5 favorieten van dit moment: Cecilie Manz Vaas

Hello you guys! Long time no see. Het is wat stiller op mijn blog, maar dat betekent niet dat ik je vergeten ben. Vandaag wil ik weer – like back in the days – mijn favorieten met je delen!

Cecilie Manz Vaas

Beetje bij beetje wordt mijn appartement steeds meer af. Al wil ik nog steeds mijn boekenkasten in mijn woonkamer zetten (note to self: nieuwe boekenkasten kopen en papa lief aankijken of hij mij wil helpen). De nieuwste aanwinst in mijn interieur is de Fritz Hansen Cecilie Manz Vaas. Deze vaas is ontworpen door de Deense Cecilie Manz . Een bosje bloemen is niet eens nodig in deze mooie vaas, want het is al een echte eyecatcher op zichzelf. De vaas zit verpakt in een prachtige doos, die bijna zonde is om weg te gooien. Ik heb de vaas in Pale Grey, die prachtig kleurt bij mijn groene kastje. Leuk om te weten is dat de design vazen
in Seto (Japan) met de hand gemaakt wordt van klei, voorzien van een keramische glazuurlaag en gebakken in de oven. Iedere vaas is dus uniek en heeft zijn eigen specifieke details. Leuk om op een kastje te zetten, maar ook mooi op je eettafel, bijzettafel, in je boekenkast of in de vensterbank. Opties te over!

Man man man, de podcast

Noem me een spuit elf, maar ja, ook ik heb Man man man, de podcast ontdekt! Radiomannen Domien Verschuren, Chris Bergström en Bas Louissen vertellen iedere aflevering hoe mannelijk ze zijn over een bepaald onderwerp. Ze praten heel open en eerlijk over bijvoorbeeld relaties, seks en drugs, maar ook over onderwerpen als het huishouden, auto’s en muziek. Heel veelzijdig en erg leuk om naar te luisteren! Ik waardeer de eerlijkheid van de mannen heel erg. Iedere aflevering duurt ongeveer een uur. Ik luister de podcast veel in de auto, maar ook als ik aan het wandelen ben bijvoorbeeld. Je kunt de afleveringen luisteren via Spotify of Apple Podcasts.

Younger op Videoland

Ik heb sinds kort Videoland! Een serie waar ik direct verslingerd aan ben geraakt is Younger. In Younger maken we kennis met Liza, 40 jaar, moeder en net gescheiden. Ze gaat op zoek naar een nieuwe baan, maar wordt nergens aangenomen. Tot ze besluit te liegen over haar leeftijd. Als twintiger mag ze aan de slag bij een uitgeverij. Liza gaat werken als assistente voor de temperamentvolle Diana en raakt bevriend met millennial Kelsey (Hilary Duff). Iedere aflevering duurt twintig minuten en eerlijk: je vliegt door de seizoenen heen. In no time zit ik al in seizoen 4, het is zó leuk! Dikke vette aanrader als je het mij vraagt.

Chilling on Sunday

Ik heb er al eens eerder over geschreven: mijn lijst der Spotify-lijsten Chilling on Sunday. Inmiddels bevat mijn eigen samengestelde playlist meer dan 800 nummers die ik op ieder moment van de dag kan luisteren. Een hele fijne playlist – als je het mij vraagt – om aan te zetten als je bezoek hebt, tijdens het eten, in de auto of op het werk.

Bijna vakantie…

Nog eventjes en dan heb ik een weekje vakantie! Mijn laatste vakantie was vorig jaar oktober toen ik naar IJsland ging, dus het werd wel weer eens tijd om mijn agenda even te blokken voor wat vrije dagen. Laatst confronteerde iemand me ermee dat ik eigenlijk nooit vrije dagen opneem, behalve als ik op vakantie ga. Dat zette me wel aan het denken. Nog een note to self: vaker dagjes vrij plannen, ook al is dat als zelfstandig ondernemer soms moeilijk.

Liefs van Tedje

In samenwerking met MisterDesign

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 31 juli 2020 / 01:37

  Wat een leuke vaasje! Ik heb zelf ook van zulke eye catching vaasjes en niet te zeggen ze hebben inderdaad geen bosje bloemen nodig. En ja vrije dagen na al die werk dagen is zeker belangrijk! Geniet van je vakantie!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2020 / 09:05

   Leuk he! Ben er ook super blij mee :-) Thanks!

 2. 5 september 2020 / 13:06

  Wat een leuke vaas! Man Man Man de Podcast luister ik ook heel graag. Ik vind het zo hilarisch! Echt heerlijk om naar te luisteren en lekker te lachen.

 3. 8 september 2020 / 11:52

  ongelooflijke vaas, ik luister ook naar podcasts, meestal om Engels te leren. hoor wat je hebt aanbevolen, bedankt voor de post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *