7 dingen die je doet op Snapchat

snapchat-teddlicious

Snapchat is een medium waar ik eigenlijk pas kort actief op ben geworden. Ik had het al een hele poos, maar ik deed er nooit zoveel mee. Ik vond het wel leuk om foto’s en korte filmpjes van anderen te bekijken, maar zelf verstuurde ik niet zoveel foto’s. Daar is nu wel verandering in gekomen! Ik vind het een super grappige app en deze onderstaande dingen herken je vast wel als jij ook Snapchat hebt. 

1. Lelijke foto’s van jezelf naar je beste vriendinnen en je zusje sturen.

2. Mooie foto’s van jezelf in je ‘Mijn verhaal’ zetten. Ontken het maar niet!

3. Soms heel actief zijn op Snapchat, maar dan ook weer een week helemaal niet.

4. Twintig selfies maken voor Snapchat, maar ze lukken geen van allen, dus dan maar een foto van je uitzicht maken: je laptop, je voeten, etc.

5. Lang bezig kunnen zijn met het versieren van je foto met leuke kleurtjes. Net als in Paint vroeger!

6. Heel blij zijn met de update van Snapchat waarbij je alleen nog maar hoeft te tikken om een foto te zien. Scheelt weer een lamme duim als je al die ‘mijn verhalen’ terug moet kijken.

7. Soms is het helemaal niet erg dat de camera van Snapchat zo slecht is. Kun jij lekker een selfie maken als je naar bed gaat of als je net wakker wordt.

Heb jij Snapchat? En welke punten herken je allemaal? Je kunt mij trouwens volgen onder de naam teddlicious!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 9 juli 2015 / 07:02

  Haha erg leuk om te lezen.. ik ben zo’n type die op het gebied van Social Media AL-TIJD achterloopt.. Dus nee, voor mij nog geen snapchat, maar dat zal vast en zeker ooit nog komen haha!

 2. 9 juli 2015 / 09:34

  Haha gaaf om te lezen! Lelijke foto’s van jezelf naar vriendinnen sturen en de mooie toevoegen aan Mijn verhaal is zo herkenbaar haha. En hier ook iemand die super blij is met de update, huh werd al eens tijd aangezien iedereen toch foto’s kon maken was de vorige versie niet nodig.

 3. 9 juli 2015 / 15:04

  Leuk om te lezen haha, al helemaal omdat ik geen snapchat gebruik

 4. 9 juli 2015 / 20:37

  Herkenbaar! Ik gebruik het de laatste paar maanden pas echt, niet super actief, maar vooral in de vakantie plaats ik wel vaker iets op m’n verhaal om gewoon nog ‘iets van me te laten horen’ ofzo. Je enthousiasme inclusief uitroeptekens is volgens mij ook typisch voor Snapchat trouwens, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *