4 dingen waar ik naar uitkijk in juli

juli-blog

En toen zat het eerste half jaar van 2017 er alweer op. Bizar hoe snel de tijd gaat, vinden jullie niet? Ik heb nog geen vakantie: in de maanden juli en augustus werk ik nog gewoon door. Maar er zijn wel leuke dingen die op de planning staan deze maand die ik graag wil delen. 

1. Birthday party!

Hoera! Deze maand ben ik jarig! Veel mensen geven er niet zoveel om, maar ik vind het altijd heel leuk om jarig te zijn. Want jarig zijn betekent feest, taart, cadeautjes en lekker eten! En als ik ergens blij van word… Ik vier mijn verjaardag dit jaar (zoals ieder jaar eigenlijk) samen met mijn vader, omdat hij een week voor mij jarig is. Gezelligheid!

2. Werkdingen

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf: geen vakantie voor mij deze maand. Dat is wel even zuur, want ik zie op Facebook en Instagram al heel veel foto’s en filmpjes voorbij komen van mensen die al wél op vakantie zijn/gaan. Ik moet nog heel even wachten dus en ik ben de komende twee maanden gewoon aan het werk. Aan leuke dingen allemaal, dat wel! Zo ben ik weer bezig met het maken van Flying Dutchman, het frequent flyers magazine van KLM en ga ik deze een heleboel blogs schrijven voor Leen Bakker.

3. Terrasjes & zomer

Deze maand staat niet zo volgepland als juni. Toen ging ik een weekend naar Pinkpop, Groots met een zachte G, een weekendje naar Rotterdam en had ik nog een heleboel verjaardagen. Deze maand is wel iets rustiger dus qua feestjes en festivals, maar ik hoop dat het weer een beetje mooi weer wordt, zodat we in het weekend lekker kunnen genieten van zomerse temperaturen! Terrasjes pikken in Maastricht, lezen bij het zwembad, gewoon al een beetje vakantie vieren in het weekend. Als de weergoden positief gestemd zijn dan.

4. Citytrip plannen

Een vriendin en ik zijn aan het kijken of we deze maand een citytrip kunnen boeken naar Rome voor in september. We zijn daar allebei nog nooit geweest en we wilden altijd al eens samen op citytrip. Tips voor verblijfplaatsen en dingen om te doen zijn dus áltijd welkom! Nu staat het zwart op wit, dus nu kunnen we er niet meer onderuit ;-)

Wat staat er bij jou op de planning deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Wendy (B)
  3 juli 2017 / 09:47

  Werken (jammergenoeg) en de Gentse Feesten!

 2. 3 juli 2017 / 10:28

  Dat is een fijn lijstje! Ik kijk vooral uit naar mijn vakantie van eind juli en uberhaupt naar het hebben van het vakantie en het klaar zijn met school. Terrassen, lekker veel wandelen, zonder zorgen kunnen genieten van een serie of film. Ja, ik heb er zin in!

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2017 / 11:54

   Ah, fijn dat je deze maand vakantie hebt! Heel veel plezier alvast :-)

 3. 3 juli 2017 / 11:27

  Oh een citytrip naar rome dat wil ik echt al zo lang!! Nog veel succes de komende maanden. En veel plezier met je verjaardag.

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2017 / 14:42

   Ja, ik ook! Ben er nog nooit geweest. Dankjewel, Birgitt!

 4. 3 juli 2017 / 16:07

  Rome heeft echt mijn hart verovert! Het is zo een prachtige stad! Ik heb het bezocht op eindejaarsreis met school en wij gebruikten vaak de metro dus misschien handig om een metrokaartje voor enkele dagen te kopen. Persoonlijk vond ik het Vaticaan, Forum Romanum en de Trevi Fontein echt de moeite. Ik zou zeker 5dagen gaan want er is echt ongelooflijk veel te zien. Veel plezier alvast!

 5. 3 juli 2017 / 18:17

  Ohhh Rome is zo’n fijne plek! Ik ben er twee keer geweest en het is echt geweldig daar. Leuk dat je bijna jarig bent, ik kijk daar ook altijd heel erg naar uit. Malou x

 6. 4 juli 2017 / 14:57

  Oh, ik ben ook nog nooit in Rome geweest! Lijkt me práchtig! ♥ Verder ga ik deze maand ook niet op vakantie, maar gaan we komend weekend wel een weekendje weg én gaan we later deze maand naar een festivalletje in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *