5 dingen waar ik naar uitkijk in maart

bloggen-inspiratie-

Maart is al in volle gang en er staan nog een heleboel leuke dingen op de planning! Ik ging deze maand al een weekendje naar Amsterdam en mijn vriend en ik gaven onze housewarming, maar er komen nog een heleboel leuke dingen aan. Ik deel ze graag met jullie. 

Concert Us the Duo

Komende donderdag ga ik naar het concert van Us the Duo. Ik volgde ze vroeger op Vine (daar zijn ze eigenlijk bekend geworden) en daarna zag ik ze af en toe voorbij komen op YouTube. Toen ze vorig jaar in het voorprogramma stonden van het concert van Pentatonix, wisten mijn zusje en ik het meteen: hier moesten we naartoe! Ze vertelden dat ze een concert op de planning hadden staan voor Nederland, en dat is dus komende donderdag in Tivoli in Utrecht. Eerst gaan mijn zusje en ik ergens en hapje eten (gezellig!) en daarna gaan we dus naar het concert. Zoveel zin in een ouderwets zussenavondje! Nu we niet meer zo dichtbij elkaar wonen, zien we elkaar ook stukken minder. Daardoor waardeer ik deze avondjes extra erg :-)

Weekendje Ardennen

In maart ga ik nog een weekendje weg. Met twee gezinnen + aanhang gaan we een weekend naar een huisje in de Ardennen. We zijn met 12 mensen, dus dat wordt lekker druk en super gezellig! Ik hoop dat het weer een beetje meezit, zodat we lekker kunnen gaan wandelen in de bossen. Er zullen denk ik ook een heleboel spelletjes gedaan worden én lekker gaan eten. Ik verheug me er nu al op!

Terrasjes in Maastricht

Afgelopen weekend hadden we al een klein voorproefje van de lente en ik kan niet wachten om deze maand nog meer te gaan genieten van de zon. En waar kan dat nu beter dan op het terras in Maastricht? We wonen op loopafstand van de stad, dus in no time zit ik met mijn zonnebril op mijn neus een lekker drankje te doen. En misschien bestel ik er dan ook bitterballen bij, haha!

Wandelen in de lente

Oh, geniet jij ook zo van het mooie weer? Ik wel in ieder geval! Afgelopen week ging ik zonder jas naar buiten, wat een heerlijk gevoel is dat. Ik probeer iedere dag even een rondje te wandelen en dat is zoveel fijner als het mooi weer is. Daar krijg ik gelijk nieuwe energie van!

Bootcamp

Ik ben nu een paar maanden bezig met bootcampen en ik moet zeggen dat ik het heel erg leuk vind om te doen. Ik kijk er ook naar uit dat we weer kunnen bootcampen als het licht is en als de grond niet nat en koud is. Het is veel fijner om te sporten als het mooi weer is, al heeft trainen in de regen ook wel weer wat…

Waar kijk jij naar uit deze maand? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 07:20

  Wat heerlijk, zo’n weekendje naar de Ardennen! Fijne momenten om naar uit te kijken! Lentewandelingen en lentefoto’s maken zijn de dingen waar ik het meest naar uitkijk :)

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2017 / 10:46

   Ah ja, de natuur wordt weer zo mooi in de lente altijd! :-)

 2. 15 maart 2017 / 07:45

  Leuk lijstje. Ik kijk voornamelijk uit naar mijn officiële inlevermoment van mijn scriptie.

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2017 / 10:46

   Oh, dat is een heerlijk moment! Nog veel succes met de laatste loodjes! You can do it!

 3. Jeanne
  15 maart 2017 / 09:32

  Mooie en leuke uitstapjes bofkont !

 4. 15 maart 2017 / 10:41

  Wat een fijne vooruitzichten! Nummer drie deel ik met je: ik woon ook in Maastricht en kan zo genieten van het terrasjesweer.

 5. 15 maart 2017 / 12:37

  Fijne vooruitzichten! Dat weekendje Ardennen wordt vast leuk. Wij gaan ook heel soms met een paar vrienden een weekendje naar een huisje in de bossen. :-)

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2017 / 10:47

   Ja, ik heb er ook heel veel zin in! Oh, wat leuk zeg. Dat zijn altijd leuke weekendjes!

 6. 15 maart 2017 / 12:56

  De terrasjes kan ik me zeker weten voorstellen en ook in Maastricht. Gezellige stad is dat :)

 7. 15 maart 2017 / 17:26

  Je hebt een hele leuke maand in het vooruitzicht

 8. 18 maart 2017 / 15:50

  Je hebt een hoop leuke vooruitzichten! Terrasjes in Maastricht klinkt erg aantrekkelijk!

 9. 20 maart 2017 / 13:58

  Heerlijk een weekendje de Ardennen in. Ik kan echt van dat soort bossen genieten! Ik hoop dat je lekker genoten hebt van de terrasjes in Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *