4 dingen waar ik naar uitkijk in november

fresh8

En toen was het alweer november. Nog een maand en dan vieren we Sinterklaas en kerst! Bizar hoe snel de tijd gaat, toch? Eerst maar eens naar de maand november kijken, die vol staat met feestjes en concerten! 

90’s Forever

Komend weekend is het zover: ik ga naar 90’s Forever in het MECC in Maastricht! Ik ben geboren in de jaren ’90 en muziek uit die tijd roept pure nostalgie op. De line up voor 90’s Forever is veelbelovend. Zo komt Atomic Kitten optreden en daar was ik vroeger echt fan van, love it! Verder op het programma: Captain Jack en Charly Lownoise & Mental Theo. Ik heb er zin in!

Elfde van de elfde

Als inwoner van Maastricht kan ik er dit jaar natuurlijk niet omheen: de elfde van de elfde! Deze dag valt dit jaar op zaterdag en is het officiële begin van het carnavalsseizoen. En ik heb er zin in!

Sean Paul

Deze maand is een echte party maand, want ik ga 13 november naar het concert van Sean Paul in Amsterdam (AFAS Live). Ik heb hem gezien op Pinkpop afgelopen jaar en dat was echt een groot feest! Ik ga er samen met mijn zusje naartoe. Sean da Paul, so me give it to. Oh yeah!

Urban Lovers

De 18e gaan we gewoon weer door met een feestje, namelijk Urban Lovers in het MECC. Met optredens van onder meer Ronnie Flex, Dyna en Gio. Ik heb er zin in! Ik ga wederom met mijn zusje en ik ga dansen alsof mijn leven er vanaf hangt, haha! Deze muziek is echt mijn guilty pleasure, love it!

Wat staat er bij jou op de planning komende maand? 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 08:27

  Wat een heerlijke vooruitzichten al die concerten en feestjes! Geniet er lekker van! :)

 2. 31 oktober 2017 / 09:47

  Wat veel leuke feestjes heb je gepland staan! Ik heb me nog nooit gewaagd aan de 11/11 en was het ook niet van plan dit jaar haha, ik moet gewoon werken!

 3. 31 oktober 2017 / 11:33

  Wat een leuke dingen zeg. Ik word zelf ook altijd zo blij van 90’s muziek. Meedansen en meeblehren gegarandeerd haha. Veel plezier!

 4. 31 oktober 2017 / 19:42

  Ik was heel even vergeten dat Atomic Kitten ooit heeft bestaan! Was vroeger ook fan, en niet zo’n beetje ook. Zo fijn trouwens dat de 11e van de 11e dit keer op een zaterdag valt – kan ik eindelijk weer eens naar toe haha!

  • Tedje
   Auteur
   1 november 2017 / 12:00

   Haha ja, je zou ze inderdaad helemaal vergeten! Leuk he, heb er echt zoveel zin in! :-) Ah leuk, veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *