5 dingen waar ik naar uitkijk in juni

IMG_7707

En toen was het al juni en dat betekent dat na deze maand het eerste half jaar van 2017 er alweer op zit. Hoe bizar is dat? Ik zet voor je op een rijtje welke dingen er in juni al op de planning staan.

1. Pinkpop

Komend weekend is het Pinkpop en ik ben van de partij! Ik ga voor het eerst naar Pinkpop en ik ben zo benieuwd! Ik heb een weekendkaart, dus ik ben lekker drie dagen te vinden op het festival terrein. We gaan met en groep van 9 mensen en we slapen op de camping. Vandaag ga ik mijn tas inpakken en volgooien met festivaloutfits. Er komen weer grote namen dit jaar op het festival, waaronder Justin Bieber, Martin Garrix, Green Day, Sean Paul, Kensington en Chef Special. Ik heb er echt heel veel zin in! Wie van jullie gaat ook?

2. Verjaardagen

In de maand juni zijn er veel mensen jarig die ik ken, waaronder mijn zusje en goede vriendin Julie. Zij vieren ook allebei hun verjaardagen, gezellig! Daarvoor ga ik wel even op en neer naar Brabant :-)

3. Groots met een zachte G

11 juni ga ik met vriendinnen naar het concert van Guus Meeuwis (die ik een week daarvoor trouwens ook zie op Pinkpop, haha!) in Eindhoven. Ik ben vorig jaar voor het eerst naar Guus Meeuwis geweest en dat was echt een groot feest! Als Brabander moet je er minstens een keer in je leven zijn geweest. Ben jij al wel eens bij Groots geweest?

4. Dingen met vriendinnen

In juni staan er ook alweer een heleboel leuke afspraken met vriendinnen. Als het goed is ga ik een nachtje weg samen met een vriendin en ik ga naar het nieuwe huisje kijken van een vriendin in Breda.

5. Werkdingen

Mei was een super drukke maand qua werk en ook voor juni staan er weer een heleboel dingen op de planning. Zo ben ik 25 juni aanwezig bij de Chapeau Châteaux Fair en werk ik deze maand weer lekker door aan mijn freelanceklussen voor onder meer KLM. En nog iets leuks: er staat een werkdate met Femke op het programma!

Mijn portemonnee zal deze maand iets minder leuk vinden, maar daar tegenover staat wel dat er een heleboel mooie herinneringen gemaakt gaan worden als het goed is.

Wat ga jij doen deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 12:07

  Veeeeeel plezier bij Pinkpop (en je andere dingen op de planning natuurlijk)! Ik ben er een paar jaar geleden heen geweest. Ik vond het terrein van Lowlands alleen wel leuker en de faciliteiten van Lowlands ook beter. Maar goed dat is ook alweer bijna 10 jaar geleden (damnn ik word oud), dus geen idee hoe het nu is! Ik zat nog te denken om naar Rock Werchter te gaan, gezien daar vette namen naartoe komen, maar uiteindelijk toch geen kaartje gehaald. Ik heb ook niet echt veel zin meer om in een tentje te ravotten. :P

 2. 1 juni 2017 / 14:02

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik heb aan het einde van juni vrij, dan begint mijn vakantie (4 weken… ik ben al vanaf mijn 16e niet langer dan 2 weken vrij geweest) en de laatste voorbereidingen voor mijn bruiloft.

 3. 1 juni 2017 / 14:45

  Oh, tof! Bij mij is augustus de ‘verjaardagsmaand’. Wij gaan deze maand een dagje naar Graspop (Rammstein!) en naar wat kleinere shows, organiseren een groot evenement met het werk en gaan misschien op familieweekend.

 4. 1 juni 2017 / 18:30

  Leuk lijstje zeg! Ik kijk uit naar mijn uitslag van de examens, leuke dingen met vrienden en familie en het heerlijke weer. :)

 5. 5 juni 2017 / 17:48

  Ah wat leuk, Pinkpop! Nu alweer voorbij, maar je hebt het vast leuk gehad! Ik ben zelf 14 juni jarig, dus daar kan ik altijd naar uitkijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *