7 dingen waar ik naar uitkijk

dingen

Zoveel te doen, zoveel te zien! Ook al is het nieuwe jaar nog niet eens aangebroken, er staan al heel wat leuke dingen op de planning voor 2017. Kijk je mee naar welke dingen ik allemaal uitkijk de komende tijd? 

1. Met stip op nummer één: ons nieuwe appartement! Mijn vriend en ik krijgen volgende week de sleutel van ons eigen plekje! En daar word ik héél blij van natuurlijk. Eindelijk kunnen we onze spulletjes die we de afgelopen weken hebben gekocht en verzameld gaan neerzetten. Ik heb er zoveel zin in!

kerstachtergrond-telefoon

2. Kerst komt er bijna aan en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik ga kerst vieren met mijn familie en de familie van mijn vriend, altijd gezellig! En psstt… Vergeet niet een leuke kerstachtergrond voor je telefoon te downloaden!

3. Twee musicals in het vooruitzicht, namelijk Soldaat van Oranje en The Lion King. Als jullie mij al langer volgen, weten jullie dat ik een musicalfreak ben. Maar Soldaat van Oranje heb ik nog nooit gezien, en dat terwijl de musical al meer dan vijf jaar in Nederland draait. Daar moest verandering in komen natuurlijk.

4. Ik kijk uit naar het feit dat ik in 2017 weer een nieuwe smartphone mag uitzoeken! Een iPhone 7 misschien? Hoe blij ik ook ben met mijn iPhone 6, ik merk dat ‘ie na 1,5 jaar toch al een beetje kuren begint te krijgen en dat de batterij niet zo lang meer meegaat als voorheen. Je kan maar ergens naar uitkijken, toch? ;-)

zzb1hka1gem-glauco-zuccaccia

5. Het duurt nog even, maar dat betekent niet dat ik er nog niet over mag praten: in mei ga ik met vriendinnen een weekend naar Lissabon, Portugal! Een vriendin van ons woont daar nu en we gaan haar opzoeken, yay!

6. Afgelopen jaar is een heerlijk concertjaar geweest met Beyoncé, Coldplay, Pentatonix en Justin Bieber en in 2017 gaan we gewoon weer even door! De eerste kaarten voor het nieuwe jaar zijn namelijk alweer in de pocket: Us the Duo in maart in Utrecht samen met mijn zusje. Heel leuk!

7. Voor 2017 staan er al twee weekendjes weg op de planning, love it! In januari ga ik met mijn gezin een weekendje naar zee (en dan gaan we ook naar Soldaat van Oranje!) en in maart gaan we samen met nog een ander gezin een weekend naar de Ardennen. Oh ja, en eigenlijk staat er ook nog een weekendje Amsterdam op de planning samen met mijn vriend. Dat is nog voor zijn verjaardag (ter info: hij is in maart jarig). Oeps!!

Heb jij al leuke dingen op de planning staan voor de komende tijd? 

Liefs,
Tedje

Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 16 december 2016 / 06:23

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik kijk ook uit naar Kerst! Daarnaast heb ik ook veel zin in Oud & Nieuw en ook volgend jaar komend er bij mij heel veel leuke dingen aan :-)!

  • Tedje
   Auteur
   16 december 2016 / 09:38

   Leuk, Femke! Geniet er alvast lekker van :-)

 2. 16 december 2016 / 07:39

  Wat een onwijs leuke dingen om naar uit te zien! Soldaat van Oranje lijkt me zo gaaf, zeker gecombineerd met een weekendje aan zee :) En jullie eigen appartement is natuurlijk al helemaal iets om heel blij van te worden!

 3. 16 december 2016 / 09:10

  Ah wat een super leuke dingen!! Ik heb vooral heel veel zin in kerst en oud&nieuw :)

 4. 16 december 2016 / 09:33

  Wat grappig! Ik ben juist heel erg bezig met terugkijken op dit jaar, en als ik dit zo lees dan krijg ik meteen heel erg zin in het volgende jaar, thanks Tedje!
  Wij krijgen 1 maart de sleutel van ons nieuwe huis, de stad uit, een grote tuin, misschien een puppy erbij, je begrijpt dat ik daar héél erg naar uit kijk!

  • Tedje
   Auteur
   16 december 2016 / 09:39

   Haha, wat grappig! En gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. En een puppy, dat is natuurlijk awesome!

 5. 16 december 2016 / 10:04

  Wat een boel leuke dingen om vooruit naar te kijken. Vooral Lissabon is gaaaaf!

 6. 16 december 2016 / 10:40

  Aah fijne dingen zeg Tedje! Spannend je nieuwe huisje! Ben heel benieuwd hoe het bevalt!

 7. 20 december 2016 / 13:31

  Ik zou niet voor de 7 gaan, manon tilstra en haar zus hebben al heel veel problemen ermee gehad, je kan de iphone 7 niet opladen en muziek luisteren tegelijk en loopt blijkbaar heel vaak vast (dan moet je hem helemaal leeg laten gaan en opnieuw opladen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *