6 x leuke koffie hotspots in Breda

Ontdek de leukste plekken om koffie te drinken in Breda! Ik zet de leukste koffie hotspots van Breda voor je op een rijtje. 

1. In Kannen en Kruiken

Een heerlijk plekje om koffie te drinken in Breda is bij In Kannen en Kruiken. Binnen is het gezellig en knus – vooral het plekje bij het raam vind ik altijd heel gezellig – maar met mooi weer zit je heerlijk in de diepe binnentuin. De koffie is hier echt heel lekker. Probeer ook eens de appeltaart hier, want die is verrukkelijk! Je kunt hier ook prima werken op je laptop. Onder het genot van een kop koffie natuurlijk.

In Kannen en Kruiken – Veemarktstraat 45

2. Yirga

Yirga is een leuke koffietent in een van de leukste straatjes van Breda waar het net lijkt alsof je bij iemand in de huiskamer koffie aan het drinken bent. Je kunt hier ook terecht voor de lunch en iets zoets bij de koffie. Met mooi weer kun je lekker buiten zitten op het terras in de zon, of op het bankje voor de zaak. Gezellig!

Yirga – Sint Annastraat 19C

3. Inspire Coffee Company 

Breda barst van de koffietentjes en ook bij Inspire Coffee Company ben je aan het juiste adres voor lekkere koffie. Het zit op een super centrale plek (zo goed als op de Grote Markt) en de koffie hier is lekker. Een fijn uitrustpunt als je volop aan het shoppen bent.

Inspire Coffe Company – Veemarktstraat 4

4. Yoghurt Barn

Nieuw in Breda is de Yoghurt Barn. Een keten die je op meerdere plekken in Nederland kunt vinden, en dat is volkomen begrijpelijk! Ze serveren hier heerlijke youghurtjes, taartjes en bovendien: lekkere koffie! Je kunt binnen heel gezellig zitten in de ‘urban jungle’, maar ook buiten kun je gezellig zitten met uitzicht op de gezellige winkelstraat.

Yoghurt Barn – Veemarktstraat 44

5. Bagels & Beans

In Breda kun je maar liefst op twee plekken genieten van de koffie en bagels van Bagels & Beans: op het Van Coothplein en vlakbij de Vlaszak. Ik vind dit altijd een fijne plek om even gauw wat te eten voor niet al te veel geld, om een kopje koffie te drinken met een zakelijke afspraak of om eventjes een paar uurtjes te werken!

Bagels & Beans – Gasthuispoort 2 & Van Coothplein 15

6. The Cake Room en A Cup of Cake 

De lekkerste cupcakes van Breda haal je bij A Cup of Cake. Hier kun je ook een lekkere kop koffie of thee drinken, maar veel ruimte om te zitten is er niet. Sinds kort is The Cake Room geopend, waar je koffie kunt drinken met allerlei zoetigheden. In dit snoeproze, instaproof tentje kun je ook terecht voor freakshakes, babyshowers en high tea’s. Hoe zoet?!

The Cake Room – Veemarktstraat 69
A Cup of Cake – Sint Janstraat 6 

Er zijn nog veel meer leuke koffie hotspots in Breda te vinden, dus grote kans dat er nog een deel twee aankomt…

Nog meer hotspots in Breda ontdekken? Klik hier!

Volg:

5 Reacties

 1. 20 mei 2019 / 18:33

  Twee, drie en zes kende ik nog niet. In Kannen en Kruiken ken ik alleen van naam en de andere twee heb ik weleens bezocht in andere steden. Die cupcakes zien er trouwens wel erg lekker uit. Nu heb ik daar zin in, haha.

  Liefs,
  Marloes

  • 21 mei 2019 / 10:49

   Nou, dan moet je daar snel eens naartoe gaan! :-) Ja die cupcakes zijn ook echt heel lekker, echt een aanrader!

 2. 20 mei 2019 / 22:01

  Ik vind Breda ook altijd heel leuk en lief personeel hebben.. zo anders dan dat ik in Utrecht of Rotterdam ga shoppen. Wat een fijn artikel, altijd handig dit soort plekjes

  • 21 mei 2019 / 10:52

   Aah dat is leuk om te horen! Ik vind Breda ook altijd super gezellig. :-)

 3. 27 mei 2019 / 22:39

  Oeh, ik wil nog heel graag een keer naar Breda en leuke hotspots bezoeken! Deze lijst is dus errrrg handig. ;-) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *