 weken even helemaal uit te schakelen van mijn werk, haha!

Zomerweer

De afgelopen dagen hebben we echt al even een voorproefje gehad van de zomer. Het is zulk lekker weer! Aan de ene kant jammer dat het morgen alweer voorbij is: aan de andere kant is het maar niks om met dat mooie weer te moeten werken! Dan wil ik veel te graag naar buiten. Op het terras zitten en ijsjes eten, haha!

Nieuwe Vans

A girl can never have too many shoes… Toch? Via Footway mocht ik nieuwe schoenen bestellen en ik ging voor zwarte Vans! Mijn bestelling was de volgende dag al binnen, heel fijn! Ik weet zeker dat ik heel veel plezier ga beleven aan deze Vans, want ze kunnen namelijk onder heel veel outfits. En aangezien ik heel veel zwart – lees: bijna alleen maar – in mijn kledingkast heb hangen, komt dat helemaal in orde.

Me time

Voordat we op vakantie gaan naar Amerika ga ik nog naar de kapper, ga ik mijn wenkbrauwen nog laten doen én ga ik langs mijn vriendin Nadine in haar eigen schoonheidssalon om mijn voeten summerproof te maken. Dingen die ik allemaal uit heb gesteld tot de laatste week voordat we gaan. Heerlijk! Even een momentje voor mezelf.

Liefs,
Tedje

In samenwerking met Footway 

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 9 mei 2018 / 20:51

  Leuke dingen! Zo tof dat je gaat roadtrippen door de VS, ben benieuwd naar de verhalen en foto’s :)

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2018 / 10:06

   Ik ga er lekker veel over bloggen als ik terug ben, dus maak je alvast klaar voor inderdaad vele foto’s en verhalen!

 2. 10 mei 2018 / 11:28

  Wat gaaf dat je een roadtrip hebt gepland door de USA! Ben zo benieuwd naar jouw verhalen :) Alvast een goede reis en veel plezier!

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2018 / 10:05

   Ik ga er (als ik terug ben) lekker veel over bloggen!! Dankjewel Lianne!

 3. 10 mei 2018 / 12:31

  Oohh dat komt al heel dichtbij! Heel veel plezier :) Het klinkt alsof je goed voorbereid weggaat met al die me-time ;)

 4. 10 mei 2018 / 23:06

  Ik heb ook trouwens nog vans in de kast staan haha das een goeie! en oh ik kan ook zo genieten van het zonnetje.. lekker aan mijn blog werken vanuit de tuin. Wat een leuk artikel heb je er weer van gemaakt, veel plezier ook he!

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2018 / 10:05

   Haha, die kunnen gewoon weer uit de kast! :-) Dankjewel!

 5. 13 mei 2018 / 12:10

  Wat geweldig, een roodtrip door Amerika! Dat heb ik een paar jaar geleden ook gedaan, ZO’N bijzondere ervaring. Ik hoop dat je een super fijne tijd gaat hebben daar. Ik word ook zo blij van dit weer trouwens: heerlijk.
  Leuke blog heb je:-)
  Liefs, Florentine

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2018 / 10:04

   Hi Florentine, leuk dat je een reactie hebt achtergelaten! Dankjewel, ik ben zo benieuwd!! Ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *