4 x festival look nagellak van Sally Hansen

sally-hansen-2

De zomer is aangebroken en dat betekent dat de festivals weer voor de deur staan! Ik heb mijn festival van het jaar al gehad (Pinkpop!), maar misschien heb jij nog een heleboel festivals op jouw lijstje staan. Sally Hansen heeft 4 nagellakken ‘gebombardeerd’ tot festival nagellak van dit jaar. 

Op een meerdaags festival is het natuurlijk de bedoeling dat je nagellak lang blijft zitten. Ik kan je alvast verklappen: deze nagellak van Sally Hansen blijft bij mij gemiddeld zo’n 8 dagen perfect op mijn nagels zitten. Daarna begint ‘ie wat te slijten aan de bovenkant van mijn nagels, maar eigenlijk zit hij er dan alsnog heel erg goed op. Na de 10e dag heb ik de nagellak pas van mijn nagels gehaald. Al ga je niet naar een festival deze zomer, deze nagellak is perfect om te dragen als je wil dat je nagellak lang blijft zitten. Ook ideaal voor op vakantie!

sally-hansen-5

De reden dat de nagellak zo goed blijft zitten is de speciale Sally Hansen 101 Miracle Gel Top Coat. Eerst breng je een basecoat aan (ik bracht er nu eentje van OPI aan), vervolgens twee laagjes Sally Hansen in je favoriete kleur en daarna een laagje 101 Top Coat. En je hebt er geen lamp voor nodig! Kijk je mee naar de kleuren?

sally-hansen-3sally-hansen-9

Sally Hansen 110 Birthday Suit

Birthday Suit van Sally Hansen is een lichtroze nagellak en hij doet me een beetje denken aan een kleur die je voor een french manicure gebruikt. Helaas ben ik niet heel erg te spreken over de dekking van deze nagellak! Ook lakt hij erg stroperig en droogt hij niet goed op. Jammer!

sally-hansen-10

Sally Hansen 220 Pink Tank

Dan komen we bij mijn favoriete lakje van de vier: Pink Tank. Deze nagellak is donkerroze, tegen het rode aan en dekt perfect in twee laagjes. Wat een mooie kleur, ik ben fan! Ik heb dit lakje dus 10 dagen op mijn nagels gedragen, heel fijn!

saly-hansen-4sally-hansen-8

Sally Hansen 240 B Girl

Een mintgroen lakje kan niet ontbreken in je nagellakcollectie! Deze dekt in twee laagjes, droogt iet wat streperig op maar dat is makkelijk op te lossen met een derde dunne laag.

sally-hansen-7

Sally Hansen 370 Sugar Fix

Oh, wauw! Kijk naar de glans van deze prachtige blauwe kleur! I like it! Deze nagellak dekt ook in twee lagen. Ik ben fan! :-)

De nagellakken van Sally Hansen kosten €11,99 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist? 

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 5 juli 2017 / 09:15

  Toffe kleurtjes zijn het, ik ben er ook heel enthousiast over!

 2. 5 juli 2017 / 09:16

  Oeh, serieus nog nooit een Sally Hansen product geprobeerd maar er wel al altijd erg benieuwd naar geweest. Die rode kleur ziet er alvast super uit!

 3. 5 juli 2017 / 09:28

  Ik hou van dit soort kleurtjes! Vooral die blauwe en groene zijn mooooi :D

 4. 5 juli 2017 / 09:56

  Fijn dat deze zo lang mooi blijven! Ik ben lui en loop vaak rond met volledig afgesleten nagellak. :’)

  • Tedje
   Auteur
   5 juli 2017 / 11:09

   Haha, dan zijn deze nagellakjes wellicht iets voor jou! Bij mij blijven ze echt lang zitten. Let op: iedere nagel is wel anders!

 5. 5 juli 2017 / 10:23

  Hele leuke kleurtjes het baby blauwe is mijn favoriet

 6. 5 juli 2017 / 11:00

  Ik heb ze vorige week ook getest en ik ben fan! Zo fijn dat ze zo lang blijven zitten!

  • Tedje
   Auteur
   5 juli 2017 / 11:09

   Leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *