6 beautyproducten met mooie verpakkingen

beauty-verpakkingen-1

Beautyprodcuten in mooie verpakkingen, ik kan er geen genoeg van krijgen! Make-up, parfum en verzorgingsproducten zijn al leuk op zichzelf, maar als het dan verpakt is in een extra mooie verpakking, word ik extra vrolijk. 

beauty-verpakkingen-3

Oriflame Giordani Gold Jewel Powder

Dit is de Oriflame Giordani Gold Jewel Powder. Er zit een hele lichte shimmer doorheen, prachtig voor een subtiele glanzende tint op je gezicht! Geeft net even wat extra’s. Het poeder zit in een gouden verpakking en de bovenkant van het doosje is zo mooi. Het logo van Giordani Gold staat erop en is omringd met een soort krokodillenprint van goud. I like it!

beauty-verpakkingen-4

Smashbox lipstick Red Rage

Rode lippenstift is natuurlijk altijd goed en lekker classy. Deze van Smashbox is zo mooi! Het is de kleur Red Rage en de lipstick zit in een vierkante, zwart matte huls. Heel simpel en stijlvol, maar daarom juist zo classy en blijvend!

beauty-verpakkingen-7

Chanel Les 4 Ombres | Tissé d’automne

Ik schreef laatst al over dit prachtige palette van Chanel, wat een beauty! Verpakkingen van Chanel zijn natuurlijk gewoon om bij weg te zwijmelen. Hoe kan zoiets simpels zó mooi zijn? Een zwart vierkant doosje met het witte, uit duizend herkenbare, logo van Chanel erop. I love it. De kleuren die in het doosje zitten zijn ook prachtig, niet te vergeten.

beauty-verpakkingen-8

Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick

Oriflame is ook heel goed in het maken van chique verpakkingen voor hun beautyrpoducten. Doordat de huls van deze lipstick goud is, is ‘ie natuurlijk sowieso al erg chic, maar de onderkant (waar je aan kunt draaien) maakt het helemaal af. De kleur is Nude Intrique.

beauty-verpakkingen-5

OPI Gaining Mole-mentum

Gaining Mole-mentum van OPI is de perfecte lak voor als je een feestje hebt. Hij is erg mooi als je al gouden nagellak draagt. Als je vervolgens een aantal dunne laagjes van deze glitter topcoat erover aanbrengt, heb je pas écht shiny nails! Ik vind de flacons van OPI altijd erg mooi. Heel herkenbaar dat ze van OPI zijn, dat sowieso, maar ook zo lekker simpel en toch classy!

beauty-verpakkingen-2

Chanel Chance Eau Vive

Gotta love Chanel! Deze geur ruikt zó ontzettend lekker! En hij staat ook nog eens prachtig in je badkamer en dat is ook mooi meegenomen, toch? Dit is een perfect geurtje voor iedere dag, maar ook helemaal begrijpelijk als je hem bewaart voor speciale gelegenheden. Want goedkoop is parfum van Chanel natuurlijk niet. Maar wel héél lekker.

Welke beautyproducten vind jij mooi? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 3 maart 2016 / 20:53

  Allemaal inderdaad mooie verpakkingen, voor de verpakkingen van Oriflame/Giordani Gold vind ik super x

 2. 3 maart 2016 / 22:04

  Dat Chanel oog quattro vind ik niet zo indrukwekkend mooi. Zeker niet lelijk maar de andere producten vind ik echt prachtig!

 3. 4 maart 2016 / 09:04

  Ik heb ook echt een zwak voor mooie verpakkingen. De Chanel verpakkingen zijn altijd zo luxe! Mooie producten.

 4. 4 maart 2016 / 11:55

  inderdaad hele mooie verpakkingen! Daar zwicht ik toch altijd weer voor hahaha

 5. 4 maart 2016 / 14:43

  Hihi mooie verpakkingen zijn wel verleidelijk he? Toch heb ik er niet zoveel, want ik vind het effect nog het allerbelangrijkste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *