4 dingen waar ik naar uitkijk

December is meestal een drukke maand voor veel mensen. Moi inclus! Nog even knallen voor werk, kerstinkopen doen, het jaar afronden, nog gauw even afspreken met die vriendin, je kent het wel. Ik zet weer eens op een rijtje waar ik naar uitkijk deze maand!

Christmas with the family

Als ik iets leuk vind aan de decembermaand, is het kerst. Lekker eten, gezellig met de familie. Can it be any better? (Ben ik nu de enige die de stem van Chandler – van Friends – in mijn hoofd hoor? En dan met de nadruk op ‘be’ natuurlijk. #friendsaddict)  Met de familie gaan we gezellig samen eten en hebben we wat cadeautjes voor elkaar in petto. Ik heb afgelopen week mijn kerstboom al gezet en tsja, ik moet eerlijk toegeven: het maakt mijn huis toch wel een heel stuk gezelliger en sfeervoller. Op de achtergrond zette de kerstalbums van Michael Bublé en Pentatonix op de speakers en ondertussen versierde ik de boom. How cheesy!  Verder staat er ook nog een leuk kerstdiner met het werk op de planning, áltijd leuk!

Lezen, lezen, lezen

Tussen kerst en oud en nieuw ben ik in principe gewoon aan het werk, maar ik denk wel dat ik het iets rustiger zal hebben. Minder e-mails en minder telefoontjes van klanten dus. Wat vinden jullie overigens van mijn nieuwe hoesje van Mobigear van Hoesjesdirect? Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om telefoonhoesjes te wisselen. Deze past helemaal bij het seizoen. Maar goed, kortere werkdagen betekent: meer tijd om leuke dingen te doen. Hoe leuk ik het ook vind om eropuit te gaan, ik vind het ook heel fijn om onder een dekentje op de bank een boek te lezen. Ik betrap mezelf erop dat ik steeds minder aan het lezen ben. ’s Avonds ben ik eerder geneigd om Netflix aan te zetten dan een boek te pakken, dus probeer ik tegenwoordig iedere ochtend tijdens het ontbijt een hoofdstuk te lezen. Maar het doel is dus ook om meer ’s avonds te lezen.

Rondé

Afgelopen jaar heb ik weer lekker wat concerten en festivals bezocht, waaronder Pinkpop, Concert at Sea, Ladies of Soul, Soul Live, Marco Borsato en Maître Gims. Om dit rijtje mooi af te sluiten, ga ik 21 december naar Rondé. Ik zag ze dit jaar al twee keer (op CAS en op Breda Barst), en ik vind hun muziek echt héél leuk. Mocht je Rondé niet kennen, ga het zeker even checken op Spotify.

Nieuwe auto

Afgelopen maand heb ik een nieuwe auto gekocht en oh, ik ben er als een kind zo blij mee. Het liefst wil ik er de hele dag in rondrijden, haha! Dat ga ik de komende tijd dan ook veel doen denk ik. Ik had nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met een nieuwe auto, maar het tegendeel is bewezen. Er staan deze maand nog wat verre ritjes op de planning, dus dan kan ik lekker cruisen. Zin in!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 12 december 2019 / 15:45

  haha ik herken dat gevoel wel van je auto, zelf had ik dit ook.. al is dat gevoel al wel ruim 6 jaar geleden! Ik wil sowieso ook meer gaan lezen deze maand, maar nu stuiteren mijn neefjes en nichtjes alweer om me heen dat ze willen komen slapen.

 2. Jeanne voermans
  12 december 2019 / 16:18

  Gelukkig tedje

 3. 16 december 2019 / 16:30

  Oeh, wat een leuke dingen in het vooruitzicht. Ik heb trouwens ook mega veel zin in kerst met familie. Al helemaal omdat ik hier in Spanje nog niet helemaal in de kerstsferen ben gekomen.

 4. 19 december 2019 / 17:03

  Ik vind het ook heerlijk om te lezen, maar heb er veel te weinig tijd voor genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *