6 dingen waar ik naar uitkijk in februari

februari

Februari staat voor de deur en mijn agenda staat al behoorlijk vol. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat voor deze mand? Lees dan verder! 

1. Musicalweekend

Oke, stiekem niet in februari, maar eind januari: een weekendje weg met mijn ouders, mijn zusje en haar vriend en mijn vriend! We gaan dan naar de musical Soldaat van Oranje en ik heb er zoveel zin in! Heeft een van jullie deze musical al gezien?

2. Vriendenweekendjes

Februari is een drukke maand. Vooral de weekenden staan alweer bomvol gepland! Bijna iedere dag in het weekend komen er wel vrienden vanuit het hele land naar ons nieuwe appartement kijken. Súper leuk, want sommige mensen blijven zelfs slapen. Gezelligheid!

3. Carnaval

Deze maand is natuurlijk de maand van carnaval en nu ik in Maastricht woon, kan ik bijna niet anders dan alle dagen gaan! Samen met een vriendin ben ik al aan het kijken naar outfits, dat is altijd super leuk om voor te bereiden. Een week voor carnaval is er nog een leuk carnavalsfeestje in Brabant waar ik altijd naartoe ga en dat belooft ook weer super leuk te worden.

4. Bootcamp

Ja, hoe raar het ook klinkt, ik heb nu alweer zin in de bootcamp van volgende week. Ik ben nu drie keer geweest en ik heb al flinke spierpijn gehad, maar het is zo leuk om lekker actief bezig te zijn en vooral dat het buiten is vind ik heel fijn. Wel heel koud, maar met thermokleding kom je al een heel eind. Als je mijn blog al langer volgt weet je misschien nog wel je dat ik twee jaar geleden best veel heb hardgelopen, maar dat ik dat ook weer helemaal heb laten verwateren. Hoog tijd om mijn sportieve gedrag weer op te pakken dus! En het is zó leuk om te sporten met een groepje leuke mensen :-)

5. Vriendinnenavondjes

Ik zat net in mijn agenda te kijken en ook voor februari staan er weer een heleboel gezellige vriendinnenavondjes op de planning. Gewoon gezellig thuis of bijvoorbeeld naar de bioscoop (de kaartjes voor Fifty Shades Darker zijn al in the pocket!).

6. Werk

In februari ga ik lekker door met mijn werkzaamheden voor KLM, Chapeau Magazine en mijn blogs! Ik ben nu sinds twee maanden freelancer en dat bevalt echt heel erg goed (klik hier om daar meer over te lezen). Ook staan er een paar leuke afspraken op de planning voor februari, yay!

Welke leuke dingen staan er bij jou op de planning deze maand?

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 27 januari 2017 / 06:24

  Wat een leuke dingen om je op te verheugen! Vooral dat musicalweekend lijkt me echt heel tof. Fijn dat het ook met freelancen zo goed gaat :)

 2. 27 januari 2017 / 06:25

  Wat een leuke dingen allemaal. Ik ga vooral ‘genieten’ van het klussen in mijn nieuwe woning haha!

  • Tedje
   Auteur
   27 januari 2017 / 09:43

   Oh, dat is ook heel fijn inderdaad! Geniet er maar van, voor je het weet is het voorbij en woon je er echt!! Zo heb ik het heel erg ervaren in ieder geval ;-)

 3. 27 januari 2017 / 09:43

  Aaah klinkt goed! Leuke plannen! Ik moet ook op pad voor een outfit, carnaval komt stiekem al zo dichtbij!

  • Tedje
   Auteur
   27 januari 2017 / 10:23

   Ja, voor je het weet is het alweer zo ver inderdaad! Ik moet ook nog even bedenken wat ik aan ga trekken….

 4. 27 januari 2017 / 10:53

  Wat lijkt dat musicalweekend me fijn! Goed dat het freelancen zo meevalt.

 5. Jeanne
  27 januari 2017 / 11:13

  Leuk allemaal, heeeeeel veeeeeeel plezier vanavond

 6. 27 januari 2017 / 12:57

  leuke lijst :D ik begin aankomende maand bij mijn nieuwe baan! heb er mijn vaste contract voor opgezegd en heb er super veel zin in :D

 7. 27 januari 2017 / 13:47

  Avondjes met je vriendinnen zijn altijd erg gezellig en leuk! en wat leuk dat bootcamp je zo goed bevalt. Het is inderdaad heel relaxed om even flink bezig te zijn en te zweten

 8. 27 januari 2017 / 17:08

  Vriendinnen avondjes zijn altijd erg leuk natuurlijk! ^^ Ik heb ook wat afspraken met vrienden op de planning staan.

  • Tedje
   Auteur
   30 januari 2017 / 10:27

   Jaaa, sowieso! <3 Zeg maar wanneer je wil komen hihiiii!

 9. 27 januari 2017 / 21:53

  Yay carnaval staat inderdaad weer voor de deur! Leuk! Wat gaaf dat je naar Soldaat van Oranje gaat! Lijkt me een mooie musical! Veel plezier in februari 👌🏻😘

 10. 28 januari 2017 / 17:19

  Dat klinkt wel heel erg gezellig allemaal én zeker met carnaval in Maastricht wonen :)

 11. 29 januari 2017 / 16:00

  Leuke dingen om naar uit te kijken. Afspreken met vriendinnen stond nog op de planning. Ik ben a.s. donderdag jarig, ik hoorde iets over een suprise party. Ik zie het wel. Ook heb ik een aantal mega giveaways gepland daar kijk ik zeker naar uit. Ik houd er van om anderen blij te maken. Ik moet dan ook weer mijn manuscript oppakken naast het studeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *