6 Dingen waar ik naar uitkijk in februari

feb

Joh, de eerste maand van het jaar zit er al weer op! Bizar hoe snel de tijd gaat, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik geef jullie een kijkje in mijn agenda voor de maand februari. 

Carnaval

Februari is natuurlijk de maand van carnaval en daar kan ik als rasechte Brabander die in Maastricht woont niet omheen. Het eerste weekend van februari is er al het eerste carnavalsfeestje en de week erop gaan we drie dagen vol gas! Dit jaar gaan we met een hele groep verkleed als robots, super leuk! Jullie kunnen natuurlijk foto’s verwachten. Carnaval zelf vier ik trouwens in Maastricht.

Citytrip Boedapest

Deze maand staat er weer een citytrip op de planning! Samen met mijn vriend en onze beste vrienden Timo en Nadine gaan we een weekendje naar Boedapest. Toevallig ben ik al bezig geweest met het opzoeken van leuke hotspots om te eten, maar mochten jullie nog meer tips hebben, zijn die altijd welkom! Het zal wel lekker koud zijn als we er zijn, dikke jassen, sjaals en handschoenen mee dus!

Voorbereiden Masterclass

Deze week hebben Femke en ik aangekondigd een Masterclass ondernemen te gaan geven. Februari zal in het teken staan van voorbereiden! Je leest hier alles over de masterclass. Heb jij al een kaartje gescoord?

Businessmeeting met sushi

Deze maand staat er een businessmeeting met mijn lieve vriendinnen/collega’s van Adorable Books op de planning. Super gezellig natuurlijk, maar we hebben het dan ook echt ook serieus over de blog. Op dit soort momenten maken we nieuwe afspraken en bedenken we nieuwe ideeën. Hoogstwaarschijnlijk gaat dit gebeuren onder het genot van sushi. Tsja, dat is gewoon altijd goed.

Voorverkoop Pinkpop

Hoe kun je zin hebben in een voorverkoop van een festival zul je je afvragen. Tsja, ik snap het wel, haha! In juni is het weer Pinkpop, maar 24 februari vindt de voorverkoop al plaats. En ik ga weekendkaarten scoren, want Bruno Mars komt! En dat wil en mag ik niet missen. Ik heb er nu al zoveel zin in!

Plannen Amerika reis

Verder zal deze maand ook in het teken staan van het plannen van onze Amerika reis. Mocht je het gemist hebben: mijn vriend en ik gaan drie weken roadtrippen langs de westkust van Amerika (lees er hier alles over). Onze vlucht is geboekt, de meeste hotels zijn vastgelegd, een auto is zo goed als gehuurd. Nu moeten we een verdere planning gaan maken wat we per dag precies willen doen. Voor een heleboel dingen moet je bijvoorbeeld al kaartjes kopen van tevoren. En verder wil ik ook allerlei hotspots (food!) gaan opzoeken, zodat we niet uren lang op zoek zijn naar een leuke plek om te eten.

Wat staat er bij jou op de planning deze maand? Ga jij carnaval vieren? 

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 12:58

  Hele leuke doelen! Ik heb mijn kaartje inmiddels al voor de masterclass en in Amsterdam vieren wij geen carnaval ;)

  • Tedje
   Auteur
   2 februari 2018 / 14:02

   Super leuk dat je erbij bent, Dana! Tot 10 maart!

 2. 2 februari 2018 / 14:54

  Lekker zeg, die sushi! Boedapest lijkt mij heel leuk, ik ben er zelf nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *