6 dingen waar ik blij van word

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ‘Things that makes me happy’ lijstje maakte. Tijd voor een nieuwe dus! 

1. Nieuwe baan
Ik nu bijna twee maanden in Roosendaal bij Stylecowboys.nl, Dutchcowboys.nl, Travelvalley.nl en Red Banana (content marketing bureau) waar ik het ontzettend naar mijn zin heb! Ik heb super lieve collega’s en ik voel me helemaal op mijn plek. Zo bijzonder dat ik voordat ik was afgestudeerd al hier was aangenomen! Vorige week mocht ik voor mijn werk al met Fiat naar Turijn, echt super gaaf!

2. Griekenland
Het duurt nog even, maar ik ga begin september anderhalve week naar Kreta samen met mijn vriend. Ik werk dus de hele zomer door. Wel gek, maar aan de andere kant ook weer heerlijk dat we op vakantie gaan als iedereen weer begint met school of werk.

3. Nieuwe auto
Als jullie me volgen op Instagram hebben jullie het misschien al kunnen zien: ik heb een auto gekocht op mijn verjaardag! Afgelopen donderdag was ik jarig en aangezien ik iedere dag 80 kilometer moet rijden, is een eigen auto wel heel fijn. Ik ging hiervoor altijd met het openbaar vervoer, maar met de auto scheelt het anderhalf uur reistijd op een dag. Ik heb een Peugeot 107 gekocht en ik ben er echt super blij mee!

4. Feest!
Vorig weekend vierde ik een groot feest bij mij thuis omdat ik geslaagd ben en omdat ik jarig was! Ik nodigde familie en vrienden uit en het was zo gezellig! Ook heel leuk om te zien dat de verschillende vriendengroepjes die ik heb het zo goed met elkaar konden vinden. Het was echt een topfeest!

5. Weekendje Den Bosch
Twee weken geleden ging ik naar Den Bosch samen met mijn vriend en het was zo gezellig! Ik schreef er ook een blogpost over. Het was heerlijk weer en we zijn lekker uiteten geweest, hebben lekker veel geshopt en we hebben ook nog bootje gevaren. Je hoeft helemaal niet ver weg om een vakantiegevoel te krijgen!

6. Dagje met Lizzy
Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik gezellig een dagje aan het spenderen met Lizzy. Voor mijn verjaardag gaan we high tea’en in Utrecht bij Yoghurt Barn en daarna gaan we naar haar nieuwe kittens kijken! Super veel zin in!

Waar word jij blij van? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 25 juli 2015 / 08:10

  Wat een leuk lijstje! Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt op je nieuwe werk! Enneh, naar Kreta klinkt ook helemaal prima :-)

 2. 25 juli 2015 / 10:09

  Fijne week zeg.. Ik wordt blij van de zon (waar is ‘ie nou?!) en van leuke dingen doen met vriend, vrienden en familie :-)!!

 3. 25 juli 2015 / 16:44

  Wat leuk om te lezen allemaal. Ik word er zelf ook blij van :)

 4. 25 juli 2015 / 20:43

  Wat een fijn lijstje. Daar word ik ook blij van! Zelf ga ik ook pas in september op vakantie. Ik vind het altijd wel fijn. Genieten van mooie dagen in september, wat rustiger op werk en daarna lekker naar de zon.

 5. 25 juli 2015 / 21:28

  Ah wat gaaf je nieuwe auto! Heel leuk! Hopelijk heb je een hele fijne verjaardag gehad. Tot snel! X

 6. 25 juli 2015 / 22:18

  Wow, wat een leuke dingen allemaal! Kan me voorstellen dat je daar wel blij van wordt. Erg blij zelfs. :-)

 7. 26 juli 2015 / 00:01

  Leuk om te lezen.. Waar ik blij van word? Net terug zijn van een weekje Frankrijk maar mijn tas nu alweer hebben ingepakt voor een weekje Duitsland maandag. Heerlijk!

 8. 1 augustus 2015 / 20:53

  Zo’n feest is zó leuk; ik deed ook zoiets op mijn zestiende verjaardag (gewoon alleen vrienden, maar wel veel verschillende ‘groepjes’ ook inderdaad) en het is echt tof om met de voorbereidingen bezig te zijn en daarna alle mensen om je heen te hebben waar je van houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *