5 dingen waar ik naar uitkijk in december

IMG_0743

De gezelligste maand van het jaar is aangebroken! Oké, het is niet de maand waarin ik jarig ben, maar het is wel dé maand van surprises, feestjes en lekker eten. En als ik ergens van hou… 

Surprises & cadeautjes

Dit weekend beginnen we al meteen goed: surprise-ochtend bij mijn ouders thuis! We hebben als vanouds weer lootjes getrokken, surprises en gedichten gemaakt en cadeautjes gekocht. Ik vind de voorbereiding altijd erg leuk en dit jaar is het voor het eerst dat ik mijn surprise en gedicht ruim van tevoren af heb. Voor dit weekend dan. Een paar dagen voor kerst doen we surprise bij mijn schoonouders en daar moet ik nog aan beginnen. ;-) Oh ja, en over cadeautjes gesproken: op Instagram stories ga ik vanaf vandaag iedere dag een vakje open maken van de adventskalenders van The Body Shop en Clinique!

New Year’s Eve

YAY! Dit jaar vieren we New Year’s Eve bij ons thuis. Ik heb nu al zin om allemaal lekkere dingen klaar te maken en het huis leuk te versieren om samen met onze vrienden het nieuwe jaar knallend in te gaan.

Leuke werkdingen

December is druk, drukker, drukst. Niet alleen door de feestdagen, maar met werk is het ook booming! Ik heb vorige maand een nieuwe opdracht gekregen, waar ik deze maand alle uitleg over krijg en waar ik meteen mee aan de slag ga. Spannend! Verder heb ik nog een pitch in België (hopelijk kan ik jullie hier binnenkort meer over vertellen) en ga ik samen met Ellis borrelen volgende week.

Kerstmis

Have a holly jolly Christmas… Ik ben al een paar weken kerstliedjes van Pentatonix aan het luisteren, maar deze maand mag het écht. Ik vind kerst altijd een hele gezellige tijd. Lekker samen eten met familie, eindelijk weer een keer een feestelijk jurkje uit de kast trekken, mijn nagels feestelijk rood lakken met glitters en nét even wat meer uitpakken met mijn make-up. Maar het meest verheug ik me toch op het eten, haha :-)

Feestjes

Deze maand is mijn moeder jarig en ga ik nog naar een feestje van een vriendin. Er staat een housewarming op de planning én het zou zomaar eens kunnen zijn dat ik een kijkje ga nemen bij Chef’Special in Heerlen tijdens het Holy Moly festival.

Waar heb jij zin in deze maand?

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 1 december 2017 / 13:21

  Leuk artikel, ik kijk ook echt uit naar de festiviteiten! En zelf heb ik ook zo’ n soort artikel. Ik kijk ook uit naar het openmaken van mijn adventskalenders haha, vandaag al een vakje open mogen maken.

 2. 1 december 2017 / 17:52

  Ik kijk vooral uit naar Oud en Nieuw 😄 Kan niet wachten om allemaal oliebollen te eten en gevulde eieren te maken (hier hou ik zo van). Ook ga ik naar twee musicals deze maand! Genoeg om naar uit te kijken dus.

  • Tedje
   Auteur
   4 december 2017 / 12:25

   Ah, dat klinkt super leuk Marloes! En nu krijg ik trek in oliebollen en gevulde eieren, haha!

 3. 1 december 2017 / 22:16

  Ah het is zo’n fijne tijd voor de meeste mensen, ik hou ook echt van de kerst de lampjes en de gezelligheid!

  • Tedje
   Auteur
   4 december 2017 / 12:25

   Ik ook! Heb ook echt zin om de kerstboom op te zetten :-)

 4. 2 december 2017 / 08:36

  Leuke dingen waar je naar uitkijkt. Ik kijk naar ongeveer dezelfde dingen uit, behalve Oud & Nieuw.. dat doet mij niet zoveel meer tegenwoordig.

 5. Wendy (B)
  3 december 2017 / 12:39

  2 daguitstappen naar Duitsland voor kerstshopping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *