5 dingen waar ik naar uitkijk in 2016

parijs

2016 is pas net begonnen en het lijkt wel of mijn agenda voor de komende maanden alweer bomvol staat. Nee, dat is overdreven, maar leeg is mijn agenda zeker niet! Kijk je mee naar wat ik allemaal voor leuke dingen op de planning heb staan voor komende maanden? 

1. Parijs

Volgende week ga ik drie dagen naar Parijs! Ik besef het nog niet helemaal, maar over precies een week zit ik in de Thalys naar deze prachtige stad. Ik ga voor mijn werk en alle drie de dagen staan in het teken van culinair, lekker eten dus. Goh, wat vervelend allemaal!

2. Musical

Half januari ga ik samen met mijn nichtjes, oom en mijn zusje naar de musical Belle en het Beest in het AFAS Circus Theater in Scheveningen. Ik heb al heel wat musicals gezien en Belle en het Beest heb ik al gezien toen hij voor de eerste keer draaide in Nederland. Of ik het erg vind dat ik er nu weer naartoe ga? Nee, absoluut niet! Het is een totaal andere cast en ik ken de liedjes allemaal nog uit mijn hoofd, dus dat wordt genieten tot de max!

3. Concerten

Voor 2016 staan er al twee concerten op de planning: Coldplay in juni en Justin Bieber in oktober. Ik had gehoopt dat ik ook kaarten zou kunnen scoren voor Adele, maar dat was me helaas niet gegund. Ik heb al super veel in beide concerten, can’t wait!

4. Weekendjes weg

In mei staat er als het goed is een weekendje weg gepland met vrienden en ik hoop ook nog een lang weekend (of zelfs een heerlijke vakantie!) samen met mijn vriend te boeken ergens in het voorjaar. Waar naartoe weten we nog niet, dat moeten we nog even bekijken! Oh, en voor ik het vergeet: komend weekend zit ik twee dagen aan de Belgische kust met mijn collega’s!

5. Zomer

In het noorden van het land heeft het al gesneeuwd en geijzeld. Gelukkig in het zuiden, waar ik woon, nog niet, want bah, wat heb ik een hekel aan de winter! De gezelligheid van Kerst en nieuwjaar vind ik erg leuk, maar de kou, nee, dat hoeft van mij niet. Geef mij maar lekker weer, een zonnebril en zonder jas naar buiten. Ik kijk er nu al naar uit!

Heb jij al leuke dingen op de planning staan voor 2016? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 6 januari 2016 / 06:21

  Wat een toffe vooruitzichten heb je zeg! Ik ga naar Grease en als het goed is ook naar Belle en het Beest, maar dat moet opnieuw gepland worden want laatst werden we gebeld dat de show waar wij naar toe zouden gaan gecanceld is dus we ons geld terugkregen. Bummer, maar dat gebeurd ons wel vaker met musicals haha! Ook ga ik binnenkort naar de theatershow van Ali B en 6 dagen later naar het concert van Jason Derulo. Ik ga meedoen met de Alpe D’HuZes in Frankrijk en een paar dagen eerder ben ik nog op vakantie in Marokko. Genoeg plannen dus haha!

  • Tedje
   Auteur
   6 januari 2016 / 10:46

   Wat een leuke dingen heb je op de planning staan zeg! Tof dat je naar Jason Derulo gaat :)

 2. Wendy (B)
  6 januari 2016 / 08:33

  Het EK voetbal kijken op tv :)
  Waarschjnlijk terug naar Londen gaan.
  Voor de rest weet ik het nog niet.

 3. 6 januari 2016 / 09:44

  Hele fijne vooruitzichten zeg met allemaal leuke uitstapjes zeg <3 Ik heb toevallig zelf ook twee concerten in de planning staan waarvan de eerste in maart is (en waar ik wel ongelooflijk erg naar uit kijk). Verder eigenlijk nog weinig plannen, maar zin in de zomer heb ik zeker weten ook haha.

 4. 6 januari 2016 / 09:45

  Je hebt al een aantal leuke dingen in het vooruitzicht. Leuk! Geniet alvast van de voorpret!

 5. 6 januari 2016 / 09:52

  Ik kijk ook al uit naar de zomer hihi!! Leuke vooruitzichten heb je!

 6. 6 januari 2016 / 10:17

  Parijs is zo leuk, veel plezier daar! Dat zijn allemaal hele leuke plannen. De komende maanden staat er niet heel veel bijzonders op de planning. We hebben nog niets geboekt, maar ik zou nog wel heel erg graag met mijn vriend een nachtje of weekend weg willen gaan voor de baby er is.
  Liefs

 7. 6 januari 2016 / 10:22

  Wat een hoop leuke dingen om naar uit te kijken!

 8. 6 januari 2016 / 11:13

  Wat een fijne vooruitzichten! <3 Ik ga ook naar Coldplay in juni! En wil ook heel graag naar Belle en het Beest :-)

  • Tedje
   Auteur
   6 januari 2016 / 15:26

   Super gaaf dat je ook naar Coldplay gaat! Heb er al zoveel zin in!

 9. 6 januari 2016 / 11:20

  Ik ben zooo jaloers dat je lekker naar parijs gaat, geniet ervan!

 10. 6 januari 2016 / 11:27

  Ah wat leuk dat je volgende week naar Parijs gaat! Wat een job haha! Jaloers!

 11. 6 januari 2016 / 14:20

  Heerlijk lijstje zeg! Zou ook wel graag weer eens naar een Musical gaan, maar is zo duur hier… Ik hoop op een tripje naar New York, maar het is helaas nog niet zeker of we kunnen gaan. Hopen maar!

  • Tedje
   Auteur
   6 januari 2016 / 15:26

   Oh, New York! Wat ontzettend gaaf! Ik hoop voor je dat het doorgaat!

 12. 6 januari 2016 / 17:27

  Oeh! Wat een bijzondere dingen om naar uit te kijken! Ik ga eind van de maand een weekendje naar Amsterdam met mijn beste vriendinnetje, hoop dit jaar nog naar Parijs te kunnen en verder zie ik wel wat het jaar me gaat brengen! Liefs

 13. 6 januari 2016 / 18:58

  Wat een super leuke reisjes ga je al maken. En wat een gave concerten! Heel veel plezier in Parijs!

 14. 6 januari 2016 / 21:45

  Ontzettend leuk! Ik ben naar de premiere geweest van de musical Beauty and the Beast en ik vond het he-le-maal geweldig!

 15. Carla Hessels
  7 januari 2016 / 08:43

  Wat veel mooie vooruitzichten Tedje! Super hoor! Ik vraag me wel af of een reisje naar ‘Paillotte-land’ er nog in zit dit jaar, zou leuk zijn;)

  Een heel fijn jaar Tedje, dikke kus X

  • Tedje
   Auteur
   7 januari 2016 / 11:07

   Dat hoop ik wel, Carla! Even kijken of dat uitkomt met werk. Zou ik wel super leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *