5 favorieten van het moment

portugal
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn favorieten van het moment heb gedeeld. Hoog tijd om weer eens wat dingen op een rijtje te zetten dus. Let’s go!

Off to Portugal!

Nog eventjes wachten en dan ga ik op vakantie naar Portugal! Ik ben al eens in Lissabon geweest, maar nu ga ik verschillende delen van het land verkennen met de auto. Super veel zin in! Ik ben al een tijdje hotspots aan het opzoeken en verzamelen, maar zodra ik terug ben, zal ik ook zeker mijn ervaringen met jullie delen over Porto, Lissabon, Faro en de Algarve. Tips zijn altijd welkom!

Een heleboel nieuwe series op Netlix

Netflix-liefhebbers opgelet! Afgelopen weken zijn er een heleboel nieuwe seizoenen van series op Netflix verschenen. Om er alvast maar een paar op te noemen: seizoen 3 van La Casa de Papel, het laatste seizoen (seizoen 7) van Orange is the New Black, seizoen 7 van Suits, alle seizoenen van Glee (!!), seizoen 2 van Mindhunter, seizoen 3 van Stranger Things en vrijdag verschijnt seizoen 3 van 13 Reasons Why. Hiermee kun je wel even vooruit, toch? Heerlijk om een avondje bank te hangen of op een regenachtige dag in het weekend een heel seizoen te bingewatchen.

festival outfit

Festivalseizoen

Het festivalseizoen is in volle gang! Ik heb er al een heleboel festivals op zitten (Pinkpop, Daisy Festival en Concert at Sea), maar dit weekend ga ik het festivalseizoen afsluiten op Duikboot in Breda. Super veel zin in, want de weersvoorspellingen zien er heel goed uit. Dat wordt goed insmeren, zonnebril op en gaan!

De nieuwe iPhone 11

Ik als Appleliefhebber kijk altijd uit naar de nieuwe releases van Apple in september. De nieuwste iPhone zal de iPhone 11 gaan heten. En daarbij hoort natuurlijk ook een iPhone 11 hoesje of een iPhone 11 Pro hoesje. De andere twee nieuwe iPhones zullen de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max gaan heten. De nieuwe iPhones zullen weer behoorlijk wat vernieuwingen met zich meebrengen. Het gerucht gaat dat er in plaats van een dubbele camera (een snufje dat nieuw was bij de iPhone X generatie), nu een driedubbele camera op komt te zitten. Je kunt dus nog betere foto’s maken met je nieuwe iPhone. YAS!

bobbis bar breda

Nieuwe hotspots in Breda ontdekken

Sinds ik in Breda woon, vind ik het heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken en uit te proberen. Ik schreef al eerder over mijn favoriete hotspots in Breda en over de leukste koffie hotspots in Breda. Op de foto hierboven zie je Bobbi’s Bar (Gasthuyspoort 1), dé hotspot van het moment in Breda. Een geweldig interieur – I mean: deze bar is toch geweldig? – maar het eten is ook erg goed. Probeer de steak tartare eens, die is groot favoriet! Deze week mag ik voor @breda_cityguide gaan proeven bij een restaurant, super leuk! Ben jij benieuwd naar welk restaurant? Houd dan mijn Instagram-account in de gaten, want daar deel ik uiteraard mijn bevindingen.

Ben jij al op vakantie geweest? En ben jij ook benieuwd naar de nieuwe iPhone?

Liefs,
Tedje

Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 21 augustus 2019 / 13:52

  Ik vind juist dat Netflix zo weinig nieuwe seizoenen erop zet haha! Ze lopen altijd zo achter, dat vind ik zó jammer. Maar verder is het als nog een erg fijne streamings dienst! Wel heel lekker dat je bijna naar Portugal gaat zeg! Veel plezier. :)

  • 21 augustus 2019 / 15:07

   Moet je weten dat wij hier in België nóg verder achterstaan dan jullie in Nederland. 🙃

   Tedje: heel erg veel plezier op Duikboot Festival en uiteraard ook in Portugal!

   • Tedje
    Auteur
    22 augustus 2019 / 09:05

    Ah wat stom! Gelukkig staan er ook een heleboel leuke films op Netflix die je kunt kijken. En documentaires!

  • Tedje
   Auteur
   22 augustus 2019 / 09:04

   Oh, toevallig zijn er nu allemaal nieuwe seizoenen van series die ik volg! Inderdaad wel later dan bijvoorbeeld in Amerika. Ik heb in ieder geval een heleboel om te kijken! Thanks, Kelly!

 2. Chinouk
  21 augustus 2019 / 17:15

  Veel plezier alvast op vakantie! Ik zou voor Faro niet een hele dag uittrekken, vond het centrum erg tegenvallen. Lagos daarentegen vond ik wel heel mooi! En juist de kleinere, authentieke dorpjes meer het binnenland in in de Algarve (bijv Aljezur en Monchique). Strand bij Aljezur vond ik ook top, stuk minder toeristisch dan aan de Zuid kust. Ben er toevallig een aantal weekjes terug geweest. In mijn stories en posts op insta zijn wat hotspots terug te vinden 😊. Geniet ervan alvast!

  • Tedje
   Auteur
   22 augustus 2019 / 09:06

   Thanks voor de tips Chinouk! Ik ga je Instagram zeker even checken :-)

 3. 22 augustus 2019 / 10:01

  Superleuk dat je naar Portugal gaat :) Ericeira schijnt ook een leuk plaatsje te zijn! Ik ben benieuwd naar je verhalen / tips achteraf, want wil zelf ook weer eens die kant op :)

  • Tedje
   Auteur
   23 augustus 2019 / 20:32

   Leuk Judith, ik ga er zeker over bloggen dus stay tuned!

 4. 23 augustus 2019 / 18:27

  Ohh ja, het festivalseizoen. Love it! En staan alle seizoenen van Glee op Netflix? Dan ga ik ze zeker binnenkort weer even bingewatchen!

  • Tedje
   Auteur
   23 augustus 2019 / 20:32

   Jaa alles staat erop! Love it! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *