5 favorieten van dit moment

Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken. En nog leuker om met jullie te delen. Hoog tijd om mijn favorieten van dit moment op een rij te zetten!

1. iPhone Xs

Ik was er al een tijdje over aan het nadenken: een nieuwe telefoon. Een tijdje terug was het zover, ik kocht een iPhone Xs. Een kleine rib uit mijn lijf, maar ik ben als een kind zo blij! En mijn telefoon gebruik ik niet alleen privé, maar ook zakelijk. Ik beheer veel verschillende Instagram-accounts voor bedrijven en ook voor onze Masterclass Ondernemen natuurlijk. En Adorable Books niet te vergeten! Dus toen vond ik het extra geoorloofd om te gaan voor de crème de la crème. Ik kocht mijn telefoon zonder abonnement. En als zelfstandig ondernemer betekent dat dat je de btw mag terugvragen, score! Bovendien heb je tegenwoordig hele fijne aanbiedingen voor sim only abonnementen die je helemaal zelf kunt samenstellen. 

2. Masterclass Ondernemen via Instagram

Even een stukje schaamteloze zelfpromotie: 4 februari start de online Masterclass Ondernemen. Na twee succesvolle offline masterclasses besloten Femke en ik het roer om te gooien en de masterclass via Instagram te geven. We kregen namelijk toch best veel reacties dat mensen de cursus graag wilden volgen, maar niet konden op de genoemde data of dat ze de plek te ver weg vonden. Wil je meer weten over onze masterclass? Klik dan hier. Onwijs tof: er doen al meer dan 30 mensen mee!

3. Sporty spice

Sinds ik een abonnement op de sportschool heb, ben ik er gemiddeld drie keer per week te vinden. Tsja, wie had dat ooit gedacht? Ik probeer lekker af te wisselen, maar momenteel ben ik het meest te vinden bij het boksen, yoga, steps en burn (soort XCO, maar dan met twee buizen in plaats van één). Heerlijk om te ontspannen – bij de yoga dan – en even helemaal kapot te gaan en af te reageren (bij het boksen).

https://youtu.be/cKOhno0IMpA

4. Favorieten op Netflix

Wat moesten we met ons leven als er geen Netflix was? Er zijn de laatste tijd zoveel goede series die ik heb gekeken en ik ben de beroerdste niet om deze met jullie te delen.

Net voor het nieuwe jaar knalde Netflix er nog lekker even een nieuwe serie op, een verslavende psychologische thriller serie: YOU. De serie begint als een vrij cliché liefdesverhaal: je maakt kennis met Joe Goldberg, de manager van een boekenwinkel. Deze gewone, attente jongen wordt gespeeld door Penn Badgley, die we natuurlijk kennen als Dan uit Gossip Girl. Als Guinevere Beck een boek komt kopen in zijn winkel, ontstaat er al gauw een obsessie voor deze dame, like, vijf minuten later. In de eerste aflevering zien we hoe hij behoorlijk obsessief aan de slag gaat met kennis vergaren. Al snel blijkt dat Joe een duistere kant heeft… 

Verder keek ik ook de twee seizoenen van The Sinner, een super spannende thrillerserie en ben ik bezig met het derde seizoen van Riverdale. Ook al vind ik de wending die het verhaal in seizoen 3 heeft gekregen niet helemaal je-van-het, toch zorgen ze ervoor dat je door wil kijken en wil weten hoe het afloopt… Dat dan weer wel.

5. Workvibes

Deze maand lijkt een eeuwigheid te duren – ik zag laatst deze quote op RUMAG en die vond ik erg treffend – maar ik zit wel in een goede workflow. Ik heb twee nieuwe klanten erbij – YAY! – en ik ben bijna iedere dag te vinden op het kantoor waar ik sinds kort een werkplek huur. I’m on a roll, al zeg ik het zelf! Voorheen werkte ik voornamelijk thuis, maar de keuze om een werkplek te huren is tot nu toe een schot in de roos. Leuke mensen, super toffe locatie en een hoop gezelligheid. Kan niet beter!

Foto’s: Mariska van der Haven

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ben.

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 23 januari 2019 / 19:58

  Ik vond You ook erg leuk om te kijken! Ben benieuwd naar seizoen 2. Riverdale word met de aflevering gekker, haha 🙈 En The Sinner blijft ook een top serie. De iPhone XS zag ik in de winkel, hij lijkt me erg fijn!

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2019 / 09:28

   Ik ben ook super benieuwd naar seizoen 2, ik kan niet wachten! Riverdale wordt inderdaad met de aflevering gekker, ik ben heel benieuwd waar het naartoe gaat.

 2. 23 januari 2019 / 20:02

  Wat ben je goed bezig zeg en dat groene jurkje staat je super! Veel succes met alles. You heb ik ook gekeken op Netflix maar vond ‘m best wel heftig haha.. en eng dat zulke mannen gewoon echt bestaan en dat iemand ook heel veel info over jou weet, vooral als je blogger bent offcourse.

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2019 / 09:34

   Thanks, Rachel! Yes, hij is ook echt creepy inderdaad!

 3. 24 januari 2019 / 08:10

  Mooie favorietjes! Riverdale is inderdaad een aparte weg in geslagen, maar toch ben ik na elke aflevering (nadat mijn hersenen geëxplodeerd zijn) wel weer benieuwd naar wat er volgt. Zucht.. toch maar weer hopen op een seizoen 4.

  • Tedje
   Auteur
   24 januari 2019 / 09:34

   Haha ja, dat heb ik dus ook! In cliffhangers zijn ze erg goed… ;-)

 4. 3 februari 2019 / 12:22

  Wat een fijn lijstje met favorieten! Mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *