5 leuke boeken die ik de laatste tijd heb gelezen

gelezen-boeken1

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik een boekenfanaat ben. Deze liefde uit ik niet zo vaak op Teddlicious, maar wel op boekenblog Adorable Books. Het leek me eens leuk om te laten zien welke boeken ik de afgelopen tijd heb gelezen! 

Fuck the quarterlife crisis – Femke Kamps

Ik besteedde er al een volledige blogpost aan, maar het boek van mijn lieve vriendin/collega blogger en freelancer is begin november verschenen! Fuck the quarterlife crisis is een humoristisch geschreven boek over een serieus onderwerp. Femke deelt haar eigen verhaal over vorig jaar, toen ze het allemaal niet zo goed meer wist. Hyperventilatie op weg naar een feestje, omdat ze bang was wat ze moest antwoorden als iemand zou vragen hoe het met haar ging, tot huilen bij het zien van een Grieks all-you-can-eat lunchbuffet. Een aanrader, zeker als je een twenty-something bent die even niet goed meer weet wat je aanmoet met je leven. Wellicht kun je er een les uithalen voor jezelf en doe je inspiratie op. Maar ook als jij wél alles op een rijtje hebt is dit een verhelderend en vermakelijk boek om te lezen. Klik hier voor mijn recensie! 

Voor je weggaat – Clare Swatman

Clare Swatman waagt zich buiten de gewaagde paden met haar debuutroman. Het boek gaat over Zoe Morgan en Ed Williams. Ze ontmoeten elkaar tijdens hun studentenperiode, als ze in hetzelfde studentenhuis terechtkomen. Geen liefde op het eerste gezicht, maar uiteindelijk bloeit er wel wat op. Jaren verstrijken en dan gebeurt het ondenkbare: Ed komt om bij een verkeersongeluk. Voor je weggaat leest heerlijk weg en voor je het weet heb je de laatste bladzijde al omgeslagen. Als je op zoek bent naar een boek om je gedachten te verzetten en weg te dromen, dan is dit echt een boek voor jou. Ik vond hem erg leuk!

In het water – Paula Hawkins 

Na het succes van haar bestseller Het meisje in de trein kwam afgelopen jaar het tweede boek van Paula Hawkins uit: In het water. Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. In het water is een mysterieuze en intelligente psychologische thriller die goed in elkaar steekt. Een aanrader als je van spannende verhalen houdt!

Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn

Vrienden voor het leven is het derde en tevens laatste deel uit het drieluik van Astrid Harrewijn. Drie vrienden, een huis en een klusjesman & Daar heb je vrienden voor waren de eerste twee delen uit de serie. Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol als handige intermediair in de kunstwereld, zich heeft voorgenomen als de spraakmakende tentoonstelling van Jeff Koons eindelijk opent in het Stedelijk. Maar de tentoonstelling ontaardt in een politieke rel, en in plaats van op een tropisch strand belandt Kiki in een achtbaan van gebeurtenissen waar ze geen grip op krijgt. Dit boek leest als een trein en speelt zich af in de kunstwereld. Erg verrassend!

Nachten in New York – Sarah Morgan

Paige is met haar twee beste vriendinnen een eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze gedwongen wordt hulp te vragen aan de beste vriend van haar broer, ICT-miljonair Jake Romano. Ik las dit boek op vakantie en binnen een mum van tijd had ik het uit. Dit is een heerlijke, herkenbare chicklit! Ideaal als je zin hebt om je verstand op nul te zetten en een lekker, luchtig boek te lezen.

Naar welk boek ben jij vooral benieuwd?

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 10 november 2017 / 09:24

  Ah, zo zo ZO blij met jouw lieve woorden <3 Hoe bijzonder is het ook dat jij het boek al eerder hebt gelezen dan de rest en ook je feedback hebt gegeven op de cover(s)? Zo tof! X

  • Tedje
   Auteur
   10 november 2017 / 13:34

   Ik voel me ook heel erg vereerd dat je me hebt toevertrouwd met je eerste schrijfsels en dat je mijn eerlijke mening hebt gewaardeerd (en er ook echt iets mee hebt gedaan!!). Love you!

 2. 10 november 2017 / 12:31

  In het water heb ik ook nog op mijn ereader staan maar nog niet aan toegekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *