5 favoriete make-up producten van de laatste tijd

favorieten-2

Mijn blog begon ooit (5,5 jaar geleden) als pure beautyblog. Dat veranderde na een tijdje, omdat ik meer wilde vertellen dan alleen dingen over beauty. Ik ging me ook richten op fashion, eten & drinken, films & series, reizen en ik werd veel persoonlijker. Maar dat betekent niet dat mijn liefde voor beauty wegging. Het is alweer even geleden dat ik favoriete make-up producten met je deelde, maar vandaag is het weer zo ver! 

ysl-baby-doll

Yves Saint Laurent Kiss & Blush Baby Doll

Mijn lippen zijn de laatste tijd erg droog, dus probeer ik lipstick zoveel mogelijk te vermijden. Maar als ik dan tóch lipstick draag, dan ga ik voor deze beauty: De Kiss & Blush in de kleur Baby Doll van Yves Saint Laurent. De perfecte oudroze kleur die een klein beetje mat opdroogt en goed blijft zitten. Me likey!

nigritella-tbs

The Body Shop Eau de Parfum Nigritella

Sinds kort heeft The Body Shop 5 nieuwe parfums toegevoegd aan de collectie, waar deze variant Nigritella er eentje van is. Nigritella is een geur voor zowel dames als heren met de topnoten mandarijn, bergamot, groene bladeren. In het hart vinden we orchidee, jasmijn en nachthyacint en de basis is van vanille, sandelhout en muskus. Daardoor is het een erg warme geur. De geur is anders dan anders en daardoor extra speciaal. Ik vind hem erg lekker! Zeker de moeite waard om even aan te gaan ruiken :-)

opi

OPI Infinite Shine Living on the Bula-vard

Deze nagellak van OPI komt uit de Fiji collectie en ik vind hem echt super mooi! Het is een koraalrode kleur en dekt in twee laagjes en hij blijft echt heel lang zitten, bijna 2 weken! Dit is een ideale kleur om het hele jaar door te dragen.

chanel

Chanel Le Volume mascara

Ik gebruik allerlei soorten mascara’s. Van Essence tot Maybelline tot Chanel. Ooit kreeg ik een sample van Chanel le Volume en die vond ik zó fijn, maar toen die op was, kocht ik nooit een nieuwe. Want: waarom meer dan 30 euro uitgeven voor een mascara? Vorige maand bedacht ik me ineens dat ik nog een cadeaukaart van Douglas had en ik wist niet zo goed wat ik ervan moest kopen (want: er is té veel moois!). Toen bedacht ik me ineens: Chanel Le Volume! En oh, wat is ‘ie fijn!

mac-highlighter

MAC Mineralize Skin Finish Perfect Topping

In januari 2015 kocht ik de limited edition Mineralize Skin Finish van MAC in Perfect Topping. Twee jaar later is het nog steeds een van mijn favorieten. Ik gebruik hem heel vaak, maar toch is alleen de bovenkant er een beetje afgesleten, meer niet! Ik vraag me af wanneer deze ooit op gaat, haha!

Welke beautyproducten zijn bij jou favoriet?

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 21 februari 2017 / 06:17

  Wat een fijne beautyproducten. Vooral over de geuren van The Body Shop lees/ hoor ik altijd veel goeds dus ik ben benieuwd hoe dit geurtje ruikt. Die mineralize skin finishes van MAC gaan inderdaad een eeuwigheid mee. Ik heb er één nu zo’n 2 jaar en hij is nog lang niet op. De mascara van Chanel ligt nu toevallig te wachten tot ik hem ga gebruiken, ik ben benieuwd!

 2. 21 februari 2017 / 09:51

  Mooie producten! De Chanel Le Volume de Chanel mascara is inderdaad echt een topper!

 3. 21 februari 2017 / 10:36

  Ik heb Le Volume de Chanel zelf ook geprobeerd en hoewel ik ‘m wel fijn vond, is mijn favoriet nu toch wel echt de Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara van Estée Lauder (een hele mond vol). Deze is echt geweldig!

  • Tedje
   Auteur
   21 februari 2017 / 12:05

   Oeh, die ga ik eens onthouden voor de volgende keer! Thanks voor de tip :-)

 4. Ilse
  21 februari 2017 / 12:08

  Mooie kleur nagellak! Ik gebruik al een paar jaar de maybelline volume express mascara en die vind ik echt fijn. En verder wissel ik nogal af.

 5. 21 februari 2017 / 17:26

  Mooie favoriete! ik ben zelf heel erg benieuwd naar de parfum van the body shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *