5 dingen waar ik naar uitkijk in augustus

augustus-blog

Een nieuwe maand, tijd om weer in de agenda te kijken wat er allemaal op de planning staat! Deze maand is het eindelijk tijd voor vakantie! 

1. Vakantie Kefalonia

Hoera! Augustus is de maand dat we éindelijk op vakantie gaan. Eind augustus vertrekken mijn vriend en ik naar het Griekse eiland Kefalonia. Nog bijna een maand wachten dus, maar het komt nu wel steeds dichterbij. En eerlijk is eerlijk, ik ben wel erg toe aan vakantie. Zeker omdat we laat in het seizoen gaat en dat betekent dat heel veel mensen nu op vakantie zijn of al geweest zijn. En als je de hele tijd foto’s van vrienden en onbekenden op Instagram voorbij ziet komen, is dat toch wel stom als jij achter je bureau zit te werken. Het voordeel van laat op vakantie gaan is daarentegen weer dat we goedkoper op vakantie kunnen en dat wij nog mogen als iedereen al weer terug is. :-)

2. Dagje Haarlem

Komend weekend ga ik een dagje naar Haarlem met mijn lieve collega’s/vriendinnen van Adorable Books. We spreken elkaar iedere dag via WhatsApp, maar we zien elkaar eigenlijk veel te weinig. Daarom is het extra leuk als we elkaar weer in real life zien! Komend weekend hebben we in Haarlem afgesproken. En als wij met z’n vieren afspreken, betekent dat héél vaak (eigenlijk altijd): sushi eten!

3. Vriendinnendingen

Ik zat in mijn agenda te kijken en ik heb komende maand een aantal afspraken met vriendinnen, super leuk! Komend weekend komt er nog een vriendinnetje voor mijn verjaardag, ik ga nog uiteten met een vriendin en samen met mijn vriend ga ik nog naar het nieuwe appartement kijken van weer een andere vriendin en haar vriend! En ik weet zeker: er komen vast nog een heleboel dingen bij deze maand.

4. Iets meer rust

Doordat het vakantietijd is, betekent dat ook dat veel bedrijven dicht zijn of dat er werkzaamheden op een lager pitje komen te staan. En dat betekent ook dat ik het iets minder druk heb met werk dan normaal. Dat betekent dat ik weer iets meer tijd heb voor de blogs (Teddlicious en Adorable Books). Ik post op Teddlicious 4 artikelen per week, maar dat worden er niet meer nu ik iets meer tijd heb. Ik ben al lekker vooruit aan het werken voor mijn vakantie, zodat er gewoon dingen online komen als ik er niet ben! En het is ook wel fijn om een keer iets kortere werkdagen te maken en bijvoorbeeld lekker te gaan lunchen of wandelen met een vriendin.

5. Fotoshoot

Komende week heb ik een fotoshoot met een fotograaf gepland staan voor foto’s voor mijn blog! Ik ben ook bezig met het maken van een website voor mijn freelancediensten, dus het is wel leuk als daar ook een paar foto’s van mij op staan.

Verder komen mijn moeder en mijn zusje waarschijnlijk nog naar Maastricht ergens deze maand en daar heb ik ook zin in, want die zijn op vakantie geweest en heb ik dus ook al een tijdje niet meer gezien. En deze maand ga ik alvast maar wat dingetjes voorbereiden voor onze vakantie naar Kefalonia. Spullen verzamelen en research doen naar het eiland om te kijken wat we allemaal willen gaan doen. Zin in!

Wat zijn jouw plannen voor deze maand? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 06:45

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal zeg. Vooral de maand afsluiten met vakantie klinkt erg goed!

 2. 1 augustus 2017 / 07:06

  Wat een supertoffe vooruitzichten! De maand afsluiten met vakantie klinkt heerlijk! Wij hebben deze maand een aantal kleine festivalletjes, familie- en vriendendingen én een groter festival in Tsjechië op de planning staan. Daar vier ik intussen naar jaarlijkse traditie mijn verjaardag. :-)

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:52

   Dat klinkt allemaal super leuk, Jessica! Heel veel plezier!

 3. 1 augustus 2017 / 08:46

  Superleuke dingen allemaal! Heerlijk dat jij nog op vakantie gaat als iedereen geweest is, dan gaat iedereen lekker jaloers op je worden. En het is ook zo leuk om zoveel af te spreken met vriendinnen! Malou x

 4. 1 augustus 2017 / 10:40

  Geniet van je vakantie. Voor mij staan herexamens op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *