5 dingen waar ik naar uitkijk in april

IMG_0018

En toen was het alweer april. En dat betekent bijvoorbeeld dat mijn vriend en ik deze maand alweer 4 maanden in ons appartement wonen, bizar! Kijk je mee wat er allemaal in mijn agenda staat deze maand? 

Vrienden en vriendinnen

In april staan er weer een heleboel dates gepland met vriendinnen! Zo ga ik begin april naar het nieuwe huisje van een vriendin kijken, ga ik samen met twee vriendinnen naar de Ladies Night in Pathé en komen mijn vriendinnen van journalistiek en andere vrienden naar ons appartement kijken. Oh, en niet te vergeten: deze maand staat er eindelijk weer eens een sushidate op het programma met mijn lieve collega’s/vriendinnen van Adorable Books. Nu al zin in!

Kingsland 2017 Maastricht

27 april is het Koningsdag en net als vorig jaar ga ik naar Kingsland! Vorig jaar was ik in Den Bosch te vinden, dit jaar in Maastricht! Stay tuned, want ik mag binnenkort 2 kaarten weggeven voor Kingsland! Volg me op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te worden gehouden! Weet jij al wat je gaat doen met Koningsdag?

Zakelijke dingen

Deze maand staan er een heleboel leuke zakelijke dingen op de planning. Zo heb ik deze week een afspraak op het hoofdkantoor van MelanO (super leuk!) en moet ik werken als interviewer op een evenementenbeurs. En verder werk ik deze maand ook druk aan klussen voor KLM en het nieuwe bouwproject Strijp R in Eindhoven, waar ik de social media voor doe.

Pasen met familie

Nu ik in Maastricht woon, zie ik mijn familie een stuk minder. Daarom kan ik er extra naar uitkijken als ik ze wel weer zie! Met Pasen gaan we samen brunchen en dat vind ik super gezellig!

Vakantie boeken

Mijn vriend en ik zijn druk bezig met het zoeken naar een leuke vakantiebestemming. We willen graag naar Griekenland, want we zijn echt verliefd geworden op dit land. Eerder gingen we naar Kreta en Zakynthos en nu is het tijd voor een ander eiland. Maar we komen er niet helemaal aan uit. Corfu? Kefalonia? Of toch weer Kreta, omdat dat zo’n groot eiland is en we lang nog niet alles hebben kunnen zien. Of toch maar Italië en dan bijvoorbeeld Sicilië of Sardinië? Of toch het zuiden van Portugal, de Algarve? We willen een relaxte vakantie aan het water met een fijn hotel. Verder willen we een auto huren om leuke dorpjes en mooie strandjes te verkennen. Heb jij tips? Alles is welkom, want we zien steeds weer een nieuwe bestemming die óók weer een mogelijkheid wordt, haha!

Wat staat er bij jou op de planning deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 3 april 2017 / 15:49

  Wat leuk dat jullie naar Griekenland willen, ik zit te kijken naar Italie.. ik wil samen met mijn vriend in Noord-Italie gaan rondtrekken plus natuurlijk heel veel pizza’s eten haha!

 2. 3 april 2017 / 16:23

  Oh wat een leuke vooruitzichten! Vakantie plannen en voorpret is altijd zo leuk! Ik kijk vooral uit naar mijn reisje naar Aruba, waar ik mijn vriend op ga zoeken. En eind van de maand komt hij weer naar huis, dus daar kijk ik ook naar uit. Ook naar het lekkere weer, de ijsjes, de terrasjes ed natuurlijk.

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2017 / 14:37

   Aruba, wat lijkt dat me een heerlijke vakantiebestemming! Maar ook fijn dat je vriend weer thuis komt :)

 3. 3 april 2017 / 16:24

  Je hebt mooie dingen in het vooruitzicht. Corfu lijkt mij heel mooi daar wil ik ook nog graag een keer naartoe. Ben benieuwd welke vakantie je boekt.

 4. 3 april 2017 / 18:02

  Wat leuk dat je naar MelanO gaat! Voor je blog of freelance? :-)

 5. 3 april 2017 / 19:17

  Wat heerlijk dat je een vakantie gaat boeken! Ik ga dat deze maand ook doen, al ga ik in elk geval met vrienden naar Barcelona. Sushidate met je vriendinnen, wat heerlijk zeg! Ik ga ook lekker afspreken met vrienden deze maand en ik heb een gala! Malou x

 6. Michelle
  3 april 2017 / 21:45

  Hoi Tedje,

  Leuk om te lezen hoe het is om op jezelf te wonen en daarnaast lekker te plannen met allerlei leuke vooruitzichten. Wij vieren dit jaar vakantie in ons verbouwde huisje.
  Het blad &C is trouwens erg leuk om te lezen!

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2017 / 14:38

   Een staycation is ook heerlijk! Hopelijk wordt het ook mooi weer hier in Nederland!

 7. 4 april 2017 / 13:42

  Toffe vooruitzichten! Wij zijn net terug uit Milaan en gaan over twee weken naar Roadburn, een festival in het centrum van Tilburg. Zin in!

  • Tedje
   Auteur
   4 april 2017 / 14:39

   Oh, Milaan is zo leuk! Daar ben ik een aantal jaar geleden ook naartoe geweest. Leuk festival zeg, veel plezier!

 8. 5 april 2017 / 15:27

  Ah wat een mooie vooruitzichten Tedje! Ik ben ook nog op zoek naar een vakantiebestemming en dacht dat Kroätië ook wel mooi kan zijn. Zelf vond ik Mallorca echt mooier dan gedacht! We zaten toen in het Noorden. Pollença, Alcúdia zijn leuke stadjes om te bezoeken. De stranden in het oosten en de bergen in het westen maken het een heel gevarieerd eiland.

  • Tedje
   Auteur
   7 april 2017 / 08:02

   Ah, thanks voor je tips Sophie! We gaan het meenemen haha ;-)

 9. floor
  6 april 2017 / 14:35

  misschien santorini een idee voor vakantie!!
  Moet een mooie fotografie eiland zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *