6 beautyproducten die ik altijd opnieuw koop

IMG_6870

Als blogger heb ik het voorrecht om heel regelmatig (lees: bijna iedere dag) pakketjes uit te pakken met producten die bedrijven me opsturen. Super leuk natuurlijk! Vaak wordt er gevraagd of ik zelf nog wel eens beautyproducten koop. Maar zeker! Dit zijn 6 favoriete producten die ik steeds weer opnieuw koop als ze op zijn. 

IMG_6873

Neutral Shampoo

Ik heb eczeem en daarom kan ik niet iedere shampoo gebruiken. Naast de shampoo die ik voorgeschreven krijg van mijn huisarts (daar was ik 1 keer per week mijn haar mee), gebruik ik daarnaast áltijd shampoo van Neutral. Er zit geen parfum in en dat is het voornaamste voor mijn hoofdhuid. Laatst probeerde ik weer een andere shampoo en daar reageerde mijn hoofdhuid totaal niet goed op. Gauw terug naar Neutral dus!

Dove deodorant

Ik heb al lang geen opgemaakt artikel meer gemaakt, maar als je je dat nog kunt herinneren op mijn blog, zul je weten dat hier altijd wel een flesje deodorant van Dove in zat. Ik gebruik dat al vanaf de middelbare school en ik gebruik nooit, maar dan ook echt nooit, een ander merk. Mijn favoriet is de komkommervariant, maar de laatste tijd wissel ik een beetje af met de geurtjes.

Maybelline Master Precise eyeliner

Ik heb al een heleboel eyeliners geprobeerd, maar ik kom toch altijd weer uit bij de Master Precise van Maybelline. Ik kan er lekkere strakke eyeliners mee zetten, de eyeliner vlekt niet en geeft niet af en de verpakking gaat meestal een maand of 3 mee. Ik ben er altijd erg tevreden over!

IMG_6872

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover

Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat! Door mijn eczeem en mijn extreem droge huid is het belangrijk om te kijken welke producten ik gebruik. Niet op ieder product reageert mijn huid namelijk goed. Mijn ogen zijn een zwakke plek en daar moet ik dan ook goed voor zorgen. Deze make-up remover van The Body Shop is heel zacht voor mijn oogleden en mijn gevoelige huid. Het prikt niet en haalt mijn make-up er ook heel goed af. Ik wacht altijd op een aanbieding en dan sla ik er meteen een paar in, want ik weet dat ik ze toch altijd gebruik!

Essence nail polish remover

Dit product heb je misschien ook wel vaker voorbij zien komen in Opgemaakt artikelen. Ik ben een echte nagellakverslaafde en lak dus regelmatig mijn nagels. Vroeger was dat om de paar dagen (dan wilde ik gewoon weer een nieuw kleurtje op), nu is dat vaak om de week. Ik heb even terug zitten zoeken op mijn blog, maar vanaf het begin dat ik Opgemaakt artikelen maak, zit deze remover er al in (net als de deo en de make-up remover trouwens). Deze nagellakremover is lekker goedkoop en heeft ook nog eens een fijn geurtje. Natuurlijk ruik je het chemische van nagellakremover, maar je ruikt ook nog wat zoetigs! Je hebt deze remover van Essence ook in het blauw en die koop ik ook regelmatig. Bovendien droogt het mijn nagels ook niet uit en dat vind ik ook belangrijk.

Kiko 3 in 1 Mat Nail Care

Mijn nagellak blijft altijd best wel lang zitten. Mijn geheim? De matte basecoat van Kiko! Per toeval kwam ik er een aantal jaar geleden achter dat het zo’n goed product was en sindsdien blijf ik hem kopen. Eerst moest dat in het buitenland, maar tegenwoordig zitten er ook in heel veel Nederlandse steden een Kiko-winkel. Mocht je op zoek zijn naar een betaalbare basecoat, kijk dan zeker even naar deze van Kiko. De gewone variant bevalt trouwens ook heel goed!

Wat is jouw favoriete beautyproduct dat je altijd opnieuw koopt? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 15 april 2017 / 07:22

  ik koop ook elk jaar een stuk of 10 van die essence removers, they work like a dream :D

 2. 15 april 2017 / 07:23

  Die make-upremover van The Body Shop lijkt me echt heel fijn! Mijn favoriete product van de laatste tijd is de lip colour enhancer van Hema. Het zit een beetje tussen een lipstick en een lipbalsem in, eigenlijk een lipbalsem met een kleurtje. Je voelt er bijna niets van en ik vind de kleur prachtig en niet te opvallend.

 3. 15 april 2017 / 07:51

  De KIKO basecoat ga ik een keer proberen. Ik gebruik altijd deo van Dove, alleen wel verschillende geurtjes. De eyeliner moet ik ook eens proberen :-).

 4. 15 april 2017 / 10:30

  Dove deodorant koop ik ook altijd opnieuw, vind die toch altijd het fijnste. Ook zijn de nagellak removers van Essence inderdaad fijn :)

 5. 15 april 2017 / 13:07

  Ik vind dit soort posts altijd zo handig! Zo kom je erachter welke producten echte all-time favorites zijn!

 6. 15 april 2017 / 18:48

  Ah jaa die deo van Dove is inderdaad zo fijn! Ook zeker een favoriet van mij :)

 7. 18 april 2017 / 09:35

  De dove deoderant is ook mijn favoriet! Vooral de komkommervariant die je laat zien vind ik heerlijk om te gebruiken :)

 8. 19 april 2017 / 07:38

  Ik heb ook eczeem op mijn hoofdhuid en gebruik dus ook Neutral, hoef ook echt niks anders meer te proberen. Mooie foto’s trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *